forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.stargazete.com/dunya/fakulteliye-kiz-tavlama-kursu-163937.htm said: ALMANYANIN Berlin şehrindeki Potsdam Teknik Üniversitesinin mühendislik öğrencileri için ücretsiz flört kursu açıldı. İki haftalık eğitim süresinde karşı cinse e-mail ve mesaj gönderme, partide fark edilme, çekici görünme ve etkileyici konuşma teknikleri gibi derslerin görüleceği kursa 440 öğrenci katıldı. Üniversite sözcüsü Hans-Joachim Allgaier, Öğrencilerimizin sosyal becerilerini de artırmak istiyoruz. Bu yüzden bu sömestri böyle bir bölüm açmaya karar verdik dedi. ilk anketim eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ITU de de yapsinlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Doğru abi. Harbiden de mühendis dediğin yüzde 90 öyle ülkemizde. Bi mühendis adayı olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bizim mühendislik gene fena değildi diğerlerine kıyasla.. (İTİCÜ Bil müh) ama kaç tane gerçek mühendis çıktı derseniz 3-5 i geçmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu arada ekşide ki İşletme Mühendisliği çelişkisinede hastayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ahahahahah lazımdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abauuvvv. adamlar ezmiş lan direkt. olm bu kurs tr de açılsa ve biri gitse 500 yıl sevgili bulamaz bi daha. feciymiş yav.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Tanıdığım bütün mühendis adayları İTİCÜ ya da İTÜ'de hepsi de ya sap ya da kronik abaza. Kızlı erkekli hemde xD Ha bir de YTÜ'den 2 kişi var, tek bahaneleri "hacı orman çok büyük aralarda kızları bulamıyoruz" efsanesi. Bilmiyorum hiç gitmedim ama vardır elbet bir kantini vs.si. Evet bizim ülkeye de lazım böyle birşey haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Dilimdi tüy bitti söylemekten de kimse ciddiye almıyor İTÜ'deki kızların varlığını ve abazan olmamasını. Gelin sizi kıza boğayım. (Evet çok kız tanıyorum mükemmel biriyim ben çevremde her daim en az 10 kız var mesajı bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Pantolonun ütülüsü, abazanın itülüsü diye bir atasözü var yani, daha n'olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hepiniz abazansınız. İTÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ERKEK ÖĞRENCİLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 itü kimya müh. erkek öğrencileri en şanslılar bariz. ben orayı bırakıp makinaya geçtim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bence abartmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 maslak kampüsünde genel olarak sorun yok zaten ordan ders alabilen herkes kurtarır bir şekilde ya da olmadı kulüp mulüp arkadaş markadaş ama hayatı boyu itü makina bölüm derslerinden dışarı çıkmamayı düşünen bir eleman varsa misal %1 ihtimal falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 muhendislikler heryerde aynı! sanslı muhendis kızlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 olm zaten makina derslerindeki kız oranı %1 onun da x kişisine denk gelmesi olasılığı ne ki yani. ki burda kızın bıyıklı olmama olasılığını da hesaba katmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kimya mühendisliğinin yüzde 90u kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bi de verimlilik olmaz tr de bu kurs için adam o kadar uğraşcak, kız vermeyecek, yine abazan yine abazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Haberin orjinali http://www.fr-online.de/in_und_ausland/panorama/1656344_Flirtkurs-fuer-Informatiker.html haber said: Flirtkurs für Informatiker Kontaktaufnahme + Kontaktaufnahme (Bild: dpa) Potsdam. Das Fach Flirten steht künftig auf dem Lehrplan des Potsdamer Hasso-Plattner-Instituts (HPI) für Softwaretechnik. Die künftigen IT-Ingenieure sollen lernen, wie man mit "dezenten Finessen" im Verhalten, Auftreten und Sprechen andere Menschen für sich gewinnen kann, wie ein Sprecher des Instituts am Donnerstag mitteilte. Der in der nächsten Woche beginnende Flirtkurs gehört zum "Softskills-Programm" des HPI, mit dem die soziale Kompetenz der Studenten gefördert werden soll. ANZEIGE Der Berliner Buchautor und Radiomoderator Phillip von Senftleben wird den Flirtkurs leiten. Er will eigenen Angaben zufolge den Nachwuchsinformatikern unter anderem zeigen, wie man eine Flirt-SMS oder E-Mail geschickt formuliert. HPI-Direktor Christoph Meinel sagte, "mit diesem Angebot erleichtern wir den Berufseinstieg der Studierenden und erhöhen ihre Karrierechancen". (ddp) Bilgisayar muhendisleri için verilmiş sadece ,softwareteknik enstitüsü veriyor çünkü dersi. Softskill programı altında . Berlinli yazar ve radyo sunucusu tarafından veriliyor ders :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Sly-One said: olm zaten makina derslerindeki kız oranı %1 onun da x kişisine denk gelmesi olasılığı ne ki yani. ki burda kızın bıyıklı olmama olasılığını da hesaba katmak lazım. bazı okullarda durum öyle değil :P 2erkeğe 1erkek düşüyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 mühendis dediğin abazandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Kulliyen yalan. Asosyal/inek adam abazandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cado said: mühendis dediğin abazandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Sly-One said: Kulliyen yalan. Asosyal/inek adam abazandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Sly-One said: Kulliyen yalan. Asosyal/inek adam abazandir. Mühendis adam genellikle inektir. Ağır dersleri geçmek için harcanan çaba da asosyalliği getirir. Mühendis adam abazandır. İstisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar