Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu direk kısaca anlatıcam, Bi dövme yaptırmış bulundum ve çok seviyorum, bunu bizimkiler öğrenince 2 saat bıdı bıdı(sıkılıcaksın, çingene gibi renkli dövme yaptırılırmı, büyük müyük) muhabbetine girdiler. Bende sonunda patladım bağırdım fln filan, şimdi üzüldüm baya bi nedense çok severek yaptırdım ve sıkılmıcam eminim ama "aile"nin olurunu değilde önyargısını alınca başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü resmen. Durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yaptırmışın artık olurumu kalmış, zaman ver sakinleşirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aile bu her zaman muhalefet olacak bir konu bulur.Sakinleşirler, alışırlar takma çok kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahaha aynen öyle.sakal bırakırım dağ kadrosuna mı katıldın derler.küpe taktık satanistmisin dediler :) gerçi ciddi değiller tabide her zaman makara yapıcak bişi buluyolar.benimde kafamda dövme yaptırmak var.ama cok iyi karar vermek istiyorum.yıllarca taşıyabilceğim birşey olmalı.acele etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 zamanla sakinleşirler. ayıya dayı dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 en azından teknik yorum getirmişler. renkli ve büyük olmasına itiraz ettiklerine göre haklılar. niye dövme yaptırdın deseler daha mı iyi olurdu hehe ha bi de ailenin ne dediği bu kadar önemliyse niye asi bir çocuk oldun ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dostum aile sonuçta buda. Alışkın olmadıkları ve haberi olmadan yaptırman çok ilginç. Bence ailen haklı. Sen alttan al, nasıl olsa bunun gideri yok. Sonra affederler. Hatta alışırlar. Ama aileyi kırma be abi. Anne, baba çok güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sana yine o şekilde davranmışlar bana davranmazlar bile eve sokmazlar bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sizin yine iyi la benimkiler daha bi ilginç -dövme yaptırcam dedim (aşırı tepki bekleyerek) babam ay yıldız filan yaptır dedi.. demekki buna kızmıyolar dedim -küpe taktırcam dedim yine babam ben bu evde yaşadığım sürece sen bu eve küpeyle giremezsin dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eisenheim said: sizin yine iyi la benimkiler daha bi ilginç -dövme yaptırcam dedim (aşırı tepki bekleyerek) babam ay yıldız filan yaptır dedi.. demekki buna kızmıyolar dedim -küpe taktırcam dedim yine babam ben bu evde yaşadığım sürece sen bu eve küpeyle giremezsin dedi.. burdan babanın delikanlı ve mhp li oldugu kanısı çıkartıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 küpe ve dövme bu ikisinden birini yaptırsam ailem eve almaz herhalde beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Olur öyle önyargılar. Bir süre sonra alışır, sonra beğenir, sonra kendileri yaptırmak isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yapilmis dovmenin davasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bende aile içi şiddet topici zannettim sadfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şey sandım konuyu. aile içi şiddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ailen niye yaptırdın diye kızmamışki dövme konusunda benle aynı fikre sahipler tebrik ediyorum hatta babanı alnından öpüyorum,izin verirsen annenide alnından öperim çingene gibi renkli dövme yaptırılırmı ya ahuah çingenlerde dövmemi olur ki? renkli dövme iğrenç ya iğrenç abi çok kötü sildir bence renkli yerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 benimkiler 4 senedir bilmiyor kolumdakileri yaz kış uzun kol giyiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ss or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yaptırdım oldu neyin lafını yapıyosunuz demekte haklısın yahu yalnız renkli niye hakkaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 iyi hissediceksen; ben dövme yaptırsam kan alır babam bi yerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tellos said: renkli dövme iğrenç ya iğrenç abi çok kötü sildir bence renkli yerlerini. tam tersini düşünüyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dövmeyi bi göreydik yaew :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Dövmeye göre renk gerekliliği değişir. Bazılarında şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar