Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamburger yapan yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam gibi hamburger yapan yer ariyorum. Bir parmak kalinliginda hazir et kullanan degil de, adam gibi etini hazirlayan, hatta mumkunse eti istedigin gibi pisiren bir yer...
Tercihen Istanbul'da, ama TR'de herhangi bir yer de olur..
Mesaj tarihi:
Midpoint de fena değil sanırım...
Aslında var böyle bir sürü yer vardır fanatikleri,ben hamburger pek sevmediğimden bilmiyorum
Fridays de var...
Niştantaşı,Etiler,Kanyon vs buralarda cafe tarzı yerlerde genelde senin dediğin gibi yapıyprlar hamburgerleri ama biraz pahalı evet...Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı...

Abi ıslak mıslak demeyin ya ne iğrenç bişidir o kusuyorum görünce üstüste fln taksimde millette hapur küpür yiyo:)
Mesaj tarihi:
baharatlı kıymayı ızgarada pişirip bi dilim domtiz, bi yaprak marulu ısıtılmış ekmeğin arasına koymak ve soslamak, istenen etkiyi nası vermez?

bence verir.
Mesaj tarihi:
Fastfood olmayan hamburger yemek için yapacağım şeylerin listesini çıkardım.

Ve içindekilere yaparsam liste sonunda Vatikan, Mısır ve Kanada'yla savaşa giriyoruz.
Mesaj tarihi:
Lunchbox, Midpoint ve Kanyon'daki o Amerikanvari yerde (yannis hatirlamiyosam num num'di) yapilan hamburger, mcdonalds'in hallicesi.
Islak burger de istemiyorum, tadi guzel olmasina guzel de, benim tarif ettigim gibi degil. House'taki cocuk menusunden bahsediyosan... Arkadasim, sanki beni gormedin, bilmiyosun kac kilo oldugumu... Onun disimin kovuguna gitmeyecegini...
Fridays'den hic bahsetmeyelim; islaga igrenc diyip tgif'i onermek de ayri bi ironi.
said:
how i met your mother hamburgeri yok mu hiç bi yerde?

ahanda budur istedigim.
O homeburger diye koydugun foto'daki de whopper tarzi bi sey.

Parasi his onemli degil. Adam gibi hamburger diyorum arkadaslar... Gunaydin Kasap'in istedigimi yapacagini pek sanmiyorum ama denerim.. Dukkan nerde?
Mesaj tarihi:
riglous said:

said:
how i met your mother hamburgeri yok mu hiç bi yerde?

ahanda budur istedigim.
O homeburger diye koydugun foto'daki de whopper tarzi bi sey.

Parasi his onemli degil. Adam gibi hamburger diyorum arkadaslar... Gunaydin Kasap'in istedigimi yapacagini pek sanmiyorum ama denerim.. Dukkan nerde?

Benimde aklımdan geçiyordu valla how i met. Şöyle malzemesi hazır olmayacak ne biliyim içinin marulu taze, Isırdınmı fastfood hissi vermeyen eti kasap eti olan hamburgerler daha hoşuma gidiyor. Bizim üni.'nin yanında airport afm alisveris merkez var onun zemin katında meet cafe var gidip orda yiyiyorum bazen. Çok'ta güzel değil ama burger'da var mesela ama meet'te yemeği tercih ederim . Daha hoşuma gidiyor.
Tabağında turşusu , soslu salatası , azcık patates fln oluyor.... mis
Mesaj tarihi:
TÜRKİYEDE JOHNNY ROCKETS Mİ VAR??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Mesaj tarihi:
kanyon' da gourmet burger kitchen var,seviyorum orayı
johnny rockets'i bambaşka bir şey sanıyordum, gittim döner yedim sonra bir şey bulamayınca sdfs bir dahakine ben de bakayım.
  • Yeni Oluştur...