adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kaç anne bunu derki oğluna akşam yemeğine bişiler yap biz geç gelicez babanla dedi bildiğin alışverişe çıkıcam şimdi akşam yemeği yapıcam akşam'a ne yemek yapsam acaba diye düşünüyorum lan aşçıyım ben ev hanımı değil!
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tadıyla ağızlarda mistik bir tat bırakan görüntüsüyle himalayaları andıran sofraların vazgeçilmez yemeği menemen yap.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 %40lık mı bu akşam yemeği? istediğin yemekten başlayabiliyor musun? Show all your work to get full credit diyor mu annen?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yemek yap bende gelince salata yaparım yeriz diyo kredi falan yok bende damak çatlatan lezzeti ile kremalı soğanlı tavuk sote ile sofraların vazgeçilmez yiyeceği makarnanın kaşar peyniri,küp sucuk ve biber salçası ile harmanlanmasından ortaya çıkan enfes bi tadı yapmayı planladım
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 niye ev hanımı statüsüne geçiyorsun ki anlamadım yapılır gayet
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bi anne icin ne super bi durum lan, olum aksama yemek hazirla diyebilmek, hll olsun.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Joscelin said: Ev hanımlığı okuyosan normal tabii. ahahahaaa
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sen esine de boyle teslim edersen kendini yandin. 24 saat yemek yaparsin. eve is getir diye yalvarir hanim :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yok la hayatta yapmam öyle bişi bi cerrah eve gelip ameliyat yapmıyosa bende yapmam arkadaş
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ya saka maka bu hometv'de ki yemek programlarini izliyorum bizim ustalar tam yetolar. kendini, yaptigi isi satmayi bilen adam cikmadi simdiye kadar. turkiye jamie oliver ihtiyaci icinde yaniyor. tip varsa biraz yatirim yap sen bu ise.
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yapacan olm boşunamı okutuyoz seni ! diye düşünüyodur annen filan.. eve iş getirmiyorum filan de
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yok ya ben giderim dubaide bi otelde çalışırım parayla ilişkiye geçerim 1 bucuk 2 yılda 2-3 yılda transatlantiklerde çalışırım dünyayı gezerim sonra gelirim çırağanda falan ayda 45.000 dolar'a çalışırım keyfime bakarım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sende az insan değilsin he
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 joscelin şu tepkinle cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. arkadaşın dediği doğru,eğer iyi bir yerde okuyorsa ve bu işi gerçekten yapmak istiyorsa dediklerini yapması çok çok zor değil çalışmaya bakar. şu türkiyedeki meslek önyargısına hastayım aşçılık okumak ev hanımlığı SDF diye salakça bir tepkiyle geçiştirilebilecek birşey değil senden anlamanı beklemiyorum tabi ama aşçılık da bir sanattır senin anladığın şekliyle su kaynatıp 10 dk makarna pişirmek değildir.senin gibi insanlar inek gibi çalışıp odtü bilmemne okuyup asgari ücretle çalışan tipler oluyor genelde insanların amaçlarına hayallerine saygı duy bari.
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sipeyskeyk Samuray Panda topiğindeki çizimine saygım olmasa çok ağır konuşurdum da, zürafaya saygım sonsuz, bir şey demiyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 küfür gibi beyan hani hayatta 1 kere dense neyse derim de hadilen derim yoksa çekinmem.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Joscelin said: sipeyskeyk Samuray Panda topiğindeki çizimine saygım olmasa çok ağır konuşurdum da, zürafaya saygım sonsuz, bir şey demiyorum. translate into turkish: herif doğru söylüyo lan hatalıyım galiba.neyse en iyisi konuyu başka yere çekeyim de çaktırmayalım.
Öne çıkan mesajlar