Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sizce seçim sonuçları nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 suyu çıktı yemin ederim. aşağıdaki anketten ne farkı var abi? biri yerel biri genel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kişisel fikrim yerel seçim daha bir partiden bağımsız siyasi görüşlerden arınmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence kazanamaz ama yinede umutluyum.umarım kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AKP nin kalesi gözüyle bakıyorum İstanbula. Ne yazıkkş harcadılar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kendini baykala kullandıracak kadar aptal mısın be adam alla alla =) tabi ki bi halt yiyemeyecek. ankara adayı olması çok daha mantıklı olurdu . yine çok zordu kazanma ihtimali ama istanbula göre çok daha mantıklı bir hamle olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal kılıçdaroğlu'nu dinliyor musunuz bilmiyorum ama sanırım sırada kadir topbaş'ı alacak aşağıya. belgeleriniz var mı bu konuda diye sordular, "istanbul bu konuda çok bereketli" dedi. dosyası kabarık diyor topbaş'a... şu an kanal d de konuşuyor. valla helal olsun, onun gibisi çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 showda konuştu bir iki başlık söyledi dosyaları yakında döker 1 hafta sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kılıçdaroğlu alır, neler çıkacak dosyalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İstanbul AKP'nin kalesi. Adamların inanılmaz sosyal ağı var istediği kadar açsın dosya, yaramayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 KK'i görünce uykusuzluk başıma vurdu bi an Karolina Kurkova geçti gözümün önünden... sonra kendime geldim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 balon said: Kendini baykala kullandıracak kadar aptal mısın be adam alla alla =) tabi ki bi halt yiyemeyecek. ankara adayı olması çok daha mantıklı olurdu . yine çok zordu kazanma ihtimali ama istanbula göre çok daha mantıklı bir hamle olurdu . Baykalın nasıl o partiye liderlik ediyor zannediyorsun :)o Kendinden akıllı astları olsaydı şuana kadar devrilmiş olurdu. En akıllıları(hatta Baykaldan bile) Sarıgüldü. Onu da attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Sarıgül akıllı makıllı değil direk Fetullahçı adam. Bu yüzden Fetullah yanlısı kişiler CHP'nin başına Sarıgül'ün gelmesini umuyor. Bence iyi ki gitti, Baykal'a ne denirse densin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Haa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ne olursa olsun isterse süper kahraman olsun; şu tipe oy vermem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Apis said: AKP nin kalesi gözüyle bakıyorum İstanbula. Ne yazıkkş harcadılar adamı. kazanamazsa milletvekilliği düşmüyor harcanan bi durum yok şanslarını deneyecekler unutmayın ki tayyip efendi de ist. belediye baskanıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Tamam işte, tayip efendi başkandı; aday olup seçilmeyen sıfatını yemedi. O açıdan diyoruz harcanacak diye. Yerel bir seçimi kaybetmiş birisine kimse ne yerel ne genel tekrardan oy vermez diye. Gönül Kılıçdaroğlunu Chp genel başkanı olarak görmek isterdi ama sanırım Baykal'ın ecelini bekleyeceğiz bunun için ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 arkadaşlar bakın yanlış ata oynuyorsunuz. kemal kılıçtaroğlu birsürü konuda iyi olabilir, çok düzgün bir siyasi çizgisi olabilir ancak bir partiyi koşturacak bir liderlik vasfına sahip gibi görünmüyor. baykal'ı hiç beğenmem, tarzını sevmem ancak baykal hiç tartışmasız liderdir, liderlik karizmasına sahiptir. öyle olmasa bunca senedir orada duramazdı. istediğiniz kadar tek adam, bütün ipler elinde vs deyin. kemal kılıçtaroğlu ancak aynen bugün olduğu gibi bir partide en üst seviyede teknokrat olabilir. baykal'ın yerini alacak kişinin baykal kadar liderliğe haiz olması gerekir. belediye başkanı olarak da ne yapabilir şimdilik kestiremiyorum. belki başta bir süre ağır tempo gidiş olur olağan işlerde (aşırı dikkat vs sebebiyle) ama sonra rayına girer. tamamen kişisel gözlemime dayalı subjektif yorumumdur. peşinen söyliyim de saçma sapan polemiğe girmesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Haklı olabilirsin aslında, o mesajı yazarkende bilinçaltımı bu düşünce gıdıklamıştı. Ancak kim ve ne olursa olsun baykaldan kötü olamaz diye düşündüm, hala da öyle düşünüyorum. Benim gözümde bırak liderlik karizmasını, Baykal denen adam akp'nin oylarını arttıran en önemli faktörlerden biridir. rte'nin sağkolu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Açıkçası Baykal'a diş bileyenlerden değilimdir ama çoğu insan şu yada bu sebepten dolayı (haklılardır,değillerdir önemli değil) sevmiyor Baykal'ı. Bu durumda CHP ye zarar veriyor. Sonuçta politika dediğimiz şey insanların sizden hoşlanması ve oy vermesi (En azından Türkiyede). Harcanma kousunda ise, her ne olursa olsun İstanbulda seçim kaybetmek, bir itibar kaybına (hadi bunada karizma kaybına diyelim) sebep olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar