dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bence siz kendinizi imha edin.. ben sizi bulmadan önce ciddiyim, bu sizin için gerçekten acı verici bir ölüm olacak.
utopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: selin öl. bence istemezsin ölmemi=/
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: selin öl. ne diyon lan sen.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 napae said: Dynun said: Kaan arkadaşımıza sonuna kadar destek veriyorum. benim en önemli finalim yarınken, hadi hacı ben tatile gidiyorum diyip önümden bavulla geçen arkadaşlar oldu. katil etmeyin. tşk. 6 hazirandan beri tatildeyim, gezip, güneşlenip havuza giriyorum. 20sinde tatile gidiyorum. 9 gün kadar yokum. hayat bana güzel. şey bi de ben havuza girerken sınavda falan olucan yarın heralde, ay kıyamam :/ Bahçeli evden bahçesiz eve geçmek çok zormuş. Alt çapraz komşumuz bizden önce davranıp bahçeli evi almış malesef. Tabi bunun üstünden 3 sene geçti yaklaşık olarak. Neyse. Az önce balkondan sarkınıp baktım, bahçesinde 4-5 arkadaşıyla beraber oturup şarap içip, konuşuyorlardı. Nasıl özendiğimi anlatabilecek kelimeler bulabileceğimi sanmıyorum. Bok vardı da taşındık zaten.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olm ne zaman ev değiştirdiniz siz?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 diyorum hele noluyo. o adres bırakılır mı lan. ne muhteşem bir adrestir o sdfsd
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Beni de annem aradı, havuzu doldurdular hehehehe diye. Öyle. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: Beni de annem aradı, havuzu doldurdular hehehehe diye. Öyle. Anlatabildim mi bilmiyorum. of üzüldüm şimdi =(
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 of o adres. buram buram elitlik kokan adres..
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OH BE FİNALLER BİTTİ BUGÜN KÜTÜPHANEYE GİDİP Bİ MATEMATİK KİTABI ALDIM ONU ÇALIŞMAYA BAŞLADIM
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 finalden 2 gün yada 1 gün önce çalışılır finaller bittikden sonra değil!!!!11111birbir!&?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 matematik dediği macera kitabı lan. bir bilinmeyenin 7 katlı integral içinden çıkış macerasını anlatıyor. en yakın dostu u ve du da ona yardım ediyor.
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ardeth said: OH BE FİNALLER BİTTİ BUGÜN KÜTÜPHANEYE GİDİP Bİ MATEMATİK KİTABI ALDIM ONU ÇALIŞMAYA BAŞLADIM nasssı yani ?
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eziksin dynun. gir bak bakalım ne yazcam o bloga şimdi.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Quibble said: nasssı yani ? bildiğin yaptım yani ne var ki? hatta buck'ın analiz kitabını aldım direk söyleyeyim sdf tezde çalışmak istediğim konun temelleri işte
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: bir bilinmeyenin 7 katlı integral içinden çıkış macerasını anlatıyor. en yakın dostu u ve du da ona yardım ediyor. böyle söyleyince bi şirin oldu lan
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bilim adamı rpsiyle karı tavlamaya çalışıyor işte. ama en azından hayata karşı belli bir duruşu olduğu için sinayı takdir ediyorum ben.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 di mi tutarlı bir şekilde hep aynı rp'yi yapıyorum
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bir senedir ne finalim, ne sinavim, ne odevim, ne de projem var, selam.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 finaller başladı millet sınava gidiyor ben pzt salı sınav yok diye gez toz hala başlayamadım bi bok bilmiyorum napçam lan
Öne çıkan mesajlar