janis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 LvL 63 DK kasıyorum boş zamanlarımda. Main karakterle Arcanite Reaper (Two Hand) Axe aldım . 60 Emblem karşılığı. Fakat , ne DK enchantlarını ne de normal enchantları basabiliyorum. Hadi normal enchantları anlarım ama DK nın kendi item bufflarını neden kullanamıyorum ? "ITEM TOO LOW" diye hata veriyor. GM le konuştum , Bu itemlar lvl 1 olduğu için enchant olmuyor dedi. İyide benim DK lvl 63 ve Item direk lvl 63 oluyor . Ayrıca başka bir karakterle basmayada çalışmıyorum. LvL 63 Karakter itema class özelliği olan buff i basmak istiyor. Çok saçma bir durum , Blizzard böyle hatalar yapmazdı ama gözden kaçırmışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 onu bi charla alıp 80 enchanti yapıp alt chara yollama diye yapmıslar da karakter spesifik şeylerin sürülmemesi olmamış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 edit : alıntı yaptım güncelle diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 öyle saçma oldu işte.. ne bilim enchant basılsaydı.. Ama leveli geldiği zaman stat veya proc işlemlerini yapsaydı... mesela mongoose için level 35 Weapon lazım.. şimdi adam basmış olsa bile level 35 ' den önce proclamasaydı güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Shardlar ile alınabiliyor muydu bu acc bind itemlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Sadece Emblem of Heroism benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 SK Shardlar ile alınıyor... diye aklıma ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 iki türlü item var. shardla alınanlar resi verio badge la alınanlar pve ye yönelik daha kalite itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bu arada enchant basılabiliyor itemlara ama lvl gerektirmeyen. bi fiery bi crusader basabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 crusader basilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi ben gm in biriyle konuştum ayrı faction ayrı serverdan bi charıma yollayabilirmiyim nasılsa bind to acc diye,adam sadece mail ile atabildiklerine yollayabilirsin dedi,ama kötü fikir değil forumlara suggestion topiği aç falan dedi üşendim ben varmı böyle bi topik açılmış ya da açmayı düşünen biri falan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ileride gelicek demislerdi onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hoş olur warlockuma yollarım başka realmde.. mantık olarak acount a yapışık... Realm e değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sırf görüntüsü için 2x aldım reaperdan warriorumla nostaljik takılıyorum :P Nerde charge/ms/ww/execute günleri beah ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 up! ayrı konu açmıyim hazırı var dedim burdan soruyorum: shoulder enchant ler basılabiliyomu bunlara? mesela şimdi mage ime shoulder alsam, sons of hodir enchantlerini kullanabilirmiyim? yanlış hatırlamıyosam item level sınırı yoktu onların. diğer bir soru: profession enchantleri yapılabiliyomu? mesela inscription enchantinin kullanılmasına engel varmıdır? kullanıldıkları itemları soulbound yapıyolardı filan ama bind to account itemı soulbound yapmaz heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yapılmıyo hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hunter icin omuzluk mail alsam kullanabiliyormu lvl 24 de yoksa 40 ı mı beklemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 40'a kadar Leather olarak giyiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ShadowFury said: up! ayrı konu açmıyim hazırı var dedim burdan soruyorum: shoulder enchant ler basılabiliyomu bunlara? mesela şimdi mage ime shoulder alsam, sons of hodir enchantlerini kullanabilirmiyim? yanlış hatırlamıyosam item level sınırı yoktu onların. diğer bir soru: profession enchantleri yapılabiliyomu? mesela inscription enchantinin kullanılmasına engel varmıdır? kullanıldıkları itemları soulbound yapıyolardı filan ama bind to account itemı soulbound yapmaz heralde dimi? Zg exalted san omuzluk enchant ı alabiliosn ki benim aladinim de var isterseniz armoryden bakabilirsiniz "ayran" diye aratın lvl37paladin scarshield legion da. Vede şimdi bu orgrimmardan honorla alınan enchantlar basılıo diye duydum guildde denemekte fayda var zg den kolay en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Gangren said: 40'a kadar Leather olarak giyiyorsun tekrar mailimi almam lazım o zaman yoksa maile mi dönücek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 mail e dönüo ama hangi leather aldıına dikkat et şimdi isimlerini tam hatırlamıorm ama normal olarak 1i rog 1i hunter 1i shaman omzluu. Pek bakmadım ama muhtemelen rogue/hunter statları birbirine yakındır Normal olarak rogue itemi alrsan 40ta leather kalır tabi ama hunter itemiyse 40ta mail e dönüşüo. Edit: Zaten main charınla alcaan için mail olarak görceksin... Sen statını beendiin mail itemi al o alt charına leather olarak gitçek. char 40 olduunda mail e dönüşçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Oturanboaa said: mail e dönüo ama hangi leather aldıına dikkat et şimdi isimlerini tam hatırlamıorm ama normal olarak 1i rog 1i hunter 1i shaman omzluu. Pek bakmadım ama muhtemelen rogue/hunter statları birbirine yakındır Normal olarak rogue itemi alrsan 40ta leather kalır tabi ama hunter itemiyse 40ta mail e dönüşüo. Edit: Zaten main charınla alcaan için mail olarak görceksin... Sen statını beendiin mail itemi al o alt charına leather olarak gitçek. char 40 olduunda mail e dönüşçek. off ben ustunde stam olan leatherı almıstım onu degistirme imkanı varmı bi tek o vardı alabildigim ama 1 hafta olucak degistirebiliyormuyuz onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 omuzluk enchantı basılıo su stonekeeper larla alınan enchant bir cok twinkte war su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar