SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Joscelin said: Bu tipler fakir olduklarından her şeyi geç öğrenirler. 2 senelik Guitar Hero'yu "Geçen gün gezerken gördüm, böyle bi garip yapmışlar" diye anlatır, "Sizin gibi bebeler gitsin Guitar Hero oynasın" derler. Oysa ki bırak oyunun konsolunu, oyunun kendi setini bile alacak paraları yoktur. Zaten birisinin gelip trink parayla o seti aldığını görseler, bir de ona hırs yapar "2 gün oynayıp kenara atacakları oyunu alan tipler" diye annelerinin cüzdanından tırtıkladıkları 2 milyonla gittikleri internet kafelerden forumlara konu açarlar. topla adam döv abi hırsa bak
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Fakirler bir bir çıkıyor ortaya.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dory said: emre kendine gel, boyle sosyal gozlemler, mantikli cumleler hic sana yakisiyor mu lan? dsfklsjdfşls
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayrıca toplumsal mesaj vermekten nefret etsem de fakir olmak aşağılanmak gereken bi durum mu ki, sanki biraz kırıcılık var. ha tamam fakirin senin bahsettiğin tipi kötü olabilir de fakirler ortaya çıkıyo falan ne demek ki hayır havada eğlence arasında fake kokusu var gibime de geliyor
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Joscelin said: "Parasıyla değil mi ulan!" diye çat diye 5k $'ı bastırıp 2 gün çalacağı enstrümanı alan zengin adama bakıp bakıp, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bok atan fakir adam tipidir bu da. "Ben kulaktan progressive metal çıkarıyorum oolumm" deyip müzik bilgisi olmamasıyla övünen (fakir olduğundan müzik bilgisi de alamaz bu tipler), gidip "Yetersiz adam çalamayacaksan niye alıyosun" diye eleştirdiği zengin arkadaşlarından dilenerek enstrümanlarını ödünç alıp kendini bir Satriani, bir Portnoy sanan adamcıklardır. hayatın acı bi espri anlayışı var. :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cık bence ginaly daha güzel açardı bu konuyu sdf
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ben nota, ritm bilmem kulagımla çalarım, yürek işi bu evladımmm diyen drencrom'un kimliğini açıklıyorum. şappi http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/11725/2.jpg Adam fakir falan değil lan bildigin, tüm patiyi satın alır istese.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 SeaGle said: ayrıca toplumsal mesaj vermekten nefret etsem de fakir olmak aşağılanmak gereken bi durum mu ki, sanki biraz kırıcılık var. ha tamam fakirin senin bahsettiğin tipi kötü olabilir de fakirler ortaya çıkıyo falan ne demek ki hayır havada eğlence arasında fake kokusu var gibime de geliyor Abi sen baya farkında değilsin galiba olayın.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 of keşke daha sonra editleseydim, böyle herkes mesajını editleyip nokta koyardı
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Spidee said: SeaGle said: ayrıca toplumsal mesaj vermekten nefret etsem de fakir olmak aşağılanmak gereken bi durum mu ki, sanki biraz kırıcılık var. ha tamam fakirin senin bahsettiğin tipi kötü olabilir de fakirler ortaya çıkıyo falan ne demek ki hayır havada eğlence arasında fake kokusu var gibime de geliyor Abi sen baya farkında değilsin galiba olayın. neleroluyoLAAAn valla değilim
ssg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bu kadar kasıntı megalomanlık bana yapmacık geliyor , hissedemiyorum o ahahah fakirlere bak egosunu yada uff çok küçüldüm utanıyorum ezikliğini, bilmem bende mi sorun var
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 para bir trense.ben istasyonum nerde duydugumu hatırlayamadım
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj değiştirilince değişiklikleri ayna gibi gördüğümü belirtmek isterim.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 PARAN VARSA RENÇ ROVIR PARAN YOKSA GEYM OVIR BİLADEEEEEEEEEEEEEEEEEééérrRRRR!!1
Öne çıkan mesajlar