THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 her turlu oyum paşaya tak etti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ben trt6'ya karşı değilim. İdamada karşıyım. AB'ye üye bir türkiye beni mutlu ederdi. ama yinede Osman Pamukoğluna oy vericeğim. çünkü gerçekten yetti artık diyeli çok oldu. siyasetçiliğin doğasında var kıvırmak,söz verip tutmamak,bundan sıkıldım. kişisel çıkarlarını ülkenin çıkarlarından öne koymakta kaç yıldan beri norm oldu.bundan sıkıldım. 100 konu var,bunların 40ında hemfikir değilsem Osman Pamukoğluyla,60ında hemfikirim. Çoğu insana göre mantıklı olan,çok daha az hemfikir olduğum CHP'ye oy vermem.Çünkü demokrasi mavi kakayı görevden alıp yerine turuncu kakayı koymaktan ibaret. ben Osman Pamukoğlunu destekliyeceğim,liberallerden,sosyal demokratlardan,bir iyilik görmedim,bide "faşist"lere şans verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 barajı geçip girse meclise renk olur işte, vermek lazım oy. mhpden chpden iyidir gene, ama oyları bölmek diye bi kavramıda unutmayın. cem uzan baya bi o işe yaramıştı mesela. chpye en ufak sempatiniz varsa chpye verinki muhalefet bişeye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 barajdan seçim dışı kalmayacağına dair %1 umudum olsun oyum paşayadır. mücadelesinde kendisine selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ağır konuşmuş, kısım kısım saçmalamış, dikkat çekmeye çalışmış bence. ama "ülkeyi 11 kasım 1938'e götüreceğiz" sözünden "atatürk'ün bıraktığı yerden, onun izinde, onun düşünceleriyle, onun ilkeleriyle devam edeceğiz" anlamını çıkaramayıp "bak bak bak ülkeyi geriye götürcekmiş, gerici bu herif" yorumunu yapan arkadaşlara selam ederim. balık yiyin, zihin açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ardeth said: bu adamın başa gelmesi tehlikeli gerçekten. tamam yolsuzluk yapacağını sanmıyorum bu adamın ama kendisinin takıntılı politikaları bu ülkeyi çok daha kötü bir hale getirebilir. özellikle bu konuşmasını okuduktan sonra böyle düşünmeye başladım, daha önceki okuduklarımda dokunulmazlığı kaldırması gibi vaatleri sadece sevilebilir (ama pek inanılır değil) gelmişti şimdi o da kalmadı. Refah Partisi ve AKP iktidar olunca sert bir politika izledi. Bunlar yapınca oluyor da, Atatürk ilkelerini koruyacağını söyleyen birisi yapınca niye olmuyor onu anlamış değilim. Diyor ki adam, "AB ile ilişkilerimizi askıya alıcağız" hemen "oo çok sert bu, tutmaz" deniyor. Misal AKP ile AB'nın mandacılığı altına girmekte ilerliyoruz. Bu oluyor mesela. Diyor ki adam, "bu ülkeyi sattırmayacağız" hemen "oo çok sert bu, tutmaz" deniyor. Misal AKP "Babalar gibi satarım, kime satarsam satarım sana ne" diye sert çıkışlar yapıyor. Bu da oluyor mesela. Diyor ki adam "çuval geçirme olayını gerçekleştirenlerden hesap soracağım" hemen "oo çok sert bu, tutmaz" deniyor. Misal AKP kendi halkına çok sert çıkışmalarla tanınıyor: "Ananı da al git", "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" gibi. Bu da oluyor mesela. Hali hazırda zaten afra tafra yapan, "delikanlıyız biz" edalarıyla dolaşan insanlar var. Ama bunların yapınca olan şeyi, PKK'yı yokedeceğini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin haklarını koruyacağını söyleyen bir adam yapınca olmuyor. Demek ki olay uslüp farkı değil de, amaç farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Kürt milliyetçiliğini gitsin nerde yapıyorsa yapsın benim ülkemde eğer bir milliyetçilik olacaksa elbette Türk milliyetçiliği olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 "ülkeyi satıyorlar" lafıyla sadece marjinallerden oy alındığını öğrenememiş yazık :/ hoş oy alabilmek için söylenen laflar da saçma ya, o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sir said: bu ülkeyi 11 kasım 1938e götürmek nedir peki? ben size söyleyeyim: gericilik. Bu ülkeyi 1920 öncesine götürmek var bi de, ama o gericilik değil di mi. İkinci Cumhuriyetçi diye bazı adamlar var, Osmanlı İmparatorluğu hasreti çektiklerini söylüyorlar ve bu konuda çalışmalar yapılmasını istiyorlar. Bunlarınki ilericilik... Ne ilginçtir ki bu ikinci cumhuriyetçiler Sabah ve Taraf gazetelerinde yazıyorlar. Aa, senin en sevdiğin, hep kaynak olarak sunduğun gazeteler değil miydi bunlar (:P) Bak şu Allah'ın işine... