dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bence siz kendinizi imha edin.. ben sizi bulmadan önce ciddiyim, bu sizin için gerçekten acı verici bir ölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: selin öl. bence istemezsin ölmemi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: selin öl. ne diyon lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 napae said: Dynun said: Kaan arkadaşımıza sonuna kadar destek veriyorum. benim en önemli finalim yarınken, hadi hacı ben tatile gidiyorum diyip önümden bavulla geçen arkadaşlar oldu. katil etmeyin. tşk. 6 hazirandan beri tatildeyim, gezip, güneşlenip havuza giriyorum. 20sinde tatile gidiyorum. 9 gün kadar yokum. hayat bana güzel. şey bi de ben havuza girerken sınavda falan olucan yarın heralde, ay kıyamam :/ Bahçeli evden bahçesiz eve geçmek çok zormuş. Alt çapraz komşumuz bizden önce davranıp bahçeli evi almış malesef. Tabi bunun üstünden 3 sene geçti yaklaşık olarak. Neyse. Az önce balkondan sarkınıp baktım, bahçesinde 4-5 arkadaşıyla beraber oturup şarap içip, konuşuyorlardı. Nasıl özendiğimi anlatabilecek kelimeler bulabileceğimi sanmıyorum. Bok vardı da taşındık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olm ne zaman ev değiştirdiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 değiştirmedik ya, laf olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 diyorum hele noluyo. o adres bırakılır mı lan. ne muhteşem bir adrestir o sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Beni de annem aradı, havuzu doldurdular hehehehe diye. Öyle. Anlatabildim mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ev kötü ama adres işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: Beni de annem aradı, havuzu doldurdular hehehehe diye. Öyle. Anlatabildim mi bilmiyorum. of üzüldüm şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 of o adres. buram buram elitlik kokan adres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Şirin Kültür Etik ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OH BE FİNALLER BİTTİ BUGÜN KÜTÜPHANEYE GİDİP Bİ MATEMATİK KİTABI ALDIM ONU ÇALIŞMAYA BAŞLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 finalden 2 gün yada 1 gün önce çalışılır finaller bittikden sonra değil!!!!11111birbir!&? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 matematik dediği macera kitabı lan. bir bilinmeyenin 7 katlı integral içinden çıkış macerasını anlatıyor. en yakın dostu u ve du da ona yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ardeth said: OH BE FİNALLER BİTTİ BUGÜN KÜTÜPHANEYE GİDİP Bİ MATEMATİK KİTABI ALDIM ONU ÇALIŞMAYA BAŞLADIM nasssı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eziksin dynun. gir bak bakalım ne yazcam o bloga şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Quibble said: nasssı yani ? bildiğin yaptım yani ne var ki? hatta buck'ın analiz kitabını aldım direk söyleyeyim sdf tezde çalışmak istediğim konun temelleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: bir bilinmeyenin 7 katlı integral içinden çıkış macerasını anlatıyor. en yakın dostu u ve du da ona yardım ediyor. böyle söyleyince bi şirin oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bilim adamı rpsiyle karı tavlamaya çalışıyor işte. ama en azından hayata karşı belli bir duruşu olduğu için sinayı takdir ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 di mi tutarlı bir şekilde hep aynı rp'yi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bir senedir ne finalim, ne sinavim, ne odevim, ne de projem var, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 finaller başladı millet sınava gidiyor ben pzt salı sınav yok diye gez toz hala başlayamadım bi bok bilmiyorum napçam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abdest al önce sonra dua oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar