Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10866392.asp?gid=229 Ne pis adammışsın arkadaş ya, en sonunda böyle bir laf da ettin ben daha ne diyim... Hayır sen de daha bir Mercedes'ten çıkmayı beceremiyorsun, gelip başımıza Başbakan oldun, müsaade et de Kılıçdaroğlu İstanbul'un adreslerini ezbere bilmesin... Görevi posta dağıtıcılığı olmayacak çünkü...
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kemal kılıçdaroğlunu topbaş gibi kendi postacısı sanıyor galiba.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Savunurlar şimdi bekleyin biraz, Jadelith, sir liberal arkadaşlar gelir onu da savunur.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 tayyip daha önce anlamlı mı konuşuyordu?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 lafı gediğine güzel oturtmuş. chp'nin kıtlığına aşina olmama rağmen ben bile şaşırdım istanbul'lu aday çıkaramamalarına.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10862944.asp?yazarid=249&gid=61 Kılıçdaroğlu anlamaz bu işlerden... Ne diyorlar? "Kılıçdaroğlu’nun vizyonu yok." * Adını gölden alan Büyükçekmece’nin adı "büyük" ama, Büyükçekmece Gölü’nün yüzölçümü Küçükçekmece Gölü’nden "küçük" aslında... Zaten, "Büyük"çekmece’nin nüfusu 688 bin kişi, "Küçük"çekmece 785 bin kişi! * Kadı"köy"e bağlı olan Ata"şehir"in "ilçe" yapılması gibi bi şey yani... * Sahrayıcedit Mahallesi’nin yanına Yeni Sahra Mahallesi kurdular, halbuki sahrayıcedit zaten yeni sahra demek... Olimpiyatı yok, Olimpiyat Stadı var. 3 kilometreyi 3 saatte gidersin, Formula pisti var. Manifaturacılar Çarşısı’nda plak satılıyor, sahaflarda halı... "Ak"merkez mavi... Yolcu otobüslerinin yüzde 99.9’u Anadolu’ya gider, otogarı Avrupa’da... "Ahır"kapı’ya gemi bağlanıyor, Yedikule "zindan"larında konser veriliyor. Sultanahmet "cezaevi" otel... Bostancı’da bostan yok, Tarlabaşı’nda tarla yok. Beşiktaş’tan Üsküdar’a geç, 2 kilometre, parayla; Beşiktaş’tan Florya’ya git, 22 kilometre, bedava... Tarihi "hipodrom"da ramazan kutluyorlar, atları koşturdukları Veliefendi, şeyhülislam! * Vizyon bu. * Başka ne diyorlar? "Kılıçdaroğlu İstanbullu değil." * Kadir Topbaş Artvinli. * Başka? "Şehir planlamacısı değil." * Şimdiki, muhallebici. * Başka? "Tecrübesi yok." * Rögar kapağını açık unutanlar, baraja-dere yatağına ev yaptıranlar, sondaj kazısında metro tavanını delenler, doğalgaz borusuna kepçeyle girip mahalleyi havaya uçuranlar, durup dururken çöken binalara "sağlam" onayı verenler, deniz otobüsüyle şilebe patlatanlar, Karaköy iskelesini batıranlar? Tecrübeli... * Başka? "İstanbullu’yu tanımıyor." * "İstanbul’un nüfusunu bilmiyoruz" diyen kim? İstanbul’da büyükşehir belediye başkanlığı yapmış olan Başbakan! * Başka?
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 |Joker| said: Savunurlar şimdi bekleyin biraz, Jadelith, sir liberal arkadaşlar gelir onu da savunur. puhaha evet başlar kapışmalar brzdan
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sam said: lafı gediğine güzel oturtmuş. chp'nin kıtlığına aşina olmama rağmen ben bile şaşırdım istanbul'lu aday çıkaramamalarına. artvinli (:D muhallebici olmasından iyidir sam amcam (:P)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yılmaz özdil bu forumda hesap açsa kesin ban yer er geç, yıldız spamiyle satır doldurmak nedir ya lol. tek paragraflık yazıyı üfleyerek şişirip köşe doldurmak nasıl bir arsızlıktır.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bone said: deniz otobüsüyle şilebe patlatanlar ahahah nezaman oldu bu olay ya:D
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bone said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10862944.asp?yazarid=249&gid=61 ... Adını gölden alan Büyükçekmece’nin adı "büyük" ama, Büyükçekmece Gölü’nün yüzölçümü Küçükçekmece Gölü’nden "küçük" aslında... Zaten, "Büyük"çekmece’nin nüfusu 688 bin kişi, "Küçük"çekmece 785 bin kişi! * Kadı"köy"e bağlı olan Ata"şehir"in "ilçe" yapılması gibi bi şey yani... * Sahrayıcedit Mahallesi’nin yanına Yeni Sahra Mahallesi kurdular, halbuki sahrayıcedit zaten yeni sahra demek... Olimpiyatı yok, Olimpiyat Stadı var. 3 kilometreyi 3 saatte gidersin, Formula pisti var. Manifaturacılar Çarşısı’nda plak satılıyor, sahaflarda halı... "Ak"merkez mavi... Yolcu otobüslerinin yüzde 99.9’u Anadolu’ya gider, otogarı Avrupa’da... "Ahır"kapı’ya gemi bağlanıyor, Yedikule "zindan"larında konser veriliyor. Sultanahmet "cezaevi" otel... Bostancı’da bostan yok, Tarlabaşı’nda tarla yok. Beşiktaş’tan Üsküdar’a geç, 2 kilometre, parayla; Beşiktaş’tan Florya’ya git, 22 kilometre, bedava... Tarihi "hipodrom"da ramazan kutluyorlar, atları koşturdukları Veliefendi, şeyhülislam! ... şu kısım aşırı saçma olmuş yalnız.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sam said: yılmaz özdil bu forumda hesap açsa kesin ban yer er geç, yıldız spamiyle satır doldurmak nedir ya lol. tek paragraflık yazıyı üfleyerek şişirip köşe doldurmak nasıl bir arsızlıktır. Gazetedeki yazısını, köşesini hiç gördün mü? Mesajın içeriğine bak sen, lafı gediğine oturttu dediğin adamın, savunduğu adam Artvinli, hala İstanbul'lu aday çıkaramadılar haha falan diyosun. Sapmadan şu konuya cevap versene, sana ne yıldızlardan, adamın yazı şeklinden, içeriğine bak ne diyor. Laf gediğine öyle değil böyle oturtulur, sen de al yıldızları eline evde oynarsın.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 odiflame said: artvinli (:D muhallebici olmasından iyidir sam amcam (:P) said: 1945 yılında Artvin / Yusufeli'de doğdu. Üç aylıkken ailesiyle İstanbul'a geldi. iki aylıkken akp belediye başkanı adayı yapmış, tası tarağı toplayıp gelmiş istanbul'a.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cevap veremeyince ad hominem yapan gizli faşitlerin, savundukları partiyi de eleştirdikleri gün bu ülkeye demokrasi gelecektir.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aahahah sevmem ama güzel söylemiş bu sefer. no ofens
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla odi'cim cevap yukarıda, taşı gediğine ben de oturttum diye gizli faşist vs diye kendin "ad hominem yapıyorsun" diye ad hominem yapma rica ederim. bana kişisel saldırı şeklinde cevap vermeseniz de anlardım taşın gediğe oturduğunu. (:P)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Belediye başkanlığından haber ver? Yarışmaya Bodrum'dan katıldığını hatırlatırım. Bence o tek paragraf Tayyip'in postasından bile iyi. Yalnız yamulmuyorsam orjinal hipodromdan geriye pek birşey kalmamış olması lazım.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 istanbullu belediye başkanlarını tanıyalım.çok değil bundan önceki tayyipten sonraki başkandı.ozaman istanbullu aranmazdı belkide bazılarımız orta okula gidiyordu. Ali Müfit Gürtuna, 1 Haziran 1952'de o zaman Konya şimdi ise Karaman iline bağlı Ermenek'te dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde İngilizce Dil Hazırlık Okulu'nu bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1976 yılında TRT Haber Merkezi'nde çalışmaya başlayan Gürtuna, 1977 yılında parlamentoda TRT muhabiri olarak görev yaptı. Daha sonra çeşitli kuruluşlarda üst düzey yönetici olarak çalıştı. 1984-1989 döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Gürtüna aynı dönemde Meclis Başkanlığı görevini de sürdürdü. 1994 seçimlerinde, Kartal ilçesinden Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğine seçildi ve 11 Kasım 1998 tarihine kadar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği yaptı. 12 Kasım 1998 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Fazilet Partisi'nden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildi. Gürtuna, evli ve Muhammed Fatih, Asude ve Agah Sina adlarında üç çocuğu var. Yoksa o istanbullumuydu? yoksa oda karısı başını açtı diye akp zihniyetinden değilmiydi?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bodrum'da oturanlar gediğe oturan taşa gülemiyor mu? :( gülebiliyor olması lazım, ben demin güldüm daha.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 "adres bilmez" dediği adam, istanbul dan milletin vekili seçilmiş. evet, yolunu bilmez bazıları gibi, ama adres bilir pekala.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bence sorun değil ama Bodrum'da bir Saray varsa gidip dönerini yemiş olmalısın. Veya dur eheh, İstanbul'a gel bir metrobüs çalışması izle :) Bodrum'dan İstanbul belediye başkanının nitelikleri bilinebiliyorsa gayet de İstanbul dışından biri İstanbul belediye başkanı olabilir. Ben ikisinin de hakkını verecek nitelikte mümkün olabileceğini sanmıyorum. Tabii ben adam Artvin doğumluymuş da demedim. :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 gürtuna çok daha iyiydi şimdikinden
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla belediye başkanı niteliği hakkında birşey dediysem buyur göster, ben bakındım da bulamadım heh. topbaş'ı tanımam, icraatı nedir bilmem. desteklemiyorum da. buna rağmen nasıl olduysa gizli faşist ilan edildim espriye güldüm diye lol. bu da güzel. avusturya'dan kalkıp gidip kaliforniya'ya vali olan eloğlu da var, mekanda belli bir geçmişi varsa "neden olmasın" derim şahsen. kılıçdaroğlu istanbul milletvekili ama orada ne kadar ikamet etmiş bir bilgi bulamadım maalesef, belki paylaşmak isteyen birisi çıkar bilgisi olan. evet gürtuna iyiydi bence de, topbaş'tan daha iyidir tahminim.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bu konuya göre doğum yeri veya yaşanılan şehir belediye başkanı niteliklerinden, o yüzden.
Öne çıkan mesajlar