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bende 2. cumhuriyetçiyim. ama star wars da. hacı luke, kurtar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ikisi de gericilik, ama siz 38'e götürmek gericilik diyebiliyor musunuz? diyebiliyorsanız buyrun. atatürk'ün vefat ettiği zamandan ekonomi vs'yi bir yana bırakıyorum, sosyal ve demokratik açıdan da çok daha ileri bugünkü türkiye. kendi yapmak istediği çoğu şeye ömrü vefa etmedi, hayatta olduğu son günlerin en iyi halimiz olmasını gerektiren bir neden yok. atatürk adını i.w.i.n düğmesi sananlara maalesef omega-6 gibi sihirli bir çözüm bulunmuyor maalesef. sıkılmadan okuyup, önyargısız düşünme tavsiye ederim. motor çiğ yakıyorsa içine süper ya da mazot koymuşsun farketmiyor. egzostu gene batırıyor etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 osman pamukoğlunun bu söylediklerine hamaset vs demek on hiç dinlememiş olmak demektir yani, bütün söyledikleri gayet doğru, hiçbiri de abartı değil. dağdakiyle imralıdakiyle iş yapanlardan bahsetmiş, burdan mı "bütün kürtleri kesicem" i çıkardınız? avrupa birliğine gelince, gerçekten 70 milyonluk fakir ve gelişmesini tamamlamamış bir ülkeyi, diğer ülkelerle eşit haklarla avrupa birliğine alacaklarına inananlar var mı? bu haldeyken pkkya açık destek veren avrupa birliğiyle hangi ilişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kırmızı zemin üzerine beyaz daire içine siyah amblem. sanki biraz fazla benzerlik var? merak ediyorum cidden logoyu kim tasarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 "ülkeyi 11 kasım 1938'e götüreceğiz"i "11 Kasım 1938'deki ekonomik, sosyal ve demokratik şartlara geri döneceğiz, hep orada kalacağız, hiç ilerleme kaydetmeyeceğiz, çünkü o gün T.C.'nin gelebileceği en yüksek leveldir, o gün Atatürk'ün bize bıraktığı ülke en iyisidir, daha iyisi olamaz" olarak algılayan, atatürk kelimesi duyunca kapasite düşümüne uğrayan, sarımsak görmüş vampir moduna geçen arkadaşlara da selam ederim. balığın da düzeltemeyeceği şeyler olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 eh sam ne diyim daha, sözün bittiği yerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 AB ye kürt teröristlere sert çıkan herkesi faşist damgalayan , 1938 geri döndürmeyi bile dötünden anlayan adamlar, burada en domakrat özgürlükçü liboşlar olarak takılıyolar ya ne diyelim. Sam zaten parti bayrağından bile faşist olduklarını hemen tespit etmiş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Benim asıl üzüntüm, zamanında Cem Uzan için bile böyle atıp tutan, bileğimi keserim sağlam lan bu adam diyen kişiler bugün adını ağızlarına almıyorlar. Pamukoğlu paşa da hemen emekli olup parti kurmakla, atıp tutmakla bu işlerin yürümediğini görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Arkadaş çok hayalci imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Fetos parti kursa oylarini ona vericek insanlarla gelip burda tartisiyorsunuz, onlardan sizi anlamasini bekliyorsunuz, adamdan sayip hic üsenmeden surda kelime kelime aciklamaya calisiyorsunuz. Daha hangi ülkede yasadigini bilmeyen, cebindeki o kimligi tasiyabiliyorsa kimin sayesinde tasidigini unutan insanlarla tartisiyorsunuz. Bir iran gibi olmanin