Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO: Nerde hata yaptık?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sebebi basittir. bu site ultimatr idi bir zamanlar, belki hatırlıyorsunuzdur hala, burda gerçekten çok sağlam uo serverı kurabilecek insanlar zaten sanane uo sunucusunu kurdu, sonra başka projelerde oldu. kısacası bunu iyi yapabilecek insanlar artık bununla ilgilenmiyor çünkü zaten yapılmış bir proje, e geriye başka birşey kalmadı sanırım.
Mesaj tarihi:
şampiyon geldi pati uo bitti bence.. herkes champlerde takılmaya başladı kimse ortalıkta yoktu. sıkıldık bıraktık. bide arada çok büyük bi uçurum oldu. champ yapan ve yapmayan arasında. test dönemi yapılmıştı istediimiz gibi skill edit yapıp bankadan item çekip birbirimizi kovalıyoduk :D o dönem bile çok eğlenceliydi yani. factionlara girip birbirimizi doğramıştık xD xaty vardı tek çekiyodu alayımıza xD
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni jenerasyon oyunlar uo'yu kapsam dışı eskimiş bırakıyor
yani yeni nesil uo'yu oynamadan ne olduğunu bilmeden diğer oyunlardan farklı
oluşunu bilmeden kendini cofcof'lu yeni nesil oyunlara kaptırıyor
eski uo'cuların büyük bi kısmı işinde gücünde veya çoluk çocuk sahibi insanlar
uo'ya ayıracak zamanları yok
eski uo'cular olarak uo'yu tanıdığımız için belki şanslı belkide şanssız kişileriz
Mesaj tarihi:
aklıma ilk gelen newbie center gibi bir başlangıç yeri olmamasıydı. insanların toplanıp organize olabilecekleri bir yer yoktu. eventlara katılım gün geçtikçe azaldı vs.

en sıkıcı kısmı tekrardan kasmaktı herhalde, hala 8x8 ile boks yapmak bir süreden sonra bayıyor. en güzeli yabancı serverlardaki karakteri açtığında full editle başlayan, daha sonra developerların eklediği content te kasıp ona göre gold dışında başka bir para birimi olan vs. gibi bir şeye sahip olmak bence. tabii bu kadarı abartı ama oyuna belirli bir seviyeden başlanabilirdi. ya da sırf pvp yapacaklar için ver gearı skilli potu, girsinler factiona kessinler birbirlerini.

neyse, gg.
Mesaj tarihi:
Mirage said:
RunUO gerçekten çok gelişmiş bir emülatör. Yeterli vakit ve hayal gücü varsa her şey yapılabilir. Sphere ise tam aksine, artık eskimiş ve geliştirme imkanı çok kısıtlı bir sistem.

Buna katılıyorum, biraz emek ister ama Sphere sunuculara göre daha verimli şeyler ortaya çıkarılabilir.

Ultima'nın öldüğü, çağının geçtiği ile ilgili konuya da katılmıyorum. Sonuçta potansiyel var, tanıtım yok, devamlılık yok. PH olayının da pek etkilemediğini düşünüyorum, sürekli açılıp kapanan shard olaylarından sonra tabiki kısa zamanda her şeyini tamamlamak isteyecektir oyuncu. Ama kaliteli bir shard eğlendirebilen bir sharddır, sphere olsun, runuo olsun.

Bu da benim naçizane düşüncelerim ^^
Mesaj tarihi:
arcane said:
RunUO ile birebir default Sphere shard da yaparsın, Nebula da, herhangi birşey de. Nostalji istemek farklı birşey, emülatörü bununla bağdaştırmak farklı birşey.

Bu kadar basit.

Bod istemiyoruz, champ istemiyoruz, arfitact istemiyoruz, insurrance istemiyoruz, necromancer istemiyoruz, samurai istemiyoruz vb. vb. vb.

Neyse...
Mesaj tarihi:
@dev ve @DoruK kisisel dusuncelerimi birebir solemisler , ben herturlu olasi projenin arkasindayim , runuo beni cok soguttu acikcasi oyundan gerçi ea nin eline gecipte rezil olmayan oyun mu var :) bende doruk gibi nebulayı biraktigimda runuo ya baslamistim merak edip , bi kac ay oynadim , insurance sistemini gormem bana yetti biraktim direk.

ps: insurance nedir allah askina ya rezil herifler kimse developeri kafasini kirayim
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:
Herkes ne kadar rahat tüm oyuncular için konuşmuş helal yok kimsenin kascak hali yok vs vs açın serverı kapanmıycak en az bi kaç sene garantisi verin geliyim başlayayım kasmaya ph felanda istemem rezil bişi adam gibi kassın herkes bende böyle seviyorum.

cagdas yerim seni agresif :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
run uo tutmayan veya ilgi görmemiş bir emulator değildir.

Sadece çok açılıp kapanan sunuculardan dolayı insanlar iyice ultimadan uzaklaşmıştır.Çünkü Sphere gibi sadece skill kastan ibaret değil yüzük bileziğine kadar aylarca uğraşılması gereken gerek grupça gerek tamerla bir maraton gibidir.

ki buna rağmen runuo oyuncusu azaldı fakat şuan 500 online gören halen bir türk sunucu mevcut isim vermek reklamdır belki bu forumda bu yüzden belirtmiyorum araştıranlar biliyordur zaten.
Mesaj tarihi:
abi kitle hazırdı ztn neverscared'dan.
kd kitlesi oraya aktı. e birde başka server yok bu standartta pek -bodcu sistemi felan-, e neverscared zaten yıllardır açık olan bi server insanlar güvendi. böylece direk doldu

gerçi biliyorsunuz 400 player diyorsa orda 400 player olmuyor, ben kd, neverscared'da oynarken rahat 3-4 client açardım 2 bodcu bi tamer fln. bunu daha da abartanlar oluyor tabi.

ben diyim 200 falan vardır net player.

e gerçi her server öle 250 player diye sevinirdik lost realmsda fln ama orda da taş çatlasa 100 adam oluyodu.

sonuç olarak 400 iyi bi rakam tabi:D
Mesaj tarihi:
bak şimdi anlatayım

bi tailor skilli 100 ise güzel bod alma hakkı oluyor
bodcuyla da barbed kit alınıyor işte biliosundur.

şimdi bu sistemde abi kasıyosun 100lüyosun
[tailorboddeed yazıyosun genelde bu oluo komut çantana deed düşüyor.

sonra esas bi tailorun oluyor
bu deedleri ona basıyosun.

yani 2 charın oluyor.
bi gerçek tailor
bi de bodcu.

500 tane basıosun mesela
o tailorunun 6 saatte bir 500 bod alma hakkı oluyor anladın mı?

tabi 2 char dediğim 10 charın olur 10 client açarsın 10 client easy uo ile paso kasar makroda tailoru.
benim easy uo vardı işte kd'de oynarken.
kasardı kasardı, sonra taiboddeed yazardı bi daha baştan kasardı
2 client açardım 300 bodcum var orda. kapandı sora.

e işte millet ticarete döküyor bunu
500 bodcu deed'ini satıyor mesela 120 eva karşılığı.

tabi satması biraz acı verici bodcuları işte tek tek koyuyolar fln böle 10'ar 10'ar falan ona göre para koyuyo karşısı satıyolar.
Mesaj tarihi:
tailorboddeed komutunu yazdığım zaman çantaya deed düşüyor sonra tailor skili sıfırlanıyor mu bi daha kasıyosun kasıyosun demişsin de o kısmı karışık geldi :D
  • Yeni Oluştur...