Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 toplamayı öğren sende bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 0ne said: Freemoon said: 3x54+5x32'den 322 Ap oluyor. 162+160=332 Baba 322 ediyor yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 freemoon enchant sadece ap veriyor mesela. ama bs nin slotlara ne eksiğin varsa o gemden takıyorsun. misal expertise takıyorum ben. diğer slotlardan kazancım oluyor. sadece ap olarak düşünmeyin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Buyse said: freemoon enchant sadece ap veriyor mesela. ama bs nin slotlara ne eksiğin varsa o gemden takıyorsun. misaş expertise takıyorum ben. diğer slotlardan kazancım oluyor. sadece ap olarak düşünmeyin olayu. +1 bunada.2 tane 16 agi takmak 2 tane 32 ap den daha iyidir mesela class a göre,2 tane 16 str de aynı 2 tane 16 crit de hit de expertise da hepsi..ap olarak düşünmeyin.paladine ap mi takıyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Eğer gidip bütün gemlerinize expertise takmıyorsanız, gene aynı kapıya çıkıyor. Sadece 2 kırmızı geminize AP taktığınız anda matematiksel olarak diğer adamlarla aynı ayara gelmiş oluyorsunuz. Siz BS'nin gemine takarsınız hit gemi o adamda normal itemindeki gemine takar gene toplam fayda bire bir aynı ayara gelir. Tabi dediğim gibi "ben hayatımda AP gem kullanmadım, ben tüm kırmızı gemlerime hit takıyorum" diyorsanız o zaman o 2 BS slotundan gelen hit size katkı sağlar ki bunu kim yapıyor bilmiyorum. 0ne said: Freemoon said: 3x54+5x32'den 322 Ap oluyor. 162+160=332 FreEmoon said: Benim şu başlıktan anladığım birilerinin çok ciddi düzeyde matematik zaafı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 One süper fail :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 0ne said: Freemoon said: 3x54+5x32'den 322 Ap oluyor. 162+160=332 AHAHAHHAEAHEHAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 olur o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Todesengel said: 0ne said: Freemoon said: 3x54+5x32'den 322 Ap oluyor. 162+160=332 AHAHAHHAEAHEHAE muahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 FreEmoon said: Benim şu başlıktan anladığım birilerinin çok ciddi düzeyde matematik zaafı var. Demekki örnekle açıklayacazki anlaşılabilsin. Şimdi 3 tane warrior'umuz var, birinin mesleği Jc-Bs , ikincinin Jc-ins, diğerinin mesleği Jc-Ench. Her üçününde üstünde aynı itemler var ve bu itemlerde 3 kırmızı , 2 sarı, 1 mavi gem slotu var. Şimdi bu arkadaşların gemler ve mesleklerden gelen katkısını hesaplayalım. Her üç arkadaşta 3 adet prizmatik kullanıyor ve diğer gemlerine 32 Ap takıyor Jc-Bs olan warrior 6 adet gem slotuna ek olarak 2 tanede Bs'den slotu var ve bu 8 slotun 3 tanesine 54 Ap, 5 tanesine 32 Ap takıyor. Sonuçta mesleklerin katkısı 3x54+5x32'den 322 Ap oluyor. Jc-ins olan warrior 6 adet gem slotuna ek olarak omuzluk enchinden 64 Ap bonusu var ve bu 6 slotun 3 tanesine 54 Ap, 3 tanesine 32 Ap takıyor. Sonuçta mesleklerin katkısı 3x54+3x32+64'den 322 Ap oluyor. Jc-Ench olan warrior 6 adet gem slotuna ek olarak yüzük enchinden 2x32 Ap bonusu var ve bu 6 slotun 3 tanesine 54 Ap, 3 tanesine 32 Ap takıyor. Sonuçta mesleklerin katkısı 3x54+3x32+2x32'den 322 Ap oluyor. Allah allah niye aynı çıktı bunlar ya, oysaki Jc-Bs olan warriorunki en yüksek çıkmalı idi, demek ki hesapta bir hata yaptım. Neyse o kadar kusur kadı kızında da olur Yanlıs anlama olmasın sadece ögrenmek amacı ile soruyorum zaten omuz enci var onu kullanıcak bu nedenle omuza ins den gelen + o normal yapıcan omuz encinin farkı kadar olması gerekmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Tamam işte. Ins bonusu 104ap 15 crit omuz enchantı 40 ap 15 crit aradaki fark 60ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hahaha efsaneymiş toplama muabbeti. Abi hakkaten de freemon'un solediği mukemmel koşullar altında doğru. Ama meta gem'lerin gereklerini karşılama konusuna gelince JC ve BS daha avantajlı konuma geliyo. Yani ben meta gem'i çalıştırmak için 2 tane mavi gem kullanmak zorunda kaliodum. ve bu bana 18 spell power 24 stamina gibi garip bi getiri sağliodu. Sonra herb sildim ve jc aldım. Diğer red gemlerimin yanına Mavi slotlarıma da 32 spellpower'lık dragons eye'ları taktım. JC'nin farkı burda oluyo bence. Evet butun meslekler aynı bonusu vermesi amacıyla duzenlenmiş. Ama JC meta gem kullanmak ve çalıştırmak için vermemiz gerekn ödünü de ortadan kaldırdığı için ekstra bi bonusu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Zaten o 64 AP o aradaki fark. Ins'in omuz enchi 104 Ap veriyor normal ench ise 40 Ap veriyor Oha 2 saat önce yazılmış yazıyı şimdi yazılmış gibi algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu biraz hortlatmış gibi olucam ama yeni başlık açmak saçma geldi doğrusu. Epic gemler gelince BS'nin fark atacağını düşünenler vardı. Yeni üst seviye ring ench'leri, yeni JC gemleri falan geleceğini iddea etmiştim. Daha basit bir yol bulmuşlar, normal bonusları bufflamışlar, BS'yi aynı tutmuşlar. Böylece epic gemler gelince de BS'nin hiçbir ekstra avantajı olmayacak. JC'yi de nerflediklerini düşünürsek, nerdeyse her meslek birbirinin aynısı olma yolunda gidiyor verdiği buff bakımından. said: Alıntı (Bornakk Blizzard Poster) Blacksmithing * No changes will be made to this profession; it will continue to have the 2 additional prismatic sockets (which can hold the new epic gems) Enchanting * Values on Northrend ring enchants increased Inscription * Master's Inscriptions increased Jewelcrafting * Dragon's Eye gems stat bonuses increased Leatherworking * Fur Lining values increased Skinning * Master of Anatomy (Rank 6) provides more critical strike rating Tailoring * Embroideries improved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Arkadaşlar şeyi sorcam ben,transmut master olursak bu gemlerin şeyinde 2 tane düşme şansı mı oluyor? yoksa elixir olup flask proclamasını mı sağlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet extra epic gem üretme şansın var ama çok düşük diger transmutelere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Cellobello said: FreEmoon said: yeni epik yüzük ench'i imba ötesi alch trinketi JC prizmatikleri gelicek. Rüyalarda buluşuruz, o günlerde kavuşuruz ne diyim.. Büyük konuşmamak lazım demek ki, hele konu hakkında pek bir bilgimiz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 transmute kasar dostum, elixir ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konunun başında flask fiyatları için -magtheridon'a göre- astronomik bir sayı belirtilmiş de. Biz de hiç öyle değil. Hatta son baktığıma göre flask piyasasını yazayım bi. AP - 17 SP - 17 HP - 18 Mp5 - 15 En son bu şekilde olan flask fiyatları da bana ister istemez "siler alchemyi jc kasarım daha iyi, flaskımı da gider alırım ahden paşa paşa" dedirtti bana. Sizdeki flask piyasası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şu an aynı. önceden 25g falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 8 ay öncenin konusu bu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 2 saat herb farming ile günde 1000-1500 gold kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bende pot yaparken x5 x2 x5 x3 x5 şeklinde proclatıp oha olmuştum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 deadwoll said: 8 ay öncenin konusu bu yalnız. 8 ay önce de çok farklı bi durum yoktu diye hatırlıyorum da o yüzden sordum. Dedim bizim Magtheridon'da mı bi gariplik var (ki var :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yok ya, sekiz ay önce bu kadar düşmemişti herb fiyatları. şu an yerlerde sürünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar