BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 viole said: coca cola cocola diye tahta kurusuna benzeyen bir hayvanın öldürüp kurutluması ile aramosı elde edilen bir icecektir. ayrıca bazı rivayetlerde içine kokain tozu atıldıgını söyler ama bu hayvanın kurutulması işi bana cok doğru geliyor.. onun için cok sık içmemek lazım ben ayda 1 en fazla 2 kere falan içerim oda arkadşlarla birarada bişi yaparken falan oeef be ne sallamymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bir dönem deliler gibi layt kola içiyordum diyet geyiğine sonra baktım ulan herşey aynı niye veremiyorum kiloları dedim suya döndüm adeta eksponansiyel bir artış oldu kilo verişinde dövseler kola içmem artık, su ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hatta üstündede allah yoktur yazıyor cocacolanın :D ne pis şeymiş be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kristal koladan vazgecmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kola içmeyin su için bide kola yazısına aynadan bakınca peygambere sövüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bahsi geçen böcek şudur, şudur2. Coca cola da kullanıldığı kesin olarak kanıtlanmış olmasa da gıda maddelerinde kullanılan bir böcektir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 e yararlı böcekmiş sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kolanın kilo aldırması senin bünyenle alakalı. Bana kilo aldırabilen bişey yok mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şu mantıkla peynirde de küf müf var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Farinal said: yemeğin yanında kola içmeyeceksen zaten niye yaşıyorsun ki? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mc donaldsta köfteleri solucandan üretiyo zaten kaynak http://www.knightalemi.net/ucuz-hamburger-yalani-basinizi-yakmasin-t17227.html?s=cc749118b935e666161b85f63c766c83& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aspartam denen meret direk sinir sistemini cokerten bi zehir, hatta aspartam zehirlenmesi diye aratirsaniz bi dolu sey bulabilirsiniz.. vucuda az az alindigi icin direk zehirlenmeye yol acmiyor, alzheimer yapiyor, yani oldurmuyor surunduruyor. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Açıkçası normalde ayran yada soda iyidir. Alternatif üretmek lazım. Ama ne söyliyeyim bir hamburger yada pizzanın yanında olmazsa olmuyor işte ne yazıki. O yüzden haftada 3-4 bardak içiyorum. Kesin bırakılır mı? Yok yhu sigara gibi meret. Azaltılıyor ama kesilemiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 koka yapragı ozutu 1900 lerın basların kadar konuyormus. sonra yasaklanmıs. hatta coca cola nın coca kısmı cocaine den gelıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cola, böbreğimde taş olduğundan ve kepek yaptığından yasak bana ama yemegin yanında onu içmezsem doymuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 zxczxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kola iyidir, için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hiç içmemek en iyisi bunları. günde 0.5 - 1 lt içen birisiydim ben. Bırakmak için de maden suyu ile oyalandım sürekli, 7-8 aydır içtiğim cola 1 litreyi geçmez.. davetlerde vs ikram edilen o da. hatta en son içtiğimde tadını bile garipsedim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 evet ben de şu an cola substitute u olarak maden suyu takılıyorum ama çok vasıfsız bir içecek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 BonePART said: viole said: coca cola cocola diye tahta kurusuna benzeyen bir hayvanın öldürüp kurutluması ile aramosı elde edilen bir icecektir. ayrıca bazı rivayetlerde içine kokain tozu atıldıgını söyler ama bu hayvanın kurutulması işi bana cok doğru geliyor.. onun için cok sık içmemek lazım ben ayda 1 en fazla 2 kere falan içerim oda arkadşlarla birarada bişi yaparken falan oeef be ne sallamymis temiz sallami$. coke da cocaine de bildigin coca bitkisinden bitkisinden elde edilir. uretimin ilk yillarinda bildigin kokain koyuyolarmi$ icine, sora dogal olarak nerf gelmi$. wikide vardir bilgisi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kola brezilya yagmur ormanlarinin derinliklerinde yasayan bi kabilenin cocuklarindan yapiliyo, sakin icmeyin, bu cinayete ortak olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aquila said: kola brezilya yagmur ormanlarinin derinliklerinde yasayan bi kabilenin cocuklarindan yapiliyo, sakin icmeyin, bu cinayete ortak olmayin. bize ne canım bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 SALLAMIYORUM LAN BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aquila said: kola brezilya yagmur ormanlarinin derinliklerinde yasayan bi kabilenin cocuklarindan yapiliyo, sakin icmeyin, bu cinayete ortak olmayin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar