Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Asıl " of the Horde"un yanında diğer title lar tırt bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Of the Nightfall ve Immortal'da imbadır velakin gelmiş geçmiş en kral title High Warlord ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 high warlod cidden şık duruyodu ya, bir de scarab lord tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Grand Marshall istiyorum ben : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 üzmek gibi olmasın ama high warloddan da öte, oyundaki en güzel title, hiç şüphesiz ve yorumsuz ki "Scarab Lord"dur. TBC yada WotLK oyuncularının bilmemesi doğaldır, lakin wow oyuncuları arasında server sayısı kadar var bunlardan ve yarısı TBC ile beraber oyunu bıraktığı için sayıları daha da az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bizim zamanimizda title yoktu, ihtiyac da duymadik biz, gittik krallar gibi cenk ettik, titlesiz kahramanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Scarab Lord tartışmasız oyunun en efsane titleıdır, her ne kadar kendimde tbcden sonra farmlayıp yaptıysam vakti zamanında yapmış olanları saygıyla selamlamak gerekir. Pvp titleları içindede Battlemaster zaman harcamışlığın Arena Master'da gerçek başarının kanıtıdır. Yapacak hiçbi işim yoktu haftanın 7 günü ab wsg yaptım high warlord olduma benzemez pek. Buarada loremaster için gereken quest sayısı Eastern kingdoms ve kalimdorda azaltılmadan önce seeker olunuyodu. Ben zuldrakı bitirdiğimde seeker olmuştum. Şimdide öylemidir yoksa seeker için ekstradan questmi yapmak gerekir bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Scarab Lord en iyisidir evet ama erişilebilir değil artık yanlış bilmiyorsam. Alabileceklerimiz arasında ise en hayvani olanı Battlemaster. Sadece bir kişide var sanırım onun da 7k küsür puanı var zaten gecen baslık acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hmm bende mi kassam. Loremaster Helalcigeldi. yok olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sen şen al direk Helalcigeldi the Brewmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 toggie said: Scarab Lord en iyisidir evet ama erişilebilir değil artık yanlış bilmiyorsam. Alabileceklerimiz arasında ise en hayvani olanı Battlemaster. Sadece bir kişide var sanırım onun da 7k küsür puanı var zaten gecen baslık acılmıstı. Son açılan Rus realmleri görmedin galiba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi rusca olunca butun havasi sonmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 halen açılmamış rus serverı kaldımıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 isminizin onunde 1 kelime gorunmesine bu kadar emek degicekse yapin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi o bi kelime için çocuğunu kesen biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paladinler için Argent Champion en güzeli. Aldım, mutluyum=) loremaster bence güzel değil. achievementi çok kazık bi kere, kim uğraşıcak kaçyüz tane questle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o ss leri alan druide acıdım arkadasım salak mısın special action buttonlarını ayarlasana f1 f2 f3 f4 ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Buyse said: abi o bi kelime için çocuğunu kesen biliyorum. kahrolsun emperyalist blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 server başı 1 tane qiraji battle tank olmuyo muydu? bir serverda toplanıp scarab lord derneği mi kurmuş ruslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ilk questi teslim edenden 10saat içinde kim aynı questi yaparsa o da alabiliyo mount ve title ı eski oyuna göre imkansız gibi bişi zati bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ShadowFury said: Paladinler için Argent Champion en güzeli. Aldım, mutluyum=) loremaster bence güzel değil. achievementi çok kazık bi kere, kim uğraşıcak kaçyüz tane questle... +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu arada bu lunar fest yaparken gezdiğiniz elderların questleri 3000 quest achivine ekleniyor. miss gibi 75 quest ekledim achive. ilk günde 0 dan elder oldum o gazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Get a Life! gz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar