odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 -Zaman Gazetesi Okurları arasında bir ayıyı görmek beni derinden etkiledi Lord Master. -Hayırlara Vesile Olsun Odiciğim. Zaman Okuru Peddington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Evet okuyor durduramıyoruz, bayiye gidip bir zaman uzatsana diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 TRT de dincilerin eline düştü ya ona yanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Oha devlet kanalı özel bi gazetenin açık açık reklamını yapıyo, lol. Kadrolaşma, anyone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 /summon random_libo$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Incoming Hori, sir, Rock... Waitin message: Olur abi niye olmasın yıllarca tam tersi oldu sesiniz çıkmadı şimdi bu mu battı rererörörhedehödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dizilerde filmlerde ekranın arkaplanındaki en ufak reklamı karartıp daha sonra böyle reklama izin veren cahilliği kutluyorum. Ama sansür kurulu başkanının kim olduğunu kimlerin yemek artıkları ile beslendiğini unutmamak lazım elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Time'ı Türkçeye çevirmişleridr belki. uzay eriği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 trt genel müdürü zaten açıklama yapmıştı. Gazetecilik refleksimiz gittikçe artıyor diye. Devletin dini, dili ırkı etnik kimliği olmasına zaten karşıyım. adamların elinde yayın organı var ya. akıl almaz birşey. ergenekon davası sürecinde resmen mevcut iktidar ve onu destekleyen dış kapının dış mandalı kurumlar trt i kullanıyorlar. sabih kanadoğlu nun evine baskın yapıldığı haberini trt vermişti. halbuki sabih kanadoğlu nun bile haberi yoktu bu olaydan. Bu nasıl olabilir. kimse sorgulamıyor kimse temiz basın operasyonu başlatmıyor. Nasıl oluyorda gizli bilgiler sızabiliyor. Birde üzerine bu tarz reklam olayları. Yuh diyorum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zaman'ı hangi ayı okuyo bilmem ama vakit'i okuyanın pedobear olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sg-1 said: Time'ı Türkçeye çevirmişleridr belki. uzay eriği... ginaly said: zaman'ı hangi ayı okuyo bilmem ama vakit'i okuyanın pedobear olduğu kesin. mantık ve yaratıcılığın bileşkesi -la gazzetta dello sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kadrolaşmaya inanmayan kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 "feto ya inanmıyorum ama bir f tipi yapılanma var" AKP hükümetinin siyasi yollar ile devrileceğine ve bir gün adam gibi bir savcının bunların hesabını soracağına inanıyorum. açıkçası bu umut ile yaşıyorum diyelim. tek tutunabildiğim inanç bu şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 i$in acisi ergenekonun ucu bunlara dayanacak eninde sonunda. hukuktan kacamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Birde takkeli dinazorla birlikte cumaya giderse tamamdır iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 En son karikatüre koptum. Onun dışında tabii ki kadrolaşma tatsız birşey, bundan ise ancak hukukla korunur. Gerçekten idare hukuku çalıştığında oradan adamı aldım buraya atadım zorlaşacaktır. İnsan hareketlerini yapmak o kadar siyasi olamayacaktır. Benim başka merak ettiğim nokta ise o ayı Cumhuriyet okusaydı, buradakilerin yarısı laf edermiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahahaha cumhuriyet okusa net olurdu ahaha ama zaman da yakışmış. takkesi var mıydı ayının. namaz kılıyomuydu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dregoth said: En son karikatüre koptum. Onun dışında tabii ki kadrolaşma tatsız birşey, bundan ise ancak hukukla korunur. Gerçekten idare hukuku çalıştığında oradan adamı aldım buraya atadım zorlaşacaktır. İnsan hareketlerini yapmak o kadar siyasi olamayacaktır. Benim başka merak ettiğim nokta ise o ayı Cumhuriyet okusaydı, buradakilerin yarısı laf edermiydi ? sence cumhuriyet okuyanlar bir çocuk programını böyle sömürebilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ginaly said: zaman'ı hangi ayı okuyo bilmem ama vakit'i okuyanın pedobear olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 @genel olarak konu zuahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 said: Benim başka merak ettiğim nokta ise o ayı Cumhuriyet okusaydı, buradakilerin yarısı laf edermiydi ? orijinalinde ne okumaktadır bu ayı? çakmaktaşlarda gazetenin adı "the daily slab" imiş bunu "taş dilimi" olarak çevirebilirsin ama cumhuriyet dersen herkeş poposuyla gülecektir.. ha bi de "bak barney, yine ergenekontaş'dan dolayı bi sürü kişiyi içeriye almışlar. umarım bizi de almazlar" derse kahkaha arşa ulaşır. çizgi filme dışarıdan olay mı enjekte edilirmiş yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 şirine nin türban taktığı, komunist şirin babanın cuma namazına gittiği bir ülkede herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 şirinlerin bi o bölümünü izlemek istiyorum, bi de gargamelin şirinlerin hepsini öldürüp yediği bölümü. gargamele acıyodum ben hep üzüyolar adamı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dregoth said: Benim başka merak ettiğim nokta ise o ayı Cumhuriyet okusaydı, buradakilerin yarısı laf edermiydi ? ahaha cumhuriyet'in ne özelliği var? O da özel bi gazete değil mi sonuçta? resmi gazete okusun bence. o kadar güzel mesaj yazmışsın, ama son cümlede partizan damarın kabarınca mesaj bomb.k olmuş, güme gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 parti parti partizaanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar