Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 İnsanın okuduğu bölümden ne kadar nefret ettiğini gösterio heralde sdf 4 tane hoca geçti ama hiçbirisi beni geçirmedi ayıp ya insan acırda veriim dd geçsin der ama nerdeeee 2.5 senede almam gereken ders sayısı 30 iken ben 15 ders alabildim bununda yarısı hala verilmemiş duruo . nası bi işkence çekiorm ben ooofof selamlar olsun isteyen yerime okuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dostum başın büyük belada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Lise mezunu kalmak hem askeri hemde lise mezunu etiketi yönünde kötü tarafları olmasa valla okumam ha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ooohş DC ile de olsa 2. senemde iktisata girmiş olmaktan dolayı mutlu oldum bunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yaz okulunda kararlıyım vericem o dersi gerekirse hocaya vercem gene vercem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 matematik 1 i veremiyorum ben, 5.senem. kaldım muhtemelen tekrardan ama olsun seneye veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 fizik 2 7 inci sefer (fiik 2 nin konusu elektriktir elektrik muhendisiyim ben) dif denk 5inci kez (math 3 diye gecer intergrali turevi boldur elektrigin) sayisiz dersi 2 3 kere aldim toplam okul bittiginde 300 kredi ders almistim vermem gerkeen der sayisi 160 krediydi 2.5 senede 15/30 ders verdiysen yane yari yariya verdiysen gene iyi bence ben 8inci donemimin sonunda 80 kredi vermistim okulun yarisiydi yane 3 donemde kalan yarisini verdim yazokullari dahil her donem full kredi ders aldim endiseye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bende senin gibi olmam inş. calculus 1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yarın mat1 bütüm var, vizesi 20. Bakalım nolcak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 abicim iktisat 1 dediğimiz bildiğin micro ekonomi değil mi? Neden o kadar kastırdın ki bünyeyi? çok da zor değil? =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 iktisada girişi kastediyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Diferansiyel denklemlerden 6. da DD ile geçmiştim. Mühendis olmama 4 ders kaldı, aftan yararlanıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 econ1 DD econ2 DD yalvar yakar geçtik allahtan zamanında yalnız econ2 alınca anladımki micro(introduction olan) harbi çok basitmiş hafız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 iktisat -1 de mikro görüyoruz evet . ya aslında kolay ders finallerde 60 dan aşşa notum yoktu ama işte her zaman yaptığım salaklık vizelere çalışmıyorum abi . vize geliyo 30 60 almak yetmiyo . Bu sene sonuna kadar 1.8 yapıcam ama kararlıyım 3 e geçicem artık . Abi hyr o değil okuldan atılcam en sonunda die korkuorm bu gidişle:D. Daha almadığım çeşit çeşit ders var ve hani ne bilim çalışana kolaydır gerçi de olsun genede örenci psikolojisi derse önyargılı yaklaşmazsam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 o kadar oturup 2 saat çalıştım ettim iktisat sınavına. hoca o kadar basit sormuş ki herkes aa alıcak herhalde. bunu da böyle belirtmek istedim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bende 3. defadır dilbilim 1 alıcam snrm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hangi iktisat dersini alttan almıoruz ki :D ilk aldığım dönem verdiğim iktisat dersini hatırlamıorum.. ayrıca bugün mikro ve makro finallerine girdim.. mikro ve makroyu aynı güne koyan sayın dekanımıza sevgi saygılarımı iletiorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ''kocaeli üniversitesi iibf iktisat bölüm başkanı olup eklem yerlerinde çok ciddi problemler (kontrolsüz el, kol sallama) olan ekonometri profesörü. ayrıca öğrenciler arasında barış manço'nun klonu olduğu söylentileri yaygın olup, sınavları oyun teorisini andırır'' a böle eli kolu oynayan kayıtsızlık eğrilerinin 8 ile de ilişki yaşamış olan bi adamdan alınca dersi bende 2.senemdede veremedim büyüyünce başlıgı açan çoçuk gibi olcam :/ mikro makro iktisata gişr II verilir ama o I yok mu o I o verilmiyo işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Üniversiten bu kadar şikayetçiysen ve sadece "diploma ve askerlik" için okuyorsun orda kasacağına açıköğretime gir derim. Bu iki noktada da ihtiyaçlarını karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Apis said: Üniversiten bu kadar şikayetçiysen ve sadece "diploma ve askerlik" için okuyorsun orda kasacağına açıköğretime gir derim. Bu iki noktada da ihtiyaçlarını karşılar. ortam yok açıköğretimde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Eskişehire gidenler var açıköğretimi hakkıyla okumak için. ortamın kralı varmış. fdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu ülkenin çöpçüye de ihtiyacı var. Herkes okumak zorunda değil ki. P.S: Sanki eski okul müdürüm konuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mikro ecomiye denk geliyosa bu ders bende 4. seferde ortalama ile geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 pff 6 ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 A- ile ilk seferde geçtim. Minimal havamı atıp gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar