Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15160887 mortifera said: dinozorlar dergisi gozluguyle emmanuelle izlemek öncesinde dinozorlar dergisi tarafından verilen ve avını kovalayan t-rexlere, yumurta çalan raptorlara, huşu içinde ot yiyen üç boynuzlulara bakmakta kullanılan kırmızı mavi gözlükleri başka bir fantazi objesine kanalize etmekti. ekranın sağ alt köşesinde "üç boyutlu moduna geçildi" ibaresinin görülmesiyle gelen o şetaret ve coşku haliyle gözlükler takılırken, kim bilirdi ki beyaz fosforlu dinazor maketinin gözünden yeis bir damlanın aşağı doğru parlaya parlaya süzüldüğünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Size petrol çıkarayım mı ? Çıkarayım da savaş çıkarın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yaş aralığı ibaresi koymalıydın soruya.Burda yapmayan çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yaptım, gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aklıma gelmemişti hiç.iyi fikirmiş ama.denememişim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 onu yapmadım da.. şifreli yayına geçince "tersten" bakınca görünüyor vardı ahahaha çocuk aklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aynaya deodorant sıkıcan abi onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nalet olsun yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yapmadım. o gözlükler süperdi ama bisürü dergisi falan vardı biz de. bi de bi yılbaşında çok popüler olmuştu 95 miydi neydi tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kolpo grosso izerken bi işe yaramazdı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dinozor dergisini hatırlıyorum, dinozorların yumurtalıklarına baktım ama emmanuelle 'e yetişemedim. az farkla kaçırmışım kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yapmadım maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben emmanuella bile izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yapmadım peki bu nedir allasen? said: kim bilirdi ki beyaz fosforlu dinazor maketinin gözünden yeis bir damlanın aşağı doğru parlaya parlaya süzüldüğünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yılbaşı günü antenli televizyon olan öğrenci evindeyseniz ve herkes victorias secret izlemek istiyosa, karıncaların arasında çok güzel seçebiliyosunuz alayını bu gözlüklerle. izledik tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bi ara üç boyutlu klip modası vardı,Hülya Avşar'ın 3 boyutlu klibi falan yayınlanmıştı yılbaşı,gazete gözlük vermişti Akşam gazetesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 1995 yılbaşımıydı neydi galiba belki bi sonrakidir yada önceki asdas bunların moda olduğu zamanlar yılbaşında babama aldırmıştım ama sonra alışverişten geldiğimizde poşetin içinde bulamadıydım üzüldüydüm yapamadım o yüzden yapmak istedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tuttifruttiye bakıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Garadia said: aynaya deodorant sıkıcan abi onun için kfdkljd cine5 izlioduk biz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar