Uzun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Wow a tekrardan basladim ve Wow da hic video yapmamistim, gaza geldim 1 saat lik pvp goruntulerinden video hazirladim, cok guzel degil ama hos bi video oldu. Daha iyileride gelicek 1-2 hafta icinde. High Quality izlemenizi tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=O3eRBOMSsCY Not: Youtube yasakli olanlar icin, youtubeye " uzunkay " yazabilirsiniz orada cikan ilk 4 videonun icinde gorebilirsiniz, yada " Kayipturk : World of Warcraft Mage pvp 1 WoW " yazarakta bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 arcane mageden soğudum be abi.cast time ı olan spelleri çıkarmışsın bile action bardan.druid bile bu kadar çok wrath atmıyo.sen barrage spam yapıyosun :( ayrıca midem bulandı her instant castten önce zıplama mı ayarladın makrolara :) Uzun said: Not: Youtube yasakli olanlar icin, youtubeye " uzunkay " yazabilirsiniz bi de burda blue screen verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 iyi ki oyunu bırakmışım dedim. (senin oyunculuğunla ilgisi yok, kaldı ki bu "kötü" oynayış ise doğrusunu görmesem daha iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yalnız dk'yı kestiği bölümde dkya acıdım, adamın yapabileceği hiç birşey yok. Roguela DK'ya denk gelince ben de çırpınıyordum böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sıfır skill barrage spam yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 genellikle 3-1 daldıgınız ve sana dokunulmayan kombatlarda nasıl "zıplayarak" instant spell attıgını gösteren bir video olmuş. Baştaki DK ile 1e1, ki tam anlamıyla 1e1 denmez adam feardaydı sen başladıgında, fightları videoya eklersen daha güzel olur. Bir de hakikatten zıplama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 feci (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 videoyla ilgili tek gzl şey şarkıyı beğendım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Nefret ettiğim herşey bir arada harika.Devamlı zıplayan ve arcane barrage-fire blast spamlayan bir mage.Arcane barrage fix'İnden sonrada(nerf'ü değil) bi video bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 -Neiloth- said: arcane mageden soğudum be abi.cast time ı olan spelleri çıkarmışsın bile action bardan.druid bile bu kadar çok wrath atmıyo.sen barrage spam yapıyosun :( ayrıca midem bulandı her instant castten önce zıplama mı ayarladın makrolara :) hahaha tespit(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 koskaca mage'in tek yapabildiği spam olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 laf atmak istemem iyi hoş da,tbc öncesi warlock umda daha fazla bind vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 allah belanı versin blizzard dicen işte böyle mage oynuyan insanları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Anarchy vs alayım da bi muti videosu yapayım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 vasat altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 axe in verdiği video süper ya offf ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 pardon ama baş parmağın space üstündemi takılıyor? evet genelde önceden dedikleri gibi 3v1 2v1 kapışmalar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 no skillz bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 tamam vurmayın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 LOSER (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Oyunu bıraktım ama dün bende bir fire mage video izledim ve şok oldum.Bukadar yalan yapılmaz bir class ya.Adama dk lar paladinler warriorlar dokunamıyor. Blast wavele adama pushback yapıyor.adam birdaha geliyor dragon breathle 5 sn yine uzak tutuyor adam gene geliyor bu sefer frost nova o sırada diğerleri dolmuş oluyor.Resmen scorch spam yapıyor,frostfire bolt yalanı ayrı bir konu.Blizzard yine yaptı yapacağını.Her expansionda bazı classları deli gibi bufflayıp pvp dengesinin içine ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Arkadaslar birazcik fazla abartmissiniz, Zaten guzel bi movie demedim. Eglencesine yaptigim birseydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Uzun said: Arkadaslar birazcik fazla abartmissiniz, Zaten guzel bi movie demedim. Eglencesine yaptigim birseydi .. çok kişisel almana gerek yok.İnsanların içinde biriken AB spamer mage'lere duyulan öfkenin toplu olarak patladığı bi konu oldu burası:D Videonda tahrik niteliğinde olduğu içinX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar