Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyip: "CHP adayı İstanbul'da adres bulamaz kaybolur"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:
kılıçdaroğlu nun kağıttepe dediği kasedi bi izleyin bari. bu kadar boş fikir sahibi olmayın.

tepe li bi ton isim yeri sayarken, kağıthane yerine kağıttepe diyor, hemen ardından da kağıthane diye düzeltiyor.

bu mu akp nin en büyük kozu ? OOO KAĞITTEPE dedi.

Hadi o neyse de;

Bu?
said:
İstanbul'da iki gündür çeşitli semtleri gezen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Tuzla’daydı. Bir kamyonetin üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 100 araçlık konvoy eşlik etti. CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Sultanbeyli’ye gitmek üzere yola çıktı. Yolu karıştıran Kılıçdaroğlu’nun konvoyu tersaneler bölgesine girdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun kendilerini ziyarete geldiğini zanneden tersane işçileri bir süre kaldırımda Kılıçdaroğlu’nun VIP Minibüsünden inmesini bekledi.

Sultanbeyli’yi polis yardımıyla bulabildi

Tersane işçileri Kılıçdaroğlu’nun kendilerini ziyarete geldiğini sandı. Ancak Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yolu şaşırdığını ve görevli trafik polisleri yardımıyla yolunu bulduğunu gören tersane işçileri hayal kırıklığı yaşadı.

said:
Sultanbeyli'de seçmenlere "Hz. Ömer adaleti" sözü veren Kılıçdaroğlu iki defa Sultanbeyi diyerek gaflarına bir yenisini ekledi...

: /
Mesaj tarihi:
fastreloader said:
akpli vekil gelse kaybolsa, halktan adam, siz hiç kaybolmadınız mı olur

ahahah aynen öyle olurdu.Bu arada kılıçdaroğlu iyi laf koymuş :)
Mesaj tarihi:
abi kılıçdaroğlunun suçu yok, adam konvoyla gidiyo, arabayı kendisi kullanmıyo ki.

ama tayyip kapak konusu yapıcak bunu tabii, "lolzooorz kayboldu bak dediğim gibi" diye, o ayrı konu
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
kilicdaroglundan cevap geldi bu arada:
tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said:

s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.''
kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni.

Ohahahaha

"Kılıçdaroğlu hits AKP in the eye for 2392032 critical damage"
Mesaj tarihi:
"12 yıldır İstanbul'da oturduğunu belirterek, "Ben İstanbul'u Kadir Topbaş'tan çok daha iyi biliyorum." diyen Kılıçdaroğlu..."

Sanki adam hiç İstanbul'da yaşamamış gibi İstanbul'u bilmiyor demek de komikmiş. Tamam Kılıçdaroğlu İstanbullu değil ama bilecek kadar da yaşamış burada.
Mesaj tarihi:
Bana göre kimse istanbulu biliyorum kolay kolay diyemez. İstanbulda yaşarken ne yaptığına bakar bu olay. Ömrünü istanbulda geçirip bilmeyen birçok insan var. Hatta bu çoğunluktur :).
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Bana göre kimse istanbulu biliyorum kolay kolay diyemez. İstanbulda yaşarken ne yaptığına bakar bu olay. Ömrünü istanbulda geçirip bilmeyen birçok insan var. Hatta bu çoğunluktur :).

demek ki neymiş

istanbul'u bilip bilmemek bi kriter değilmiş.

başbakana iletirim.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
seçime kadar artık kılıçdaroğlu istanbul yerine yalnış yöne girip karsa gitti haberleri bile duyarız, elinden geleni yapıyo f tipi medya

cıvaoğlu "inşallah kazanacağız" dedi kılıçdaroğluna haberlerde.

her tip medya var tabii : )
Mesaj tarihi:
@Horizon

Yahu ne kıvırmışsın :D. Adam 12 sene burada yaşamış işte, İstanbul'un trafiğini, havasını çekmiş, argümanınıza göre bunlar olmadan Belediye Başkanı olunamıyordu, demek ki Kılıçdaroğlu olabilir.
Mesaj tarihi:
Kılıçdaroğlunu ilk televizyonda izlediğimizde, araştırmacı, saygılı ve düzgün konuşmasını bilen efendi bir kişi izlenimi bıraktı hepimizde. Ve bu imajı devam ettirip, bir dahaki genel seçimlerde chp genel başkanı olsaydı, eminim chp'in oyunda kayda değer bir artış olacaktı. Onun yerine gittiler adamı kazanma ihtimalinin olmadığı bir yerden belediye baskanı yaptılar, bir de üstüne gereksiz ağız dalaşları ve polemiklere girip, üstüne bir de şunu yapıcaz, bunu yapıcaz maaş bağlıcaz diye klasik "herkese 2 ev 2 araba" siyasetçi söylemlerini söylediği için üzgünüm ama bu imajı çizildi. Yani özetle baykal wins.
Mesaj tarihi:
Drigeolf said:
@Horizon

Yahu ne kıvırmışsın :D. Adam 12 sene burada yaşamış işte, İstanbul'un trafiğini, havasını çekmiş, argümanınıza göre bunlar olmadan Belediye Başkanı olunamıyordu, demek ki Kılıçdaroğlu olabilir.

Ben istanbulu bilmiyor diye olamaz gibi birşey demedimki. Ne kıvırması.
Mesaj tarihi:
Ağız dalaşını başlatan AKP genel başkanı, ağız dalaştığı kişi ise CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı. Adam her yere herkese yetiyor maşallah dil pabuç gibi.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:
Oryantal en sevdiğim dans türüdür.

- M. Fitzgerald Horizon

Sen konu ile alakasız olarak sadece insanlara laf attığın mesajlar yazacağına , küfürsüz hakaretsiz mesaj yazmayı öğren.

Genel mesajlarından bahsediyorum , linkleyim istersen. Kişisel tartışmaları veya laf atmaları öm den yapacaksın.
Mesaj tarihi:
bu arada 20 sene oldu istanbulda faal bir sekilde yasamaya baslayali. sultanbeyliyi bul deseler bulamam. kagithane ye gitmedim galiba, gecmis olabilirim neresidir bilmiyorum. bb olamiyacakmiyim lan ben?
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Bu?
said:
İstanbul'da iki gündür çeşitli semtleri gezen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Tuzla’daydı. Bir kamyonetin üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 100 araçlık konvoy eşlik etti. CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Sultanbeyli’ye gitmek üzere yola çıktı. Yolu karıştıran Kılıçdaroğlu’nun konvoyu tersaneler bölgesine girdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun kendilerini ziyarete geldiğini zanneden tersane işçileri bir süre kaldırımda Kılıçdaroğlu’nun VIP Minibüsünden inmesini bekledi.

Sultanbeyli’yi polis yardımıyla bulabildi

Tersane işçileri Kılıçdaroğlu’nun kendilerini ziyarete geldiğini sandı. Ancak Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yolu şaşırdığını ve görevli trafik polisleri yardımıyla yolunu bulduğunu gören tersane işçileri hayal kırıklığı yaşadı.

said:
Sultanbeyli'de seçmenlere "Hz. Ömer adaleti" sözü veren Kılıçdaroğlu iki defa Sultanbeyi diyerek gaflarına bir yenisini ekledi...

: /

LOL Kılıçdaroğlu mu kullanıyomuş konvoyun en önündeki arabayı?
  • Yeni Oluştur...