toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/article5553885.ece kazım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 arda umarım kendini bozmadan gerçekten yükselen bir yıldız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Güneş de bir yıldızdır sonuçta. Rising Sun over Europa'mız nerede :( Şaka bir yana listede Pato, Ben Arfa falan gibi ünlü ve zaten çoktan bilinmiş adamları koymaya gerek yoktu bence. Arda'ya da forvet falan demişler, pek özenli bir liste değil gibi geldi bana. Bir de koskoca gençler topluluğu Arsenal'den çok az adam girmiş listeye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hala kazımla uğraşan arkadaşlar gerekli gideri almadan çekilsinler bence:D ardayı kutlayalım ama şu gerçeği unutmadan kazım> all (.. illa yazdırcaksınız yani..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kazım'ı yazmaya gerek görmemişler, herkes biliyor ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arda böyle giderse ilerde yıldız olabilir sadece. kendini geliştiriyor ama şu hız ve şut çekme konusunda da geliştirmesi lazım. işte o zaman büyük bir yıldız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yahu adam bide 30 metreden şut atsa gol atsa direk 50 milyon euro olur fiyatı :) daha 21-22 yaşında.onuda ögrenir zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 21-22 yaşında ne adamlar var =) arda kendini geliştirir ama çok fazla bişey beklemiyorum. adamda booty potansiyeli var kocaman poposuyla max hızı bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adam şuan paranın güzelliklerini yaşıyor.olgunlaşınca bırakınca bu işleri tamam.yoksa sergen gibi olucaktır :) 22 yaşındasın.yeteneğin var.bi anda altında porş etrafında karılar.sonuçta insanoglu bi adapte süresi var.bu tarz hayatın kaşarı olunca o zaman futbol adına daha çok şey yapıcktır diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 All-Time Club World Ranking (1.1.1991-31.12.2008) http://www.iffhs.de/?3d4d443d0b803e8b40384c00205fdcdc3bfcdc0aec70aeedbe1a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Arda striker ha? Nays.. Kazım dünyanın en iyisi değil mi abi neden rising stars listesine koysunlar? :D Ayrıca Arda gayet hızlı bi oyuncu artık. Daha hızlı olup 30 metreden gol falan atsa hakkaten 50 milyon olur değeri ne olmasını istiyosunuz ne bekliyosunuz çocuktan anlamadım, şu anda Premier Lig'e gitse sol kanatların çoğunu keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Abi Arda'nın başka inanılmaz meziyetleri var,varsın çok hızlı olmasın,varsın iyi şut çekmesin...İddaa ediyorum,şu anda top tekniği olarak Arda dünyada ilk 5'e rahat girer...Adamdan top almak neredeyse imkansız,en zor noktalarda bile top bir şekil kendisinde kalıyor veya GS lehine korner,taç oluyor...Dikaktli izleyin maçları,en son BJK maçında bile olmayacak yerden penaltı yaptırdı,milimetrik adam geçiyor....Tek eksiği TSL'de oynaması...O listedeki bir sürü isimden ünlü olurdu şu ana kadar,adam gibi bir ligde olsaydı...(Orda da oynayamaz diyen olursa da,gayet güzel oynar diyorum,Türkiye'nin fizik olarak İspanya liginden vs geri olduğunu düşünmüyorum bizim ligimizde sert gayet...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok da iyi kayarak top kapıyo adam, çok net alıyo yani tereyağından kıl çeker gib i böyle. Hayran kalıyorum izlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nileppezdel said: Çok da iyi kayarak top kapıyo adam, çok net alıyo yani tereyağından kıl çeker gib i böyle. Hayran kalıyorum izlerken :) Aynen...Son bjk maçında 3-5-2 oynadık farkındaysınız ve deli gibi defansa da yardım etti Arda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arda ingiltere liginde iyi oynamayaz benim gözümde de ingiltere ligi en önemli lig o yüzden arda nın yükselen 50 yıldız arasınan öne çıkıcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bence gayet iyi oynar. Neden oynayamayacağını düşünüyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bende tam tersini düşünüyorum mesela...Asıl ingiltere liginde daha iyi oynar neden? İngilizler klasik futbol yapıları,kültürleri gereği,futbolun hala bir yerde teknik oyunu olduğunu çözememişler...Futbolculara bakın hepsi iyi fizikli,güçlü,hızlı ama teknik sıfır..