Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mühendislikte alman teknolojisi

forgiver

Öne çıkan mesajlar

http://www.stargazete.com/dunya/fakulteliye-kiz-tavlama-kursu-163937.htm
said:

ALMANYANIN Berlin şehrindeki Potsdam Teknik Üniversitesinin mühendislik öğrencileri için ücretsiz flört kursu açıldı. İki haftalık eğitim süresinde karşı cinse e-mail ve mesaj gönderme, partide fark edilme, çekici görünme ve etkileyici konuşma teknikleri gibi derslerin görüleceği kursa 440 öğrenci katıldı. Üniversite sözcüsü Hans-Joachim Allgaier, Öğrencilerimizin sosyal becerilerini de artırmak istiyoruz. Bu yüzden bu sömestri böyle bir bölüm açmaya karar verdik dedi.

ilk anketim eki eki
Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdığım bütün mühendis adayları İTİCÜ ya da İTÜ'de hepsi de ya sap ya da kronik abaza. Kızlı erkekli hemde xD Ha bir de YTÜ'den 2 kişi var, tek bahaneleri "hacı orman çok büyük aralarda kızları bulamıyoruz" efsanesi. Bilmiyorum hiç gitmedim ama vardır elbet bir kantini vs.si. Evet bizim ülkeye de lazım böyle birşey haha
Sosyal ağlarda paylaş

Haberin orjinali

http://www.fr-online.de/in_und_ausland/panorama/1656344_Flirtkurs-fuer-Informatiker.html

haber said:
Flirtkurs für Informatiker
Kontaktaufnahme
+
Kontaktaufnahme (Bild: dpa)
Potsdam. Das Fach Flirten steht künftig auf dem Lehrplan des Potsdamer Hasso-Plattner-Instituts (HPI) für Softwaretechnik. Die künftigen IT-Ingenieure sollen lernen, wie man mit "dezenten Finessen" im Verhalten, Auftreten und Sprechen andere Menschen für sich gewinnen kann, wie ein Sprecher des Instituts am Donnerstag mitteilte.

Der in der nächsten Woche beginnende Flirtkurs gehört zum "Softskills-Programm" des HPI, mit dem die soziale Kompetenz der Studenten gefördert werden soll.
ANZEIGE

Der Berliner Buchautor und Radiomoderator Phillip von Senftleben wird den Flirtkurs leiten. Er will eigenen Angaben zufolge den Nachwuchsinformatikern unter anderem zeigen, wie man eine Flirt-SMS oder E-Mail geschickt formuliert.

HPI-Direktor Christoph Meinel sagte, "mit diesem Angebot erleichtern wir den Berufseinstieg der Studierenden und erhöhen ihre Karrierechancen". (ddp)

Bilgisayar muhendisleri için verilmiş sadece ,softwareteknik enstitüsü veriyor çünkü dersi.

Softskill programı altında .

Berlinli yazar ve radyo sunucusu tarafından veriliyor ders :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...