hayalleriyle yasayan gerici kafalarla tartisiyorsunuz. Bir Türk olarak Türk milliyetciligi yapmayi fasizm olarak algilayan ve kürt milliyetciligiyle bir tutan insanlarla tartisiyorsunuz. Tartisin ama karsinizdakinin anlayamayacagini bildiginiz halde verdiginiz bu caba ne icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 1938 e geri döndürmenin neresini düz anlıcaz allahaşkına? ekonomik olarak dönmek yanlış sosyal olarak dönmek yanlış (seçim yoktu diktatörlük vardı hatırlarsanız. ha seçime karşıysanız o zaman adam gibi söyleyin onu tartışalım :p) ne olarak dönücez? yani sizin deyiminizle "dötünden" anlanmayacak neresi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 1945 e geri döndürcez demiyor, bunu anlayamayacak kadar türkiye tarihi bilginiz yoksa konuşmaya gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dötünden anlamakta ısrar etmezsen "o zamandan beri uygulanmış yanlış politikaların yerine mustafa kemal'in kendi uyguladığı atatürkçülük'ü, onun gösterdiği ilkeleri uyarlamaya çalışacağız, ülkeyi onun kaldığı yerden, onun düşüncelerine uygun olarak şekillendirmeye devam edeceğiz" gibi bi anlam çıkarılabilir. ha pamukoğlu'nun konuşmasındaki diğer bazı söylemleri tek başına durduğunda oldukça marjinal. AB'ye kul köle olalım demiyorum ama ilişkileri komple dondurmak da öehh yani. PKK'yla birebir çatışma içinde olmuş birinden de trt 6'yı bu kadar kolay hazmetmesini bekleyemezsiniz. kaldı ki kürtlere karşı da öyle bi sert söylemi yok, ne söylemişse kürtçülere söylemiş. marjinalliğe kaçmadan da bu konulardaki sıkıntılarını anlatabilirdi gayet. bi arkadaş da medya desteğinden bahsetmiş, elbette medya desteği kilit vazifesi görüyor ve ne kadar geniş yandaş medyaya sahip olursan o kadar insanı etkileyebiliyorsun. Recep'in Tavuğu olayı. Cem Uzan'da da benzer şeyler olmuştu. Yani tabela partilerinin çoğunun tökezlediği yer aslında burası ve medyada yer alabilmek için arada böyle söylemlerde bulunmaları bir bakıma şart oluyor. bana esas garip gelen bazı arkadaşların dini kullanana gerici demeyip atatürk'ü kullanana gerici diyebilmesi. ben de bu kısmı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bone said: Refah Partisi ve AKP iktidar olunca sert bir politika izledi. Bunlar yapınca oluyor da, Atatürk ilkelerini koruyacağını söyleyen birisi yapınca niye olmuyor onu anlamış değilim. Öf gerçekten çok boş bir söz olmuş bu kusura bakma. Hele beni alıntılandığın için soruyorum kim söylemiş AKPnin ya da RPnin sert politkasının olduğunu ben mi? Hemen başarısız analojiler "bu oluyo da şu olmuyo mu" diye, bot musunuz abi. Ayrıca adamın konuşmasında AB hakkında söyledikleri beni en az korkutan sen de zaten orda en az sert tutum gösterdiği konulara değinmişsin kürtler hakkında söylediklerini ya anlamamışsın ya da değinmemişsin ona. Adamın söyledikleri PKKyı yok edeceğizden ibaret değil adam bence gayet açık bir şekilde senelerdir izlenen ve başarılı olmayan bazı PKK karşıtı politikaları izleyerek bu problemi çözebileceğini söylüyor. Bir kaç sene onun da hükümetiyle beraber "türk hava kuvvetleri stratejik noktaları vurdu 10 terörist öldü 25 tane yaralandı" diye halkı yemlemeye başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben anlayabiliyorum, modaya uyup toplumda seviye atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 üzgünüm de o zaman ülkeyi geri döndüreceğiz yerine atatürkün düşündüğü türkiyeyi yaratacağız filan desin. 38deki herşey doğruydu, 38den sonra yapılan herşey yanlış anlamına çekiyor o laf. 38e geri döneceğiz lafı da biraz reklam kokuyor. ha akp chp reklam yapmıyor mu, yapıyor, ama sen gidip atatürkün istediği gibi yapıcaz diyince daha samimiyet bekler insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar