Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6. defa iktisat-1 almak

Draenyth

Öne çıkan mesajlar

İnsanın okuduğu bölümden ne kadar nefret ettiğini gösterio heralde sdf 4 tane hoca geçti ama hiçbirisi beni geçirmedi ayıp ya insan acırda veriim dd geçsin der ama nerdeeee 2.5 senede almam gereken ders sayısı 30 iken ben 15 ders alabildim bununda yarısı hala verilmemiş duruo . nası bi işkence çekiorm ben ooofof selamlar olsun isteyen yerime okuyabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fizik 2 7 inci sefer (fiik 2 nin konusu elektriktir elektrik muhendisiyim ben)
dif denk 5inci kez (math 3 diye gecer intergrali turevi boldur elektrigin)
sayisiz dersi 2 3 kere aldim
toplam okul bittiginde 300 kredi ders almistim
vermem gerkeen der sayisi 160 krediydi
2.5 senede 15/30 ders verdiysen yane yari yariya verdiysen gene iyi bence
ben 8inci donemimin sonunda 80 kredi vermistim
okulun yarisiydi yane
3 donemde kalan yarisini verdim
yazokullari dahil her donem full kredi ders aldim
endiseye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

iktisat -1 de mikro görüyoruz evet . ya aslında kolay ders finallerde 60 dan aşşa notum yoktu ama işte her zaman yaptığım salaklık vizelere çalışmıyorum abi . vize geliyo 30 60 almak yetmiyo . Bu sene sonuna kadar 1.8 yapıcam ama kararlıyım 3 e geçicem artık . Abi hyr o değil okuldan atılcam en sonunda die korkuorm bu gidişle:D. Daha almadığım çeşit çeşit ders var ve hani ne bilim çalışana kolaydır gerçi de olsun genede örenci psikolojisi derse önyargılı yaklaşmazsam olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

''kocaeli üniversitesi iibf iktisat bölüm başkanı olup eklem yerlerinde çok ciddi problemler (kontrolsüz el, kol sallama) olan ekonometri profesörü. ayrıca öğrenciler arasında barış manço'nun klonu olduğu söylentileri yaygın olup, sınavları oyun teorisini andırır''
a böle eli kolu oynayan kayıtsızlık eğrilerinin 8 ile de ilişki yaşamış olan bi adamdan alınca dersi bende 2.senemdede veremedim büyüyünce başlıgı açan çoçuk gibi olcam :/
mikro makro iktisata gişr II verilir ama o I yok mu o I o verilmiyo işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...