Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
viole said:
coca cola
cocola diye tahta kurusuna benzeyen bir hayvanın öldürüp kurutluması ile aramosı elde edilen bir icecektir.
ayrıca bazı rivayetlerde içine kokain tozu atıldıgını söyler
ama bu hayvanın kurutulması işi bana cok doğru geliyor..

onun için cok sık içmemek lazım ben ayda 1 en fazla 2 kere falan içerim oda arkadşlarla birarada bişi yaparken falan

oeef be ne sallamymis
Mesaj tarihi:
bir dönem deliler gibi layt kola içiyordum diyet geyiğine
sonra baktım ulan herşey aynı niye veremiyorum kiloları dedim suya döndüm

adeta eksponansiyel bir artış oldu kilo verişinde

dövseler kola içmem artık, su ftw.
Mesaj tarihi:
mc donaldsta köfteleri solucandan üretiyo zaten

kaynak

http://www.knightalemi.net/ucuz-hamburger-yalani-basinizi-yakmasin-t17227.html?s=cc749118b935e666161b85f63c766c83&
Mesaj tarihi:
aspartam denen meret direk sinir sistemini cokerten bi zehir, hatta aspartam zehirlenmesi diye aratirsaniz bi dolu sey bulabilirsiniz.. vucuda az az alindigi icin direk zehirlenmeye yol acmiyor, alzheimer yapiyor, yani oldurmuyor surunduruyor.
aman diyim.
Mesaj tarihi:
Açıkçası normalde ayran yada soda iyidir. Alternatif üretmek lazım.

Ama ne söyliyeyim bir hamburger yada pizzanın yanında olmazsa olmuyor işte ne yazıki. O yüzden haftada 3-4 bardak içiyorum. Kesin bırakılır mı? Yok yhu sigara gibi meret. Azaltılıyor ama kesilemiyor =)
Mesaj tarihi:
koka yapragı ozutu 1900 lerın basların kadar konuyormus. sonra yasaklanmıs. hatta coca cola nın coca kısmı cocaine den gelıyor galiba
Mesaj tarihi:
Hiç içmemek en iyisi bunları.

günde 0.5 - 1 lt içen birisiydim ben.

Bırakmak için de maden suyu ile oyalandım sürekli, 7-8 aydır içtiğim cola 1 litreyi geçmez.. davetlerde vs ikram edilen o da. hatta en son içtiğimde tadını bile garipsedim. (:P)
Mesaj tarihi:
BonePART said:
viole said:
coca cola
cocola diye tahta kurusuna benzeyen bir hayvanın öldürüp kurutluması ile aramosı elde edilen bir icecektir.
ayrıca bazı rivayetlerde içine kokain tozu atıldıgını söyler
ama bu hayvanın kurutulması işi bana cok doğru geliyor..

onun için cok sık içmemek lazım ben ayda 1 en fazla 2 kere falan içerim oda arkadşlarla birarada bişi yaparken falan

oeef be ne sallamymis

temiz sallami$.

coke da cocaine de bildigin coca bitkisinden bitkisinden elde edilir. uretimin ilk yillarinda bildigin kokain koyuyolarmi$ icine, sora dogal olarak nerf gelmi$. wikide vardir bilgisi kesin.
  • Yeni Oluştur...