unac Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bindiğim toplu taşıma aracının trafikten etkilenmemesi lazım bence. Zaman sabit olmalı. Şimdi metrobüste anladığım kadarıyla bi yerde trafiğe giricek. evet metro pahalı ve uzun emek isteyen bir yapı. ama uzun soluklu çalışılıp iyi paralar akıtılırsa ve istanbulun neredeyse her semti metroyla bağlanırsa ne kadar rahat olunacağını düşünün. Şimdi hayal gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 normal otobüsü karşıya geçiremeyenlerin e otobüslerden sonra metrobüsleri çıkartması ayrı bi kepazelik aslında ya neyse.. yoksa 15dakikada bir kalkması gereken otobüsleri kaldırmaktan aciz, basiretsizler.. bugün çok çile çektirdiler arkadaşlar.. sevgilerimi sunucam sandıkta. gerçi sadece partilere oy verecek insan sayılan oy verme hakkına sahip kelle sayısı yüzünden pek bi nihayete ulaşmayacak olsa dahi yine de sevgilerimi sunucam ben.. öpüyorum hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 metrobüs yolunu iptal etsinler motosiklet yolu yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 matama said: egimden dolay hafif metro yapilamiyor sonra adamlar amsterdama metro yapiyorlar sehir suyun icinde istanbul neymis Hafif metro ile kasıt normal bildiğimiz metrolarsa, zaten yerin altında olmayacaklarmı? neyin eğimi ozaman? Kartaltepe- Sağmalcılar arasında fazlasıyla eğim yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şimdi medeni bir şehir olan paris'te en sağ şerit otobüs şeriti bazı yollarda ve ordan otobüs dışında başka bir araç geçemez. duraklarda metrodaki gibi kaç dk içinde otobüsün o durakta oluacağı bile yazıyo. ve cidden de otobüs tam vaktinde geliyor. neden? çünkü o yol sadece otobüse ait. bunu herkes biliyor. böyle birşeyin istanbulda olmasının hayal olması bile büyük bir olay olur bence. metrobus yüzünden çok insan rahatlicak, Topbaşım sağolsun bize hizmet etti rahatlattı filan dicek ama genel anlamda bence felakete sürükler durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 milliyet.com.tr said: Erdoğan'ın açılışını yaptığı törende dikkat çeken afiş İstanbul’un iki yakasını birleştirecek Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattının açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ‘padişah’ gibi karşılandı. Hattın açılışı öncesinde halka seslenen Erdoğan, Metrobüs ve yapılan diğer yatırımlarla ilgili konuşurken açılışın olduğu alanda açılan bir afiş büyük dikkat çekti. Özellikle son Davos çıkışının ardından bazı kesimler tarafından ‘Yeni Osmanlı’nın temsilcisi olarak gösterilen Başbakan Erdoğan için hazırlanan afişte ise şunlar yazıyor: “Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan!” ne zaman şu pankart açılıcak diye düşünüyordum sonunda açıldı. hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hayir hafif metro bursa ray gibi olan metro yerin altindan degil ustunden gidiyor arada sirada altina giriyor Toledor said: matama said: egimden dolay hafif metro yapilamiyor sonra adamlar amsterdama metro yapiyorlar sehir suyun icinde istanbul neymis Hafif metro ile kasıt normal bildiğimiz metrolarsa, zaten yerin altında olmayacaklarmı? neyin eğimi ozaman? Kartaltepe- Sağmalcılar arasında fazlasıyla eğim yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/Pages/BasinBultenleri.aspx?bbulteniID=5529 sürücüsüz kullanılmayacağı için daha pahalıya geldi ama en azından şeffaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 metrobüs düşüncesi güzel.ama bi yararı olmayan birşey yani istanbul trafiği öyle kötüki.metrobüs gibi yararlı gozuken ama aslında daha da zararı olan birşey bize iyi geldi metrobüs bedava bile olsa trafikten yine araç eksilmicek.eksilmez.bence avcılar-zincirlikuyu arası yapıp bırakıcalardı.anadoluya hiç gelmicekti şimdi ztn tıkalı olan trafik yollar daralınca dahada tıkandı birde metrobüs nerdeyse 1dk da bir kalkan birşey.ona ragmen içine alınan bir insan sınırı yok.yine göt göte.yine akrabalar ediniosun.e o kadar sık kalkıo.sık durak.5dk git dur.5dk git dur.tıka basa doldur.yine işkence. hızlı gitmio.metrobus yolunda metrobüs trafiği oluyo bu sefer.sık sık kalktıgı için.arka arkaya gidiolar.yeterli hıza ulaşmıo metrobüs istanbula yapılan en gereksiz şeydir.avcılar-zincirlikuyu iyi.başkada yapmicaklardı çift katlılar yönetir.kopru traiği çekerim.yine binmem metrobüse ahaha topbaş canlı yayında.metrobüsle gidiolar.kopru traiği fena.dahda beter olucak trafik.rezil ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Metrobüsün iyi olup olmadığını yolculuk süresi %50 hatta %60 kısalan insanlara sormak lazım. Benim arkadaşım var eskiden iş trafiğinde 1 buçuk saati geçen yol süresini yarım saat 45 dakikaya indirdi. Memnun olunmasa bukadar fazla talep görmezdi zaten. İstanbul gibi şehirlerin hatta mini ülkelerin ulaşımda toplu taşımadan bakşa bir alternatifi yoktur. Bu tarz metro ve metrobüs gibi seçenekler , insanlara gereksiz yere çıkardıkları özel taşıtlarını bırakmaya teşvik edecek seçenekler. Bu dönüşüm olmadan çözüm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 olay orda ztn.80 bin kişi araçlarını çıkarmıomuş.80 bin istanbul trafiğini etkilicek bi rakam değil malesef. işine yarayanlar olmuştur tabiki.ama genel olarak yararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: metrobus hattına girmesi için özel zırhı olması lazım. o yola girmek kolay mı sandın :p Valla cuma gunu birtane audi a3 girmisti gayet guzel :) direkleri o celik hatlari falan paramparca etmisti.. Hatta tam ilerde son 3 gun yaziyordu kendi kendime dedim bu kaza yuzunden bi yarim gun ertelenir bu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 o halatlar çelik değil mi? nasıl yarar onu? köprü üstündekilerdense mucize gibi bişey olması lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sonucta bir baglanti noktasi var. kilometrelerce ayni halati ormediler herhalde. bu arada motorsiklet suruculeri gercekten ve hakli olarak sikayetci bu halatlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bugun kullandım metrobusu.2 de okuldan çıktım ayazagadan arabayla zincirlikuyuya gittim ordan aşaya inip metrobuse bindim ardımdan oluk oluk insan geldi tıkabasa olduk 2 3 dakka sonra kalktı metrobus. oglen saati oldugundan ztn yollar bomboştu kopru üstünde hiç durmadık 3 4 tane durak var sogutlucesmeye gelene kadar, hepsinde 2 3 yolcu indi son duraga geldigimizde saat 2:28 yada 38di tam hatırlayamıyorum :D. sogutlucesmede inip minibüse bindim 2:48 de evimdeydim. yarında sabah kullanıcam o zaman belli olcak işe yarayıp yaramadıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şimdi sorum şu.. ben söğütlü çeşmeden bindiğim metrobüsle araç değiştirmeden avcılara adar gideibliyor muyum? eğer zincirli kuyuda yine vasıta deüğiştirmem gerkiyorsa 128 e devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 zincirlikuyuda iniyorsun tekrar metrobüsle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Red said: olay orda ztn.80 bin kişi araçlarını çıkarmıomuş.80 bin istanbul trafiğini etkilicek bi rakam değil malesef. işine yarayanlar olmuştur tabiki.ama genel olarak yararsız genele vurursan öylede, o yol için konuşursak -ki o yol zaten konu- çok iyi bir rakam. 2-3 arabayı azaltmak bile güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bide şu park et metrobüsle devam et uygulamasıda gelince daha güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu sabah avcılardan bindim metrobüse aman binmez olaydım.tıklım tıklımdı birde her durakta dahada doldu.çinlilerin trenleri gibi oldu.allah kolaylık versin şu şeye her sabah binenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Sabah Şirinevler'den bineyim desem mesela, metrobüs başına 3-5 kişi anca biniyor, girecek sığacak yer yok çünkü. Sabahları kalkış duraklarından oy toplamak dışında bir şeye yaramıyor yani. Yapılış amacının bu olduğunu düşünürsek gayet başarılı bir uygulama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 seçimlerden sonra kapatacaklar zaten :) herkes oy için çalışıyor, yol kenarlarından topladıkları çöpleri bile, caddelerin sana güzel gözükmesi için değil oy için yapıyorlar. bu ülkede herşeyin temeli kazanmak üzerine. para kazanmak, seçimi kazanmak. sana okulda ders anlatan hoca bile seni sevdiğinden anlatmıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Baggioya göre tıklım tıklım dolu olması bir işe yaramadığının göstergesi. Çok tuttum ben bu yorumu... offffffffffffff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Abi trende koysan tramvayda koysan aynı şey olucakki.Sabahları heryer öyle.Merterden mecidiyeköy e biniyorum kafam cama yapışık gidiyorum.Ama mecidiyeköyden maçkaya giderken ferah ferah gidiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 metrobüsü şimdiye kadar bir kere kullanma fırsatım oldu. onda da avcılara gittim. çok fazla otobüs var niye bu kadar fazla diye düşünürken yine de peşpeşe giden bu otobüslerin hemen hepsi gün ortasında gayet de doldu. sabahları ve akşam iş çıkışlarını düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar