katliamci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hatası sıktı ama artık.Nedir ne degildir bu?Blizzin serverları mı kucuk geliyodur nedir?130 milyon avro kazanıyor lan bu adamlar ayda minimum.peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu bana hep şöyle denk gelmiştir.Allylar orgrimmarı basar sıkışınca rfc'ye kaçar sonrada paso bu hata çıkardı (Grim batol'da iken) Biliyorum instance serverları farklı ama hep böyle denk gelirdi alakalımıdır bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hayatımda boyle bir hata gormedım:D.Hangi instancedan alıyorsun bu hatayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sebebini bilmiyorum ama alıyorum ben de bu uyarıyı arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sawer said: hayatımda boyle bir hata gormedım:D.Hangi instancedan alıyorsun bu hatayı? Raidlerden degil ama hemen hemen her gittigim heroicten alıyorum.hayat ZINDAN oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 katliamci said: Sawer said: hayatımda boyle bir hata gormedım:D.Hangi instancedan alıyorsun bu hatayı? Raidlerden degil ama hemen hemen her gittigim heroicten alıyorum.hayat ZINDAN oldu. kesın sylvanas serverındasın dimi :) bizim ordan kaçış nedenimiz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu hata şu an serverda çok fazla instance kullanıldığı zaman alınıyor. Yani diyelim 500 aynı anda instance oynayatabiliosa server sizinki 502.dir misal diğer kişiler instancelarını bitirene kadar beklemek zorundasınız :). Bilhassa full serverlarda oluyor bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben general chatten sordugumda biri ''instance is full thats why'' diye bir iddia ile gelmişti ama bilmiyorum gerçekten nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Dungeon serverları ile bizim oyuna girdiğimiz serverlar farklı diye biliyorum bende. Bu BG'ler nasıl toplanıyorsa Cyclone Rampage falan gibi, her 3 4 server içinde 1 dungeon serverı var sanırım. Çok aşırı player yüklü serverlar ile daha az playerı olan serverları aynı dungeon serverına koyup dengelemeye çalışıyorlar ama bir yerde patlıyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Khriska said: Bu hata şu an serverda çok fazla instance kullanıldığı zaman alınıyor. Yani diyelim 500 aynı anda instance oynayatabiliosa server sizinki 502.dir misal diğer kişiler instancelarını bitirene kadar beklemek zorundasınız :). Bilhassa full serverlarda oluyor bu olay. Bu tam doğru değil. 15 kişinin olduğu zindanda da uyarı verebiliyor, 150 kişinin de. Sanırım burada karşı tarafı (alliance-horde) da hesaba katmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pekaziz said: Khriska said: Bu hata şu an serverda çok fazla instance kullanıldığı zaman alınıyor. Yani diyelim 500 aynı anda instance oynayatabiliosa server sizinki 502.dir misal diğer kişiler instancelarını bitirene kadar beklemek zorundasınız :). Bilhassa full serverlarda oluyor bu olay. Bu tam doğru değil. 15 kişinin olduğu zindanda da uyarı verebiliyor, 150 kişinin de. Sanırım burada karşı tarafı (alliance-horde) da hesaba katmak gerekiyor. Yani öyle bişi işte, instance da belli bi grup sayısı var o sayı doluysa bi gurubun instance dan çıkmasını bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Dün oculusta 2 grup varken bu uyarıyı aldım 15dk boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1-80 arası tüm instancelarda defalarca aldım ben bu uyarıyı, eğer battlegrouplarla dungeon grouplar aynı falansa normal gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 migrate paklar seni.. bayar o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 GM'e ticket acıp sordum.Got some problems about instance servers , we ll fix it gibisinden bisiler soledi.Yaptigim halde sayılmayan aşivmıntlarımı sordum ona da 'git yeniden yap ARHADAŞ' dedi.o kadar da cool lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bizim serverda da baya oldu bu sorun. içeriye giremeyen ally ve horde grupları zoraki bir pvp'ye itiliyordu en sonunda. halen ara sıra görüyorum bu hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ''The instance boss that you called can not be reached at the moment please try again later '' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 katliamci said: GM'e ticket acıp sordum.Got some problems about instance servers , we ll fix it gibisinden bisiler soledi.Yaptigim halde sayılmayan aşivmıntlarımı sordum ona da 'git yeniden yap ARHADAŞ' dedi.o kadar da cool lar. aynısı banada oldu Grull dan lootum olmasına ragmen Grull ach yapılmamış gözüküyodu gm e dedim böle böle diye.. gene yap dedi. bende lvl 80de yapan grup bulursam senide çağrayımmı dedim güldük geçtik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Hayatım slave pensteki donu düşürmekle geçti... Cenarion'a exalted oldum. Ama achievement kısmında Slave Pens yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Çok uyuz bişey ama seviyorum ben. Portal önünde faction kardeşlik duygularımızı pekiştiriyoruz böyle 3-4 grup dolusu kişi:P Tabii sinirler bayağı bi geriliyo, ama arada ally lar çıkıyo dungeondan stres topu olarak kullanılıyolar, eğlenceli oluyo bayağı^^ Hı, tabii ya ally lar girişte doluşmuşsa diye tırsmaktan çıkış kullanamıyorum hiç, o ayrı konu ama hs diye bi nimet varken çıkış kullanmak saçma bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Argent Dawn'da felaket bu hata, haftasonları primetime'da dungeon imkansız gibi bir şey. 3-4 makine daha alsınlar bağlasınlar, koca blizzard parasız mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kazzak' da böyle. 1-2 saat sürüyor bazen içeri girme süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 pekaziz said: Dün oculusta 2 grup varken bu uyarıyı aldım 15dk boyunca. O sadece tek instance değil. Bütün instancelardaki toplam grup sayısına göre eğer sınır dolu ise bekliyorsun mecburen :). İsterse occulusta başka grup olmasın tek siz giricek bile olsanız yapılan instance sayısı dolu ise beklemek zorunda kalıyoruz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kitalar birer sunucu, uzerine bir de instance sunucusu var. horde - ally veya hangi instance olursa olsun, tum instancelar ayni sunucuda calistiriliyor. Full pop. realmlerde yetemiyo heralde sunucu, artirirlar tahminen kapasite ama. Frostmane'de cok oluyordu, su an iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lesser realmlar aglıyosa magtheridondakiler napsın, naxx da bile gördüm instance full hatasını. diğerleri o kadar normalki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar