khala Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kanka şaka maka düşünmüyorum değil bu tercümanlık işini bizim sınıftan bi cocuk delgadonun tercümanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Benim arkadaş Aragones'in,ama o İspanyolca.Ezdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 almanca istiyorum. lise boyunca sınav kağıdına yanımdakinden kopya çektiğim için ich bin eine schulerin diye yazıp neden ondna düşük aldığımı merak edip durarak geçirdim son seneme kadar.ama şimdi kendi diplomamı getirecek derslerimden kurtulduktan sonra istiyorum ciddi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ispanyolca,almanca öğrenme aşamasındayım.U.A okuduğum içn dil çok önemli.ne kadar dil o kadar ekmek.ekmek dil eğrisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lisede 2. yabancı dil olarak gösterilen almanca çok önemli değil zaten, pek bişi kaçırmamışsın bence. haftada 2 sallama dersle öğrenilecek bi dil diil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lisede almanca vardı ingilizce yanında ama doğru düzgün bir şey öğrenemedim, şimdilik geliştirmeyi de düşünmüyorum japonca öğrenmeye çalışıyorum bu aralar kendi çapımda, kursa falan gitmeyi düşünmüyorum da işte rosetta stone'dan falan öğrenmeye çalışıyorum. seneye de rusça almayı planlıyorum okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Japoncada para var diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 İTALYANCA ! o tonlamalar, ç ve r harfilerine yapılan naif vurgular... mutlaka bi gün öğrenilmeli. en azından üç beş kelime italyanca konuşup zevkine varmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Meslegin ne olursa olsun 3. dil olarak VB'yi sec. Excel'de macro yazamayan insan surusunden siyrilip, hemcinslerinin saatlerce ugrasip yapamadiklarini, dakikalar icinde bitirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ortaokulda fransızca gördüm, lisem almancaydı, arada ne zaman öğrendiysem ingilizce öğrenmişim. Sorsanız, fransızcam 10 kelime yalnız. Almancam fena değil, sonuçta yıllarımı verdim, ama hiç bir okulda birincil dil olarak görmememe rağmen en iyisi ingilizcem. Şu anda da kendi kendime japonca kapıyorum ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bende orta 1 de fransızca orta 2,3 lise 2,3,4 almanca ama sorarsanız fransızcam almancamdan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 duruma gore, hangi alanda calisacagina gore falan degisir hep. ben 7 sene almanca okudum anadolu lisesindeyken, sana nerede ise yaradigini soyliyim mi? internette ingilizce cozumunu bulamadigim 2-3 sorunda.. diger alanlarda hic isime yaramadi.. hobi icin ogreneceksen sorun degilde, isine yarayacak bisi ariyosn alanina gore degisir. ben ornegin cince ya da japonca dusunuyorum, cince daha cok ilgimi cekiyor uzun vadede proje yoneticisi olmayi planladigim icin. turkiye de makine muhendisi , kontrol muhendisi gibi seyler okusaydim almanca isime yarayabilirdi, ya da yaratabilirdim. it icin cok gerekli bir dil degil yani.. yonetici pozisyonu ise cince derim bence... bu arada 2 gun once bi alman kizla tanistim, daha dogrusu bi grup insna yanimda konusuyolar, benim hakkimda da konustular tipe bakip almanca bilmiyodur dediler heralde (gerci cogunu unuttum ya) kiz bana sordu nerelisin, turkiye dedim. dedim sizde almansiniz o yuzden sormama gerek yok. sanki uruguay dili konusuyomusta sasirdi bi ton aaa nereden biliyosun diye. hay allam. dedim iste almanca da biliyorum biraz. kiz sanki altta kalirmis gibi sacmaladi. bende turkce ogrenmeyi dusunuyorum diye heuehue.. ya dedim git isine git italyanca fransizca ispanyolca ogren, ne turkcesi ya.. euheu kizmayin verdigim cevabada oyle yani. hobi icinse tamam neysede, hobi dilin 3. 4. yabanci dil olur 2. cide git ise yarar bisi ogren bari.. demek istedigimde bu yani.. benc alanina gore ise yarar bir dil ogrenmek en mantiklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Öyle deme nedanko. Almanya'da yaşayanlar için Türkçe öğrenmek çok büyük bir artı. Sokakta duyduklarını anlayamaya başlıyosun! :) CthuLhu said: almanca istiyorum. lise boyunca sınav kağıdına yanımdakinden kopya çektiğim için ich bin eine schulerin diye yazıp neden ondna düşük aldığımı merak edip durarak geçirdim son seneme kadar. hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fransızca ögren soradan italyanca we ispanyolca ögrenmen cok daha kolay oluor, neden 3 dille sınırlıyorsun kendini sunu 5 yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fransızcayı aradan çıkarıp direk ispanyolcaya başla. bu dile harcanan 1 saniye bile ziyandır zorunluluktan görmeyeceksen. ben de sorayım, ileride ne yapmak istediğim belli değil, sırf selam 3 dil biliyorum diye hava atmak ve vakit öldürebilmek için ispanyolca falan da mı öğrensem diyorum da, başka bir dil var mı tavsiye edebileceğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 CthuLhu said: almanca istiyorum. lise boyunca sınav kağıdına yanımdakinden kopya çektiğim için ich bin eine schulerin diye yazıp neden ondna düşük aldığımı merak edip durarak geçirdim son seneme kadar. ahahah. haketmişsin ama sdfjkhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Japoncanın bu kadar oy alcağını tahmin etmemiştim. Neden japonca? Bi de çincenin daha fazla oy alcağını sanıyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çünkü çoğumuz anime izliyoruz/manga okuyoruz ve japon kültürüne ilgimiz var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 muhendisseniz almanca ise yarıyabilir . bi suru alman sirketi var turkiyede oralara gidersiniz.ayrıca almanyada master sonrasında calısma gibi seyler de yapabılırsınız. gerci sırf ingilizce de olsa yapılabılır bunlar . isletmeci fln sanız cince , rusca , japonca iyidir diye dusunuyorum. geri kalan dillerin cok aman aman bi getirisi olcagını sanmıyorum. fransızların , italyanların fln kendılerıne bıle hayırları yok hehehe :D dandik ulkeler ticaret anlamında almanya ıle japonya ıle karsılastırırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Japonca çünkü artık Yaa şintayi oo hagakure samurai agarino gibi sallamaktan çok böle bilip sinirli samurai taklidi yapmak istiom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 en çok japonca istiyorum ama ispanyolca daha mantıklı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 roket adam said: CthuLhu said: almanca istiyorum. lise boyunca sınav kağıdına yanımdakinden kopya çektiğim için ich bin eine schulerin diye yazıp neden ondna düşük aldığımı merak edip durarak geçirdim son seneme kadar. ahahah. haketmişsin ama sdfjkhsdf. Bu cidden mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sırf kültür olsun veya normal hayatta işime yarasın diyorsan en çok konuşulanı tercih etmek mantıklıdır sanırım.ha yok mesleki açıdansa o da mesleğe göre değişir.almanca seçtim, bayağı ileriler benim alanımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 1 kur ispanyolcaya gittim, süper bir dil. üşenmesem devam ederdim 2.kuruna da :( (beykoz-taksim sabahın köründe çekilmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 japonca bi tek anime izlerken işe yarar ya bırakın bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar