Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 harbi uyuz oldum ya 90 pound verdim aldım makine sıçtı bogaz bölgemin azına. batıyor acıyor fln. zaten kesemiyorda dogru düzgün. 10 kere aynı yerden geçiyorum azıcık azıcık alıyor. ulan hangi devirdeyiz, 2 kıl kesicek teknolojimiz yetmiyor hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 favori kısaltıcı nerden bulabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çin malı aldım ben 15 milyona, simbo mu ne adı öyle salak birşey. kullandığım en iyi traş makinesi, braun kullandım, philips kullan 3-5 tane. çok çok hafif birkeere, elde ağırlık yapmıyor ve deriyi tahriş etmeden alıyor sakalı. bi deneyin derim, heryerde vardır zaten 15milyon para mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya o simbo'nun ürünleri iyi ama çok çabuk bozuluyor,ha olayı ne ucuz olduğu için her bozulduğunda yeniden alabiliyorsun sfsd o ufak fritözlerinden 4 tane aldık bugüne kadar sadece öyle diyeyim adamlar ne para kırıyor böyle ya sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 traş makinesiyle kesince daha mı yumusak oluodu öle bi olayı vardı sanki jiletle kesince batıo falan diye..uyduruoda olabilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Joker said: harbi uyuz oldum ya 90 pound verdim aldım makine sıçtı bogaz bölgemin azına. batıyor acıyor fln. zaten kesemiyorda dogru düzgün. 10 kere aynı yerden geçiyorum azıcık azıcık alıyor. ulan hangi devirdeyiz, 2 kıl kesicek teknolojimiz yetmiyor hale bak. boyun bölgesini makineyle almak işkence gibi zaten,jiletle daha rahat oluyor benim makinede boyun bölgesini hiç iyi kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi hic kasma philipsmis kilmis yunmus bosuna o kdr para bayilma git berberlerde olan sac kesme makinesinden al istedigin kili kes ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 DarKRideR said: ya o simbo'nun ürünleri iyi ama çok çabuk bozuluyor,ha olayı ne ucuz olduğu için her bozulduğunda yeniden alabiliyorsun sfsd o ufak fritözlerinden 4 tane aldık bugüne kadar sadece öyle diyeyim adamlar ne para kırıyor böyle ya sadfads oha hakkaten. bu kadar mı dandik lan. bizde daha bişeyi bozulmadı ama dandik olduğundna kullanmıyoruz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben ustura denedim bi de geçenlerde, çok başarılı hakkaten. zor gerçi, 2 çizik attım elbetki. ama çok kullanışlı, 100$ a iş gören rus gibi ellerim olduğundan muamelem iyidir. bebek cildi gibi şerefsizim, parlak parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 philips filan bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=30182&ad=PANASONiC+ES-6003+SARJLi+YiKANABiLiR+TiRAS+MAK+Tiras+Makineleri bu iyi midir kulanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Biraz kavram kargaşası olmuş galiba da, sinekkaydı yapma amaçlı cilde bastırıcı traş makineleri zaten 10cm sakalı kessinler diye üretilmiyor. Favori bıçağıyla kabasını alırsınız önce, sonra sıfırlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ağda yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 çok başarılı bi trollsün asdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 http://www.gold.com.tr/LASTIMG/URUN/panasonic_es6003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 panasonic iyi diyolar genelde. deviri yuksek felan. ben almanyada braun series 3 360 modelini aldim. boyunda zorlaniyo biraz ama almadigini soyleyemem. biraz gerdirip aleti de bastirmaniz gerekiyor o kadar. bende sakal yumu$ak, ince ve seyrek cikiyor. kurdish sakal yok, o nedenle belki de cillop gibi aliyor. tra$ bicagi gibi acitmiyor acikcasi ve daha bi sinek kaydi yaptigini soyleyebilirim. Ben hayatimda ilk defa kullaniyorum makine, sakalin ali$masi icin 3 hafta verin diyor kullanma klavuzu. Bakalim 3 hafta sonra ne olacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ben coolskin kullanıyorum 6 7 senedir tık demedi bir sorununu görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 favori makinasi yeterli bence ya zaten ben boyle parlatacak kadar sevmiyorum, e favori kesen makinanin da kafaligini cikarinca kokten aliyo zaten iste eli surtunce girc girc yapicak kadar cok az birakiyo tam benim istedigim boy. kafaligi takip kisaltip sekil falan da verebilirsiniz, ayrica sac kesmeye de yariyo direk kaziyosaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 panasonici deniycem ya phlips in 3lü yuvarlakları mantığıma ters sakal hep uzunken kullandım, kısayken daha verimliydi tabi ama bir kere favorileri alamıyor ^^ kirli sakal tabi ki en güzeli de sonuçta traş olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 philips cool skin kullanıyorum kısayken iyi ama biraz uzayınca işkence oluyo resmen. kısaltıp sonra bununla almak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Prosciutto said: philips cool skin kullanıyorum kısayken iyi ama biraz uzayınca işkence oluyo resmen. kısaltıp sonra bununla almak en iyisi. 3 haftada bir traş olup hanzoya dönersen olur öyle :P makineye bok atma şimdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Deneme amaçlı şunu aldım. O favori ayarlama şeyi dediği şey bildiğimiz berber makinesi gibi (buradaki alet gibi, üstünden çıkıyor), onu kullanarak 2 dakika kadar bir sürede 3 haftalık sakalımı 3 günlük sakal boyutuna indirdim, sonra da yuvarlak yerlerini kullanarak bir 2 dakika daha harcayarak 1 günlük sakal gibi yaptım. Sinek yapmıyor. Denemek için 9 TL'ye aldım zaten bunu çoook iyi çıktı. Kızarıklık, kaşıntı, hiç birşey olmadı. Kullanırım artıkın hep. Çetinkaya'dan aldım. O aldığım Moser gelmedi, paramı geri aldım bende gg'den. İyi olmuş, bu çok iyi, 9 TL hem de. edit: link vermeyi unutmuşum: http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=311 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Astral said: 3 haftada bir traş olup hanzoya dönersen olur öyle :P makineye bok atma şimdi ahahah yahu makineye bok atmadım zaten olayı o diyorum :) hem hiç at hırsızlığı yapmışlığım da yok bugüne kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,3941676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Braun Cruzer3 aldım geçen, ilk kez bugün kullandım. Güzelmiş. O ucuz olan keserken tüy kopartıyor, çok da tahriş ediyordu yüzümü, bunu herkese tavsiye ederim. 110 YTL'ye aldım gg'den. Teknosa'larda 200 YTL. Yaklaşık bir aylık sakal kestim, önce düzeltme aparatlarıyla kısaltılıyor, sonra kesiliyor. Temizliği de çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar