fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.go4moviedownload.com/img/121829611840r.jpg http://www.imdb.com/title/tt0800308/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Holi Şit(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gerçekten muhteşem bir prodüksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 7.0 notu haketmeyen bir film bence, fazlasıyla basit klişe bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 apağbos mu ne vardı biz küçükken. içine su doldururduk, sonra sıkardık böle top gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sevdiğim westernlere göre çok başarısız buldum nedense. Ed harris film yönetmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 duruodu izlememiştim.kötümü hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kötü diil. ortalamanın biraz üstü gibi. ama oyunculukları çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ginaly said: apağbos mu ne vardı biz küçükken. içine su doldururduk, sonra sıkardık böle top gibi bişeydi. Aquaball (ya da reklamda kullandığı çoğul haliyle Aquaballs) idi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İzlemeden önce başı çok güzel olduğu için açtım. şimdi bitti film. yazılanları okudum. izlediğim tüm westernlere basan bi film. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bu kadroya rağmen fast forward şöyle bir bakınca hiç izleyesim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öyle diyosun da. izleyin abi baştan sona bi. son zamanlarda sıkılmadan, duraklatmadan izlediğim ender filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ed harris'in ikinci yönetmenlik deneyimi. ed harris+viggo'yu beraber görmek çok iyi hakikaten çünkü herifler uyuyor birbirlerine. film klasik bir western filmide değil ki çok hoşlandığım bir hadisedir benim western. ama top5 western listeme koyarım direk bu filmi. ikinci yönetmenlik deneyimi olsada ed harris'in filmden ed harris akıyor. 8.5 veriyorum bende filme. (bu arada bende indirmiştim bir türlü seyredememiştim şöle bir bakayım filme diyip bırakamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 of yazık yazık western izlememişsiniz siz ya. Şu filmdeki oyunculuk okadar overrated'ki anlatamam ya. Böyle durmalar 5dk boş bakmalar, boş boş birbirlerinin duyguları hakkında uzun uzun konuşmaları. Bi aksiyon olsa kurtarıcak ama... Ha birde Renee Zelweger ayağıma benziyodu. Ed Harris baya bişe denemişte yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şu sağdaki herif bizim snipercı diil miydi vassily e karşı gelen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eet oydu :) kadro über finaller bitsin abanayım downloada hapse girmezsm izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar