Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kılıçdaroğlu'na ev aranıyor Kağıthane civarında ev arayan Kemal Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı cenazede çatlak ayakkabıları ile dikkat çekti. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Kağıthane dolaylarında ev arıyoruz" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da oturacağı evin arayışlarına başladıklarını söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Orta gelirli bir semtte, orta gelir sahibi bir aileye yetecek bir ev istiyor. Káğıthane dolaylarında ev arıyoruz" dedi. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da kendisine, ortalama bir semtte, orta gelirli bir aileye yeterli olacak bir ev istedi. Kılıçdaroğlu, İstanbul’un kültür-sanat etkinliklerinin başına da Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş’ı getirmeyi düşünüyor. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Karakaş’ın öneriyi kabul ettiğini söylerken, Karakaş da, "Her göreve hazırım" dedi. ORTA GELİRLİ BİR SEMT Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kılıçdaroğlu, Belediye Meclisi Başkan adayı Gürsel Tekin, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Adayı Prof. Dr. Alper Ünlü’nün ardından Ercan Karakaş’ın da ekibe katılmasıyla, CHP İstanbul’da seçmen karşısına dört ayaklı masa modeli ile çıkmış olacak. Gürsel Tekin, İstanbul çalışmaları ile ilgili olarak soruları yanıtlarken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçime kadar İstanbul’da oturacağı evin arayışına başladıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun, "İstanbul’un orta gelirli bir semtinde, orta gelir sahibi bir aileye yetecek bir ev" istediğini söyleyen Tekin, "Káğıthane dolaylarında bir evin bu isteği karşılayacağını düşünüyoruz ve hemen ev aramaya başladık" dedi. Tekin, Ercan karakaş ile ilgili gelişmeleri de şöyle özetledi: "İstanbul bir kültür ve sanat kentidir. Ayrıca 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçildi. Hem onunla ilgili çalışmalar hem de genel olarak kültür ve sanatla ilgili önemli projeler söz konusu. Kemal Bey de, ben de bütün bunları Ercan Karakaş’ın yönetmesini istiyoruz. Yani İstanbul’un kültür sanatı kendisine emanet edilecek. Eski bir kültür bakanı olarak daha uygun bir isim olamaz. Kendisine bu konuyu açtım. Kabul etti. Zaten karargahımızda da çalışma kararı vardı. Böylece karargahın göbeğinde olacak" dedi.ÇATLAK AYAKKABILARI OBJEKTİFLERE YANSIDI CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nunun çatlak ayakkabıları kameralara yansıdı. Gazeteci Orhan Duru'nun cenazesine katılan Kemal Kılıçdaroğlu cenaze namazı için saf tuttuğunda bakımsız olan ve yanları çatlayan ayakkabıları objektiflere takıldı. " Türk Edebiyatı önemli bir değerini yitirdi" dedidiği Orhan Duru'nun cenaze namazında saf tutan Kılıçdaroğlu'nun bu görüntüsü, ' seçim çalışmaları için mahalle mahalle gezmeye başlamadan ayakkabılarını şimdiden yıprattı' yorumlarına yolaçtı.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hele o çantası?!?*1 kemal bey olmamış diyoruz ve on üzerinden yedi puan veriyoruz!1 * ajda pekkan şarkısı gir *
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kimilerinin de besleme yeni yetme veletleri devlet parasıyla artistik yapmaya devlet adamı olmaya çalışır 18'inde! Türkiye'ye böyle yırtık ayakkabılı namuslu insanlar lazım. Siyasetten vazgeçtim insan olmak lazım!
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu adamı seçmezlerse istanbul derdine ağlasın artık. bugün "yeni" yapılan metrobüs tellerinde iki tane motosikletçinin kafası koptu ama kim umursar,kim araştırır o telleri yapan firma kazandıktan sonra.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Reogmar said: bu adamı seçmezlerse istanbul derdine ağlasın artık. bugün "yeni" yapılan metrobüs tellerinde iki tane motosikletçinin kafası koptu ama kim umursar,kim araştırır o telleri yapan firma kazandıktan sonra. 12 milyon nüfus ha 2 eksik ha 2 fazla koyar mı Tayyip'e, en az 3 cocuk yapın dıye bosuna demıyor adam.
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sparkcaster said: reklam yapoyoryok artık daha neler reklam ıcın bunumu buldu :S
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 adam bugün "istanbulun bütün rantı bizimdir, kimseye kaptırmayız o rantı" die açıklama yaptı lan hehe, 5dk önce gösterdi ntvde :) seçime girmeden kaybeden yegane kişi olarak tarihe geçecek bu gidişle lol
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sparkcaster said: reklam yapoyor eğer ayakkabıda küçük bir deformasyonla reklam yapılıyorsa melih gökçek hakkında ne düşünüyorsun çok merak ediyorum. Bu mantıkla onun hayatı reklam o zaman?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 friendly fire açık kalmış arkadaşlar
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Nedense AKP liler hep CHP lilerden daha zengindir. Hatta baya baya zengindir. Neden acaba merak ettim birden.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bariz duygu sömürüsüne girmiş lan adam. "SİZDEN BİRİ" xD
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bizim millet tam ters tepki verir. daha pabucuna sahip çıkamayan adam istanbulu mu yönetecek der. aha yazıyorum buraya.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 obama'da girmiş ozm hemde kralına girmiş. Kılıçtaroglunun buyrun ayakkabım acılmış diye göstediği birşey yok orda. Obama kendi çektirmiş üstelik ama amerika başkanı oldu adam :)
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Saeros said: hele o çantası?!?*1 kemal bey olmamış diyoruz ve on üzerinden yedi puan veriyoruz!1 * ajda pekkan şarkısı gir * HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Bu gece okuduğum mesajlar çok başarılı ya, gülüyorum deminden beri.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sparkcaster said: friendly fire açık kalmış arkadaşlar AHHAHASLKDJASKDASFSD gözümden yaş geldi cidden. Baya iiymiş :) Bi de bu tarz, belli bi konuma gelmiş insanların yırtık pırtık kıyafetler giymesi nedendir, anlamıyorum pek. Art niyet aramıyorum tabii, ama yine de merak ediyorum işte.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 OMG OMG OMG AYAKKABISI YIRTIK Adamın daha bir yatı bile yok çok ayıp lan. Başkan adayının nasıl yatı olmaz?
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sparkcaster said: friendly fire açık kalmış arkadaşlar Valla ff açık kalsın sürü psikolojisi içinde olan fırıldaklardan biraz farkımız olmalı neticede.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yannız adam işsiz ev kadınlarına ayda 600m vericem dedi iide kömür dağıtmaktan farkı ne lan :p lolk
Öne çıkan mesajlar