BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ne angut bisi lan bu bod alinca nedne skill dusuyo ki ole sacma bisi hayatimda ilk kez duydum walla
Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bod alınca skill düşmüyo bod hakkını 1ine transfer ediosun o zaman düşüo. senin yerine o alıyo bodu bundan sonra.
Sailor Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eski patide geceler çılgınlar gibi çalışan 4-5 tane madencim vardı, ne günlerdi :p sunucu olayına gelince de arasını tutturmak çok zor bir iş, bir kısım diyor ki hardcore olsun skill kasalım gelişmek oyunun bir parçası olsun vs. (ki ben de böyle düşünüyorum açıkçası) diğer taraf da anında skill stat ayarlayayım, bodcumu makroya koyayım champtan champa koşayım diyor. ikisinin arası bir şekil düşününce kimse mutlu olamıyor :)
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BonePART said: ne angut bisi lan bu bod alinca nedne skill dusuyo ki ole sacma bisi hayatimda ilk kez duydum walla bod alınca diil bod hakkını alınca. o bod haklarını basıyosun işte sonra bi chara 1000 tane bod alma hakkın oluo mesela. 6 saatte bir 1000 tane bod alıyosun. hergün barbed kit basıyosun sonra. türk runuo serverlarında işler böyle yürüyor genelde.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Black-ice said: BonePART said: ne angut bisi lan bu bod alinca nedne skill dusuyo ki ole sacma bisi hayatimda ilk kez duydum walla bod alınca diil bod hakkını alınca. sonradan ekleme bi script bu yani. o bod haklarını basıyosun işte sonra bi chara 1000 tane bod alma hakkın oluo mesela. 6 saatte bir 1000 tane bod alıyosun. hergün barbed kit basıyosun sonra. türk runuo serverlarında işler böyle yürüyor genelde.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bir ss atti arkadaş bende yeniden basladim nebulada.sphere miss işte
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 elan realmste oynuodum.level sistemi vardı.sora kapandı orası güzeldi ama :)
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 pvp falan dha sphere imsiydi.dungeonlarda orda burda faction pk falan filan bir sürü aksiyon dönüodu.öle giden bi server kapandı yazık oldu :)
Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 pol server hiç bi zaman açılmadı turkiyede, açmaya çalıştılar ama açamadılar. ayrıca başlık çok dramatik lan, her okudugumda üzülüyorum :(
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ahh ahh ben de geçen web.archives.org dan sandwaves forumlarına baktıydım... açıyoduk zamanında ne güzel pol serveri yalan olmuştu :)
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Voys said: pol server hiç bi zaman açılmadı turkiyede, açmaya çalıştılar ama açamadılar. ayrıca başlık çok dramatik lan, her okudugumda üzülüyorum :( son level sistemli diilde bi önceki elan POLdü yaw. eminim sanki ya. yanlış mı biliomuşum
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sphere tabanlı server a runuo silahları ekleyip warrior dan instant yememizi saglıyolardı
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 benim dediğim 2003-2004'deki elan fln. ya da o yıllar. sonra açıldı bi tane daha hayvani bi level sistemi fln vardı. onun emülatör ne bilmiyorum. levelle kasıyordun skillerini fln. süper olaydı yalnız.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 10 yil gecti, spherele runuonun ne oldugunu anlayamadi hala insanlar, daha neyin uosu.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla 10 yıl geçti hala deli gibi oynayasım var. benimki sapkınlık olmuş.
onthere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet bi sphere serverı çok iyi olurdu aslında..
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 avaholmu bekliyoruz heyecannan. (reklam?)
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 en güzel shard, pati uo'nun tanrı'lı dönemleriydi.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 voys yemin ederim içimi okudun. süper eğlenceliydi. britten moonglowa gate vardı galba öle bişeydi tam hatırlamıyorum. paso action olurdu. kötü taraftaydım ben paladindim sonra atmışlardı kötü paladin olmaz diye. bi de gmlemiştim lan o kadar fdsf. daha runuonun rsini bilmezdim ama hiç bi runuo serverında o kadar eğlenmemişmdir heralde.
Öne çıkan mesajlar