İngiltere'de top oynamış birisi olarak da diyebilirim ki hakikaten teknik adam yok burada..Neyse onu daha detaylı anlatabilirim.. Maçları dikkatli izlerseniz eğer,özellikle yerel oyuncuların doğru dürüst 1 e 1'de adam geçemediğini anlarsınız...Yaptıkları en fazla sağından atıp hızlarıyla adam geçmek,veya fizikle adamı mağlıp etmek...Şöyle bir İngiliz tarafından düzgün teknik bir oyuncu,çalım atan bir adam yok,çıkmıyor...İşte arada çıkınca da Theo Walcott gibi 16 yaşında ünlü oluyor... Liglerindeki teknik oyuncuların hepsi yabancı iyi takımların... Diyorum ki açık ve net,İngiltere Premier Liginde tekniği üst düzey olan oyuncular "yıldız" olurlar... Bakınızı C.Ronaldo...Bunun daha en yeni örneği Robinho mesela,onun içinde ingiltere ligi fizik ligidir oynayamaz dediler takır takır oynuyor... Çünkü ligde 1-2 çalım atan düzgün adam yok,kaliteli adamlar da yabancı zaten,adamların futbol kültüründe çalım atmak yok... Ha ama tabii ki yeterli değil...Hız ve fizikte önemli ama ben bunların tekniğe nazaran sonradan da kazanılabileceği kanısındayım..Mesela Ronaldo'da yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiğinde zorlanmıştı baya... İşte ingiliz milli takımı ortada,futbol teknik oyunudur bir yerde isteğiniz kadar fizik fizik diyin,o yüzden ingiltere'nin 1 dünya şampiyonluğu varken Brezilya'nın 5,İtalya'nın 4,Arjantin'in 2 tane var... Çalım atan teknik adam dünyanın her yerinde rahatlıkla oynar,onu yapabilen adam sayısı çok az,yoksa fizikli hızlı adam çok zor değil bulmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Arkadaşlar Arda'yı sadece koşmayan bir adam olarak değerlendirenler. Arda'yı hiç izlememişler Arda'nın en büyük özelliklerinden bir tanesi çok iyi Savunma yapması, çok iyi top çalması Premier Lig'e fizik diyorsunuz, orada fizikli olmak farklı koşmak farklı Fizikli olmayan Arda Süper Lig gibi bir yerde 3 oyuncu arasından topu alıp gidiyor yapmayın allah aşkına. Koşmayan arda Sol bekten toplu çalıyor takımını ataga kaldırıyor. Koşmayan arda sanırım türkiyede bir çok forvetten daha çok gol atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arda çok iyi bi oyuncu ama böyle giderse sergen gibi hayatı kayıcak gibi gözüküyo yazık etmez inş kendine seneye kendini avrupaya attığı zaman kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tuncay sırf koşması,orta düzey tekniği ve azmiyle buralara geldiyse ve chelseaye bile gitmesi gündemdeyse, arda rahat rahat oynar ingilterede büyük bi takımda. valla koyu bi fenerli olarak cimbomda ve milli takımda en cok beğendiğim adamdır arda. inş karı kıza cok düşmez ve sergen gibi salaklıklar yapmazda arsenale kapağı atar bikaç sene içinde. orda wenger onu dünya yıldızı yapar bikaç seneye kalmaz real falan peşine düşer(tu) ama genede kazım>arda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arda ispanya liginde parlar. ingiltere liginde kendine yazık eder. tam tersini de tuncay için söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Arda gidiceği her ligde yıldız olur tıpkı Türkiye'de olduğu gibi böyle abuk şey de ilk kez görüyorum orda kötü olur burda iyi olur falan... Euro 2008'de her türde takıma karşı futbolcuya karşı oynayabiliceğini gösterdi Arda ki o yaratıcılıkta bir kanat oyuncusunun neden Premier ligde oynayamıyacağını düşünüyorsunuz onu da anlamış değilim... Hadi İtalya'da oynayamaz deseniz biraz anlarım da Premier lig ne alaka yani ki Arda söylediğiniz kadar cılız bir adam değil oldukça fizik gücü yerinde ayağı yere basan bi adam. 3-5-2 de bile kanadını dolu dolu işleten ve savunmada sırıtmayan bir adam arkasında gerçekten kaliteli bir bek oyuncusu olduğunda çok daha büyük işler yapabilir. Sadece şunu diyorum ManU'dan naniyi çıkar koy yerine Arda'yı oynar mı oynamaz mı??? Bence oynar gayet te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar