Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Saçmalamış rte herzamanki gibi. Cevap vermek bile gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 eet buraya yazı yazmak gereksiz o yüzden bişey yazıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bilgisayar parçasız mesaj yazdın Jade. Yaşlanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ben öncesini bilmem keşke önceden de alakası olmayan insanları aday yapmasalardı. Kendimize örnek aldığımız batıda ehil insanlar, yapabilecekleri işlere konuluyor. Bu nasıl bir savunma ? Önceden öyleydiyse şimdi bu kriteri gözetme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: eet buraya yazı yazmak gereksiz o yüzden bişey yazıyım bari Yorma devreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kilicdaroglundan cevap geldi bu arada: tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said: s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.'' kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rahatsiz said: kilicdaroglundan cevap geldi bu arada: tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said: s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.'' kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni. ahahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aile sirketi muhallebici, oturup doktorali bir mimari muhallebeci diye assagilarsan sen ne haltsin diye sorarlar adama? dinime kufreden musluman olsa, bos bos konusmaya gerek yok, chp populariteden belediye baskanligiyla alakasiz bir adami aday yapti. Namuslu namuslu diyenleride ayri bir konuda tartismak isterim. Insaat islerinde olan biri olarak, ruhsat almak icin cektiklerimi ben bilirim, o kadar basit degil bir cok sey. Elestiri yapilacaksa verilen ihaleler icin yapilinabilinir. Belediye isleri o kadar cok acayip namusla yurumez, dunyada hic bir yerde yurumez. NUfusu istanbul kadar artan bir sehirde hic yurumez. Sarkozy dir bloombergtir hepsi boyleydi boyle olacak, belediye baskanliginin mantigi bu zaten. Oyle her seyi bin tane ihale yapip herseyin en ucuzunu bulacam derken sehir elden gider. Diyorum ya ciksin soylesin kilicdaroglu bir projesini duyayim bende yorumliyayim, erdogan tipi laf sokma yapmaya baslamiski hayra alamet degil. odiflame said: ben şimdi anlamadım doktora yapması artı puansa eski başkanlardan biri profesördü onu yere göğe sığdıramamanız lazım veyahut bundan önceki ali müfit gürtuna ve tayyip lisans mezunu onları eleştirmeniz lazım. ben tam çıkaramadım, duruma göre adam doktoralı mimar(nasıl mimarsa şirketi ve muhallebicilik yapiyor) duruma göre istanbullu aday olsun bir önceki başkan istanbullu değildi ve lisans mezunuydu.kriterleriniz bir birine karışıyor net bir şey söyleyin öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aman matama ne yaptın seni de listeye alacaklar hatta zaten matamanın ne olduğu belli diyecekler bundan sonra her yazdığına bu ülkede yanlış iş yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 matama acayip boş konuşuyorsun, üstüne bide atarlanmışsın, akraban felan mı topbaş. televizyona çıkıyor çıkacak zaten kılıçdaroğlu, açar izlersin dün vardı 3 saat. 1000 tane ihale tabi yapılcak.5 senedir kalyon inşaat hep davet usülü bütün inşaat işlerini aldı, görüyoruz bakırköy alt geçidi gibi trilyonlar akıtılmış çöp projeleri. beledeyiye davet usülü iş yapan adamların cocukları bmw ye binsin diye vermiyorum ben vergi. çatır çatır hesabını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 matama seni de patinin şeriatçı yobaz satılmış liboşlar locasına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 istanbul büyük şehir tabi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu topici futbol bölümüne mi alsak, oraya daha çok yakışacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rahatsiz said: kilicdaroglundan cevap geldi bu arada: tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said: s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.'' kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni. Ehehe güzel demiş. Demişte Baykal kendine rakip olabilecek birini oyundan düşürme amacı güdüyor bence. Olay bundan ibaret gibi sanki. Ama olsun severim Kemal efendiyi. Başa gelse yolunu bulmaya bakmaz en azından. Aket-Atum said: fak! sam, horizon ve jadelith ardarda mesaj atmış. durum ciddi olmalı. Konuyu ciddi ciddi okuyordum. Bu noktada dağıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Giovanni said: Kadir Topbaş hem mimar hem de sanat tarihi doktorası var. 42 yıldır da Beyoğlunda oturuyor. Türkiye'de doktorayı herkeze veriyorlar zaten, çiller profduda noldu. Otobüste sınava çalış universite bitir, doktora içinde 1 gün önceden çalışsan yeterli olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'ın İstanbul'u ne kadar tanıyorsun sözünü hatırlatan bir gaf. Canlı yayında Kılıçdaroğlu hangi ilçenin adını karıştırıp ismi değiştirerek akıllarda soru işarete oluşturdu? Başbakan Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu için, "İstanbul'da adrres bulamaz kaybolur" şeklindeki sözleri, "Kılıçdaroğlu İstanbul'u ne kadar biliyor?" tartışması başlattı. Adının açıklandığı günün akşamı üç kanala birden konuk olan Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un varoşları" diye tanımladığı muhitleri sayarken dili sürçtü ve Osmanlı'dan kalma tarihi ilçenin adını yanlış zikretti. Bu dil sürçmesi "Kılıçdaroğlu'nun İstanbulluğu tartışmasına" tuz biber ekti adeta. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İstanbul'da çizmelerimi giyip gecekondu mahallelerini gezeceğim" sözlerine ince mesajlarla tepki gösteren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da kaybolacağağını öne sürdü. "Bu arkadaşı İstanbul'un bir yerine koyup adres verseniz, o adresi bulamaz." diyen Erdoğan'la aynı parelellikte bir açıklama da AK Parti'nin adayı Kadir Topbaş'tan geldi. Topbaş, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'u bilmediğini ve kendisine "Şehir Rehberi" verebileceklerini söyledi. KAĞITTEPE'Yİ DE BİLİYORUM! Peki Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'u ne kadar biliyor? Adının açıklanmasından sonra özellikle bir kısım medyada yeralan enket ve yorumlarda şimdiden iddialı konuma getirilen Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'u bilip bilme adına verdiği sınvada ise kafaları karıştırdı. Adının açıklandığı günün akşamı Show TV'de Ali Kırca'nın konuğu olan Kılıçdaroğlu, "İstanbul'u ne kadar tanıyorsunuz. İstanbul'la ilişkiniz nedir" sorusuna verdiği cevapla kafaları karıştırdı. 12 yıldır İstanbul'da oturduğunu belirterek, "Ben İstanbul'u Kadir Topbaş'tan çok daha iyi biliyorum." diyen Kılıçdaroğlu "varoş" diye nitelediği ilçe ve muhitleri saymaya başlayınca yılların Kağıthanesi'ni "Kağıttepe" yaptı. Tobaş'a istanbul'u bilmeme konusunda 'hiç meraklanmasın' tavsiyesinde bulunan Kılıçdaroğlu İstanbul'u Kağıttepe (Kağıthane), Nurtepe ve Sancaktepe'den iyi bildidiğini ifade etti. Kadir Topbaş, Kağıthane'den Kağıttepe diye bahsedince Kadir Topbaş, daha önce kendisine yapılan düello teklifini hatırlattı ve: "Kağıthane'ye 'Kağıttepe' diyen biriyle neyi tartışacağım?" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 rahatsiz said: kilicdaroglundan cevap geldi bu arada: tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said: s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.'' kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni. azuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masquerade said: Kadir Topbaş, Kağıthane'den Kağıttepe diye bahsedince Kadir Topbaş, daha önce kendisine yapılan düello teklifini hatırlattı ve: "Kağıthane'ye 'Kağıttepe' diyen biriyle neyi tartışacağım?" dedi. ahaha topbaş da çamura yatmış, albeni=bahanesi bol "tartışırdım ama kağıttepe dedi, artık tartışmam" bu ne be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 işin şeyi çıktı iyice star haberde de dün bi haber vardı "seçim renkli geçecek" diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kılıçdaroğlu nun kağıttepe dediği kasedi bi izleyin bari. bu kadar boş fikir sahibi olmayın. tepe li bi ton isim yeri sayarken, kağıthane yerine kağıttepe diyor, hemen ardından da kağıthane diye düzeltiyor. bu mu akp nin en büyük kozu ? OOO KAĞITTEPE dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 rahatsiz said: kilicdaroglundan cevap geldi bu arada: tv nin birinde muhabiri cevapliyor: said: s: efendim sayın erdoğan dedi ki: ''sayın kılıçdaroğlu'nu istanbul'un bir ucuna bıraksan ve şu adresteyim desen yolunu bulamaz.'' kılıçdaroğlu:efendim ben istabula yolumu bulmaya gelmedim.onlar kendileri ile karıştırmışlar beni. ahah supermis bu, hakedilen cevap olmus hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 beni herseye parti bayragiyla bakmayanlar locasina alirsaniz sevinirim, cunku oyle bir hale geldiki olay baykal sicsa oo mis denicek. kusura bakilmasin ama futbol takimi degil bu is akil mantik isi. zaten olaya sirf bu gozle bakildigi icin akp bir turlu inemiyor iktidardan. Sufi said: matama seni de patinin şeriatçı yobaz satılmış liboşlar locasına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 muhalefete muhalefet yapmayın, iktidara muhalefet yapın, her türlü yetki onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahahah kadir topbaş çıkıp ÇELİK AYNAAA dese olcak yani :p heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar