Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 yaşında 7 çocuk annesi olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

said:
Bu aralar haber sitesi gibi oldu blog'um. Farkındayım ama öyle ilginç şeylerden haberdar oluyorumki paylaşmadan da edemiyorum. Ayrıca bu yazıyı yazarken gazetelerin sitelerinde bu habere rastlamadım yazıyı sözcü gazetesinde okuduklarımdan oluşturdum, onu da belirteyim. Gelelim daha 17 yaşında fakat 2 kere üçüz bir kerede normal doğum yapan 7 çocuk sahibi Arjantinli Pamela Villarruel'in hikayesine; Aslında bu kadarı bile çok ilginç ama haberin aslı çok daha ilginç ve trajik. İlk hamileliğinde 14 yaşındaymış ilk sevgilisinden bir erkek çocuk dünyaya getirmiş ve doğumdan 5 gün sonrada terk edilmiş. Çok geçmeden bir sevgili daha bulmuş ve tekrar hamile kalmış, bu kez de üçüz kız bebek dünyaya getirmiş. Daha sonrada bu sevgilisinden kendisini dövdüğü için ayrılmış. Üçüz kızları 1 yaşındayken tekrar hamile kalmış. Bebeklerin babalarının kimliklerini de açıklamayan Pamela, tek başına çocuklarına bakamadığı için ailesinin evine dönmüş. Ayrıca Pamela dünyada bir ilki de başarmış farkında olmadan. Dünyada 2 kez doğal yollardan üçüzlere hamile kalan ilk kadın olmuş. Pamela tüplerini bağlatarak başka hamilelikleri önlemek istemiş. Ama kızın yaşı küçük olduğu için buna izin verilmemiş. Ama bence başka bir rekor daha kırmış olabilir. Daha 18 yaşına bile girmeden ve resmi olarak hiç evlenmeden 7 çocuk dünyaya getiren ilk Anne de olabilir. Birde olayın bizim memleketemizde espiri konusu olacabilicek boyutu da var. Başbakanı duydu heralde Bizim başbakanımız söylüyordu: "En az üç çocuk yapın" diye. Demek ta uzaklardan Arjantin'den duydu bu kız çağrıyı. Ama bu çağrıyı Başbakan Türk kadınlarına yapmıştı size değil..

.
  • Yeni Oluştur...