Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızılötesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kızılötesi için driver bilen var mı ?

P.S: Donanım yazılım bölümüne açtım kimse iplemedi?![signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 14 Mayıs 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kızılötesi driveri?
nassı yani[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
kullandığın zamazimgonun marka+model+driver yaz google veya başka bir arama motoruna çıkar elbet[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
İnsaf yani donanım yazılım bölümüne açtıktan 9 dakika sonra cevap gelmedi diye mi buraya açtın?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Yok arkadaştan aldım xp de tanımadı marka modele dair hiç bir şey yazmıyor üstünde.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Hayır 1 hafta önce de açmıştım.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
iplemediler diye konu dışında açman hata.
bir yerde iplemiyorlar diye herkes konu dışına açsaydı, diğer bölümlerin ne anlamı kalırdı?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Mayıs 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3 gün cevap gelmedi demin de açtım gelmeyince aynı tas aynı hamam dedim nitekim işe de yaradı ilgilenen oldu en azından bana laf edeceğinize daha sık donanın yazılıma bakın[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
allah allah mantığa bak!
belki kimsenin bilgisi yok. bilgisi olmayanlar gelip ne dese boş. herşeyi bilmek zorunda mı patiler?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
aa öle deme. biz herşeyi bilen şımarık veletleriz, öyleydik dimi hellhound :p yaşasın pati power, herşeyi biliyos, ne mutlu bise.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
drivers.com muydu driver.com muydu ne öyle bir site vardı tüm driverları bulabiliyordun sanırım üye olup...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
  • Yeni Oluştur...