Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmalıyım :(

Joker

Öne çıkan mesajlar

bu gün iki kızla buluşacaktım.ikisinide önceden buluştuğum kızlar. ilkiyle buluştum ve çok iyi vakit geçirdik ve sanırım çok güzel bi ilişkimiz olacak gibi. beni çok seviyo fln. sonra 7'de buluşacaktık 2. ile. ama benim telefonumun şasjı bitti ve telefon var diye bi yer söylememiştik. sonra bişi yapamadım mecburen eve geldim. sona şarjdan aldığımda telefonumu aradım. kız 1 saatten fazla beni beklemiş fln. resmen içime oturdu. başımdan sıcak sular döküldü. şimdi bu kızın gönlünü almak ama umut vermek istemiyorum. ne yapmalıyım. kızı o kadar beklettim. bide başkasıyla ilişki düşünüyorum. ama kızın gönlünü almakta istiyorum çünkü istemeden çok büyük bok yedim. kafam karman çorman. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Gönlünü almanın bisürü yolu var ama hepsinde kıza umut verirsin. Bence en iyisi telefonda falan biraz dil döküp birkaç kez özür dilemek, çok üzgün olduğunu anlamasını sağlamak. Sonra msn'de orda burda biraz normal arkadaş muhabbeti edersin. Umut vermemeye dikkat ederek konuşursun. Arkadaş olmak istediğini belli edersin. Öyle arkadaşça devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım ben . sen şimdi potansiyel kız arkadaş arıyosun kendine 2 tane adayın var biriyle buluşmuşsun işini halletmişsin 2. için o kadarda üzülmen gerekmez yani bi açıp özür dilersin şarjım bitti falan filan olur biter .. Ama illaki gönlünü alacam dersen ilk hanım arkadaşıda takarsın koluna üçünüz gider takılırsınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

işler biraz boka sardı kanımca. kızın gönlünü alayım hemde durumu açılayayım diye kızın evinin oraya gittim bi yerde buluştuk. pub'a gittik fln. sonra işte gecenin bi vakti taa kızın mekanına giderek gönlünü aldım fln. sonra durumdan bahsettim böyle böyle diye. kız güldü gibi önce sonra hafiften ağladı. kızı teselli etmeye fln çalıştım derken bişeyler oldu. biraz ileri gittim galba yiyiştik fln. sonra bişiler fln kıza çok yakın davrandım muhabbetin sonrası gene görüşebilirize bağlandı. kız cumartesi japonyaya gidiodu, mesaj attı japonyaya gitmek istemiyorum seninle olmak istiyorum fln diye. bende mutsuz surat yolladım az önce.. işte böyle.

Şuan sıçıp sıvadım desem yeridir kanımca?
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
işler biraz boka sardı kanımca. kızın gönlünü alayım hemde durumu açılayayım diye kızın evinin oraya gittim bi yerde buluştuk. pub'a gittik fln. sonra işte gecenin bi vakti taa kızın mekanına giderek gönlünü aldım fln. sonra durumdan bahsettim böyle böyle diye. kız güldü gibi önce sonra hafiften ağladı. kızı teselli etmeye fln çalıştım derken bişeyler oldu. biraz ileri gittim galba yiyiştik fln. sonra bişiler fln kıza çok yakın davrandım muhabbetin sonrası gene görüşebilirize bağlandı. kız cumartesi japonyaya gidiodu, mesaj attı japonyaya gitmek istemiyorum seninle olmak istiyorum fln diye. bende mutsuz surat yolladım az önce.. işte böyle.

nerminmi bu kızın adı
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

Haha sen ne diyorsun ne sıçması ya .
her şey güzel dostum, avantajların var . bak takılmana neyi sıçıyorsun ki sıvayacaksın .devam .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
nerde sorun var beni buluyor ya! şimdide ilk ayarladığım kızın erkek arkadaşı varmış. kız dedi bırakıcam onu fln. 2-3 gün sonra sert yaptım ya o ya ben dedim. ertesi gün gecesi konuşmuş erkek arkadaşıyla bütün gece. kızın suratı mahkeme duvarı gibiydi, sanırım erkek arkadaşı bırakmak istemiyormuş. kız dedi ikinizide düşünmek istemiyorum doğum günüme kadar. geçen cumaydı doğum günü. bende muhattap olmuyorum geçen salıdan beri. kızada güvenemiyorum eski sevgilim "oda benim gibi kaşarın teki ama iyi kızı oynuyo" fln dedi. Kafam karışık iyicene.

sıçıp sıvadığım bokun üstüne oturdum bide kanımca..
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
nerde sorun var beni buluyor ya! şimdide ilk ayarladığım kızın erkek arkadaşı varmış. kız dedi bırakıcam onu fln. 2-3 gün sonra sert yaptım ya o ya ben dedim. ertesi gün gecesi konuşmuş erkek arkadaşıyla bütün gece. kızın suratı mahkeme duvarı gibiydi, sanırım erkek arkadaşı bırakmak istemiyormuş. kız dedi ikinizide düşünmek istemiyorum doğum günüme kadar. geçen cumaydı doğum günü. bende muhattap olmuyorum geçen salıdan beri. kızada güvenemiyorum eski sevgilim "oda benim gibi kaşarın teki ama iyi kızı oynuyo" fln dedi. Kafam karışık iyicene.

sıçıp sıvadığım bokun üstüne oturdum bide kanımca..

Eski sevgilinle hala görüşüyorsun ve hatta bunları konuşuyorsun falan, üstelik kız da kendine kaşar diyor.Bence bu yaşadıkların senin hayatında garip ve karmaşık olarak nitelendirelecek şeyler değil bilakis standart bile diyebiliriz fikrimce.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...