urmesque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çarpılırsın utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 urmesk cevap ver,pogo da cevap versin! utku kumda oyna sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 neyse orada arma vardı bi ara. olmazsa orada martini içerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 @ginaly dostum pardon da arabalı sevgilim var servise gerek yok yapsam... başak ya biraz erken yapalım şu işi 6 sı akşamı ben gidiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yarın akşam yola çıkıyorum salı sabahı ordayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 lanet olası bilkentliler. hepsi böyle. tamam amfiye gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 carsambayla arttırdım.ezel beni pis dövecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bensiz eğlenemeyin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 arkadaşlar bu adam ertesi gün sabah antalyada olacak. dikkat edin kendinize bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kızım sana söylüyorum gelinim sen anla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 [LARGE]NEY[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 cuma günü anfi ? niye anfi ? yağmur yağarsa ne olcak ? kapalı bi mekan yokmu bizim sadri abnini meyhane var oraya gideriz gündüz söylerim ben zaten bişide olmaz gündüz müşteride olmazsa kızlar için problemde olmaz birada bana ucuz 3 lira ölene kadar içeriz nolcak yani meyhane şakada anfi manfi farketmezde yağmur yağarsa ? kızların fönlü saçları bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 beyzadeden yana kullanıyorum oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 beyler ben gelmiyorum. giden herkes bi tane de benim için içerse hesap baya bi kitlenir size. için pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ginaly said: beyzadeden yana kullanıyorum oyumu. yağmur yağarsa yaparız gideriz orasıda bayıyo tabi cuma günü bide maç saatine denk gelirsek kötü olur maçda veriyolar orda neyse bakarız yağmur yağmazsa anfide de ak parti yönetimi ele geçirince içirmiyolarmış artık askdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ee ? ne oldu ? yalanmı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Beceremediniz lan resmen hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kanka adamlar şaka gibi ben napayım takip eden yok bişi yok baksana cuma dediler neyse ben giderim anfide tek başımada içerim np gelen gelir. ben hep öyleyim zaten tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi antalyadayım.allahsız başak çarşamba demiş. yarın olsaydı bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kermit said: cuma günü anfi ? niye anfi ? yağmur yağarsa ne olcak ? kapalı bi mekan yokmu bizim sadri abnini meyhane var oraya gideriz gündüz söylerim ben zaten bişide olmaz gündüz müşteride olmazsa kızlar için problemde olmaz birada bana ucuz 3 lira ölene kadar içeriz nolcak yani meyhane şakada anfi manfi farketmezde yağmur yağarsa ? kızların fönlü saçları bozulur çok başarılı, post modern bir çalışma olmuş, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Çarşambaya anlaşıyorduk baştan sonra cuma dediniz.Cuma olursa ben gelemem zaten.Cuma olursa erucalavera da gelemez.Gerçi saatine bağlı ikimiz birden de gelebiliriz.Bu mesajı sırf katılım olmuyor dediniz diye atıyorum.KATILIMSA KATILIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yarın olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 napıyosanız yapın ya off ne zaman diyosanız ben hep burdayım takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kızmayın lan tmm aaa! kaan bey laf atmayın plx. cuma tmm,carsamba negzel gecti cunku^^ saat kulesi onu diyorum,saat 3 diorm ben ne diorm siz ne siorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dusundum de yarın da olabilir,hatta perşembe daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar