Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

kemal kılıçdaroğlu'nu dinliyor musunuz bilmiyorum ama sanırım sırada kadir topbaş'ı alacak aşağıya.

belgeleriniz var mı bu konuda diye sordular, "istanbul bu konuda çok bereketli" dedi. dosyası kabarık diyor topbaş'a...

şu an kanal d de konuşuyor. valla helal olsun, onun gibisi çıkmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
Kendini baykala kullandıracak kadar aptal mısın be adam alla alla =) tabi ki bi halt yiyemeyecek.
ankara adayı olması çok daha mantıklı olurdu . yine çok zordu kazanma ihtimali ama istanbula göre çok daha mantıklı bir hamle olurdu .

Baykalın nasıl o partiye liderlik ediyor zannediyorsun :)o Kendinden akıllı astları olsaydı şuana kadar devrilmiş olurdu. En akıllıları(hatta Baykaldan bile) Sarıgüldü. Onu da attılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte, tayip efendi başkandı; aday olup seçilmeyen sıfatını yemedi.

O açıdan diyoruz harcanacak diye. Yerel bir seçimi kaybetmiş birisine kimse ne yerel ne genel tekrardan oy vermez diye.

Gönül Kılıçdaroğlunu Chp genel başkanı olarak görmek isterdi ama sanırım Baykal'ın ecelini bekleyeceğiz bunun için ne yazık ki...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bakın yanlış ata oynuyorsunuz. kemal kılıçtaroğlu birsürü konuda iyi olabilir, çok düzgün bir siyasi çizgisi olabilir ancak bir partiyi koşturacak bir liderlik vasfına sahip gibi görünmüyor. baykal'ı hiç beğenmem, tarzını sevmem ancak baykal hiç tartışmasız liderdir, liderlik karizmasına sahiptir. öyle olmasa bunca senedir orada duramazdı. istediğiniz kadar tek adam, bütün ipler elinde vs deyin. kemal kılıçtaroğlu ancak aynen bugün olduğu gibi bir partide en üst seviyede teknokrat olabilir. baykal'ın yerini alacak kişinin baykal kadar liderliğe haiz olması gerekir.

belediye başkanı olarak da ne yapabilir şimdilik kestiremiyorum. belki başta bir süre ağır tempo gidiş olur olağan işlerde (aşırı dikkat vs sebebiyle) ama sonra rayına girer.

tamamen kişisel gözlemime dayalı subjektif yorumumdur. peşinen söyliyim de saçma sapan polemiğe girmesin kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı olabilirsin aslında, o mesajı yazarkende bilinçaltımı bu düşünce gıdıklamıştı.

Ancak kim ve ne olursa olsun baykaldan kötü olamaz diye düşündüm, hala da öyle düşünüyorum.

Benim gözümde bırak liderlik karizmasını, Baykal denen adam akp'nin oylarını arttıran en önemli faktörlerden biridir.

rte'nin sağkolu nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası Baykal'a diş bileyenlerden değilimdir ama çoğu insan şu yada bu sebepten dolayı (haklılardır,değillerdir önemli değil) sevmiyor Baykal'ı. Bu durumda CHP ye zarar veriyor. Sonuçta politika dediğimiz şey insanların sizden hoşlanması ve oy vermesi (En azından Türkiyede).

Harcanma kousunda ise, her ne olursa olsun İstanbulda seçim kaybetmek, bir itibar kaybına (hadi bunada karizma kaybına diyelim) sebep olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...