riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Adam gibi hamburger yapan yer ariyorum. Bir parmak kalinliginda hazir et kullanan degil de, adam gibi etini hazirlayan, hatta mumkunse eti istedigin gibi pisiren bir yer... Tercihen Istanbul'da, ama TR'de herhangi bir yer de olur..
funq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ondan ümidimi kestim ben, dondurulmuş hamburger köftesinden öteye geçen yer yok ya burger king en iyi seçenek hala izmirde
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 num num iyi yapıyor bu işi. ama pahalı.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 house numnum ıslak hamburger :D ee mcdomals?
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Midpoint de fena değil sanırım... Aslında var böyle bir sürü yer vardır fanatikleri,ben hamburger pek sevmediğimden bilmiyorum Fridays de var... Niştantaşı,Etiler,Kanyon vs buralarda cafe tarzı yerlerde genelde senin dediğin gibi yapıyprlar hamburgerleri ama biraz pahalı evet...Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı... Abi ıslak mıslak demeyin ya ne iğrenç bişidir o kusuyorum görünce üstüste fln taksimde millette hapur küpür yiyo:)
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 İstinye Park'ta Günaydın Kasap var pazarın içerisinde, orası da baya iyidir ama yine denildiği gibi tuzlu biraz =)
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 izmirde cocoloco'da mexican burger mi ne var o güzel baya acı acı
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 how i met your mother hamburgeri yok mu hiç bi yerde?
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o zaman homeburger olur, istenen etkiyi tam vermez.
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 baharatlı kıymayı ızgarada pişirip bi dilim domtiz, bi yaprak marulu ısıtılmış ekmeğin arasına koymak ve soslamak, istenen etkiyi nası vermez? bence verir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Lunchbox diye bi restoran var, oneririm.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Fastfood olmayan hamburger yemek için yapacağım şeylerin listesini çıkardım. Ve içindekilere yaparsam liste sonunda Vatikan, Mısır ve Kanada'yla savaşa giriyoruz.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Lunchbox, Midpoint ve Kanyon'daki o Amerikanvari yerde (yannis hatirlamiyosam num num'di) yapilan hamburger, mcdonalds'in hallicesi. Islak burger de istemiyorum, tadi guzel olmasina guzel de, benim tarif ettigim gibi degil. House'taki cocuk menusunden bahsediyosan... Arkadasim, sanki beni gormedin, bilmiyosun kac kilo oldugumu... Onun disimin kovuguna gitmeyecegini... Fridays'den hic bahsetmeyelim; islaga igrenc diyip tgif'i onermek de ayri bi ironi. said: how i met your mother hamburgeri yok mu hiç bi yerde? ahanda budur istedigim. O homeburger diye koydugun foto'daki de whopper tarzi bi sey. Parasi his onemli degil. Adam gibi hamburger diyorum arkadaslar... Gunaydin Kasap'in istedigimi yapacagini pek sanmiyorum ama denerim.. Dukkan nerde?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben de hep şu Temel Reis'teki durmadan hamburger yiyen elemanın yediği hamburgerlerden yemek istemişimdir :P Ayrıca evet evdekinin tadı tam oturmuyo.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 riglous said: said: how i met your mother hamburgeri yok mu hiç bi yerde? ahanda budur istedigim. O homeburger diye koydugun foto'daki de whopper tarzi bi sey. Parasi his onemli degil. Adam gibi hamburger diyorum arkadaslar... Gunaydin Kasap'in istedigimi yapacagini pek sanmiyorum ama denerim.. Dukkan nerde? Benimde aklımdan geçiyordu valla how i met. Şöyle malzemesi hazır olmayacak ne biliyim içinin marulu taze, Isırdınmı fastfood hissi vermeyen eti kasap eti olan hamburgerler daha hoşuma gidiyor. Bizim üni.'nin yanında airport afm alisveris merkez var onun zemin katında meet cafe var gidip orda yiyiyorum bazen. Çok'ta güzel değil ama burger'da var mesela ama meet'te yemeği tercih ederim . Daha hoşuma gidiyor. Tabağında turşusu , soslu salatası , azcık patates fln oluyor.... mis
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yav said: izmirde cocoloco'da mexican burger mi ne var o güzel baya acı acı Bunu bilmiyordum orda hep pizza menüyü söylüyodum ama denemeye karar verdim şimdi :D
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dükkan bizim burda rig gel yedireyim sana. yersen
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://toronto.cityguide.ca/images/johnnyrockets.jpg mecidiyeköy cevahir(tu) coming soon'a takılma açıldı bile restorant.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 TÜRKİYEDE JOHNNY ROCKETS Mİ VAR?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet hemide hâlâ mükemmel milk shake yapıyolar hâlâ saat başı dansçıları var ama hepsi erkek o yüzden 1 saat aralığı içinde yemeğini yiyip gitmeye bak:D
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 riglous zaten abd de okudu o herif jr yi görünce gider. hatta ben de giderim. bekle lan beni
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kanyon' da gourmet burger kitchen var,seviyorum orayı johnny rockets'i bambaşka bir şey sanıyordum, gittim döner yedim sonra bir şey bulamayınca sdfs bir dahakine ben de bakayım.
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ne hamburgerler yedim big king xxl gibisini göremedim.
Öne çıkan mesajlar