Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yırtık Ayakkabılı Başkan Adayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kılıçdaroğlu'na ev aranıyor

Kağıthane civarında ev arayan Kemal Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı cenazede çatlak ayakkabıları ile dikkat çekti.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Kağıthane dolaylarında ev arıyoruz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da oturacağı evin arayışlarına başladıklarını söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Orta gelirli bir semtte, orta gelir sahibi bir aileye yetecek bir ev istiyor. Káğıthane dolaylarında ev arıyoruz" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da kendisine, ortalama bir semtte, orta gelirli bir aileye yeterli olacak bir ev istedi. Kılıçdaroğlu, İstanbul’un kültür-sanat etkinliklerinin başına da Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş’ı getirmeyi düşünüyor. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Karakaş’ın öneriyi kabul ettiğini söylerken, Karakaş da, "Her göreve hazırım" dedi.

ORTA GELİRLİ BİR SEMT

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kılıçdaroğlu, Belediye Meclisi Başkan adayı Gürsel Tekin, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Adayı Prof. Dr. Alper Ünlü’nün ardından Ercan Karakaş’ın da ekibe katılmasıyla, CHP İstanbul’da seçmen karşısına dört ayaklı masa modeli ile çıkmış olacak.

Gürsel Tekin, İstanbul çalışmaları ile ilgili olarak soruları yanıtlarken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçime kadar İstanbul’da oturacağı evin arayışına başladıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun, "İstanbul’un orta gelirli bir semtinde, orta gelir sahibi bir aileye yetecek bir ev" istediğini söyleyen Tekin, "Káğıthane dolaylarında bir evin bu isteği karşılayacağını düşünüyoruz ve hemen ev aramaya başladık" dedi.

Tekin, Ercan karakaş ile ilgili gelişmeleri de şöyle özetledi:

"İstanbul bir kültür ve sanat kentidir. Ayrıca 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçildi. Hem onunla ilgili çalışmalar hem de genel olarak kültür ve sanatla ilgili önemli projeler söz konusu. Kemal Bey de, ben de bütün bunları Ercan Karakaş’ın yönetmesini istiyoruz. Yani İstanbul’un kültür sanatı kendisine emanet edilecek. Eski bir kültür bakanı olarak daha uygun bir isim olamaz. Kendisine bu konuyu açtım. Kabul etti. Zaten karargahımızda da çalışma kararı vardı. Böylece karargahın göbeğinde olacak" dedi.

ÇATLAK AYAKKABILARI OBJEKTİFLERE YANSIDI

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nunun çatlak ayakkabıları kameralara yansıdı. Gazeteci Orhan Duru'nun cenazesine katılan Kemal Kılıçdaroğlu cenaze namazı için saf tuttuğunda bakımsız olan ve yanları çatlayan ayakkabıları objektiflere takıldı. " Türk Edebiyatı önemli bir değerini yitirdi" dedidiği Orhan Duru'nun cenaze namazında saf tutan Kılıçdaroğlu'nun bu görüntüsü, ' seçim çalışmaları için mahalle mahalle gezmeye başlamadan ayakkabılarını şimdiden yıprattı' yorumlarına yolaçtı.
Mesaj tarihi:
Kimilerinin de besleme yeni yetme veletleri devlet parasıyla artistik yapmaya devlet adamı olmaya çalışır 18'inde!

Türkiye'ye böyle yırtık ayakkabılı namuslu insanlar lazım. Siyasetten vazgeçtim insan olmak lazım!
Mesaj tarihi:
bu adamı seçmezlerse istanbul derdine ağlasın artık.

bugün "yeni" yapılan metrobüs tellerinde iki tane motosikletçinin kafası koptu ama kim umursar,kim araştırır o telleri yapan firma kazandıktan sonra.
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
bu adamı seçmezlerse istanbul derdine ağlasın artık.

bugün "yeni" yapılan metrobüs tellerinde iki tane motosikletçinin kafası koptu ama kim umursar,kim araştırır o telleri yapan firma kazandıktan sonra.

12 milyon nüfus ha 2 eksik ha 2 fazla koyar mı Tayyip'e, en az 3 cocuk yapın dıye bosuna demıyor adam.
Mesaj tarihi:
adam bugün "istanbulun bütün rantı bizimdir, kimseye kaptırmayız o rantı" die açıklama yaptı lan hehe, 5dk önce gösterdi ntvde :) seçime girmeden kaybeden yegane kişi olarak tarihe geçecek bu gidişle lol
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
reklam yapoyor

eğer ayakkabıda küçük bir deformasyonla reklam yapılıyorsa melih gökçek hakkında ne düşünüyorsun çok merak ediyorum. Bu mantıkla onun hayatı reklam o zaman?
Mesaj tarihi:
obama'da girmiş ozm hemde kralına girmiş. Kılıçtaroglunun buyrun ayakkabım acılmış diye göstediği birşey yok orda. Obama kendi çektirmiş üstelik ama amerika başkanı oldu adam :)
Mesaj tarihi:
Saeros said:
hele o çantası?!?*1
kemal bey olmamış diyoruz ve on üzerinden yedi puan veriyoruz!1
* ajda pekkan şarkısı gir *

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Bu gece okuduğum mesajlar çok başarılı ya, gülüyorum deminden beri.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
friendly fire açık kalmış arkadaşlar

AHHAHASLKDJASKDASFSD gözümden yaş geldi cidden. Baya iiymiş :)

Bi de bu tarz, belli bi konuma gelmiş insanların yırtık pırtık kıyafetler giymesi nedendir, anlamıyorum pek. Art niyet aramıyorum tabii, ama yine de merak ediyorum işte.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
friendly fire açık kalmış arkadaşlar

Valla ff açık kalsın sürü psikolojisi içinde olan fırıldaklardan biraz farkımız olmalı neticede.
  • Yeni Oluştur...