Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 her gece (ya da sabah) 5 ila 6 arasında... göğsüm kaşınıyo Şunu görünce açayım dedim. Garanti bir benzeri vardır Garbage'ın diplerinde de, aramaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ekşi kokan topikler bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Aşırı ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Re: En iyi rock/metal grubu 19/01/2009 15:22 Re: her gece (ya da sabah) 5 ila 6 arasında... Re: Paticik Albüm (de) Re: nefret kusan şarkılar.. =) (ıyla sizlerle :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Re: 19 Ocak 2007'de ne olmuştu? Re: FTK 09: Çeyrek Final Eşleşmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 konudışında iş ilanı vardı.. uluslararası internet raklamcılığında çalışacak bayan eleman vs. bişi altında da dünyanın en güzel işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eet gıllarım kaşınıyo : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bayaaaa ekşi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ekşi+açılmıştı patide orda da EK$İEE denmişti ehEUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eytere beah madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ek$i yazanların anlatmak istedikleri bir şey var mı? Öylesine mi yazıyorsunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben mesela ekşi konseptini yada ekşiden arak oyunları patide görmekten hoşlanmıyorum, ondan yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nileppezdel said: Ben mesela ekşi konseptini yada ekşiden arak oyunları patide görmekten hoşlanmıyorum, ondan yazdım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu fikrini belirtmek için "ek$i kokuyor" mu yazdın? İlginç bir iletişim şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bence gayet anlaşılıyo neden öyle yazdığım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben anlayamamışım o zaman kusura bakma. Ayrıca beni rahatsız etmiyor ek$i kaynaklı topicleri burada görmek, kurallara da aykırı değil sanırım. O yüzden kusuruma bakmayın ama, katlanacaksınız, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ekşinize sıçayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 E tamam katlanıyorum zaten, hatta uyum da sağladım oyunu oynadım neden kızıyosun ki rahatsızlığımı dile getirmiş olmama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sana kızmıyorum ki sadece, 3-4 kişi demiş aynı şeyi arka arkaya. Ben de farkındayım ek$i'den alınmış bir topic olduğunu, orijinal bir şey açtım iddiasında olduğumu mu sandınız da 4 defa "ek$i koktuğunu" belirtme ihtiyacını duydunuz onu merak ettim. Yoksa kimin ne laf attığı pek umrumda değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 İki amaçla yapılıyor "EKŞİDEN ALDIN HEHEHÖY" tepkisi. Birincisi, ayar verip ego tatmini, ikincisi de toplum içinde sınırlı sayıdaki ekşi sözlük yazarlarının prestijinden faydalanıp paticik kızlarına selam etmek. kermit said: ekşinize sıçayım ? artı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ne alaka be ayar derdi falan değil :D Pati kızlarına yazma durumum zaten yok :) Orjinal bi fikri olduğunu iddia ettiğini de düşünmedim. Sadece ekşi-pati ilişkisi mininmum düzeyde kalsın istiyorum bu yüzden de rahatsız olduğumu o lafla dile getirdim. Öküz altında buzağı aramayın gayet net söylüyorum size amacımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya pati kızları da ekşisözlük yazarıysa? bu açıdan bakmamıştınız değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kermit said: ekşinize sıçayım ? ahahaha tepkiye koptum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar