Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eger uzayli varsa ilk bu amerikalilar temasa gecti veya gecicek asil ona yanarim ben

dusunsenizi belkide milyon yillik medeniyetler filan gelio ve dunyayilari amerikalilar ustunden yorumliyor

kabus gibi lan, ben uzayli olsam birakir giderim hani "lanet olsun adamim, akilli yasam formu ariyorduk amerikali bulduk" diye
Mesaj tarihi:
bir gün "geldik aha da burdayız" diyecekleri güne kadar bu konu süner de süner

benim asıl merak ettiğim şey o gün geldiğinde "aslında dinleri de biz icat ettik, anlayamayacağınız teknolojiler kullanıp manipüle ettik, tamam tanrı var ama sizin bildiğiniz gibi değil" falan derlerse insanoğlu ne yapar :)
Mesaj tarihi:
Redder abi ne yapıcak yani adamlar çıkıp denizi ayırma videosunu falan yayınlarsa o zaman çekilen belki inandırabilir o kadar.
Eninde sonunda uzaylılar gelecek ha bu yarın mı 200yıl sonramı bilemeyiz ama son 1 senede yalanda olsa dolanda olsa UFO hedeleri arttı o kesin. Ya ortamı alıştırıyor hukumetler ya da bilemem.
Mesaj tarihi:
BlackRose said:
insanoğlu ne yapar

abow hemen cihad go go go! şeytan bunlar (:D

şaka bir yana, gelirlerse eğer böyle birşey olduğunda sadece teknolojik olarak değil büyük ihtimal ruhsal ve zihinsel olarak da aşmış bize göre demigod tadında varlıklarla karşılaşabiliriz.
Belki adamlar materiyal dünyayı aşmış bitirmiş olacak sartan misali altından masa sandalyeyi löp diye düşünce gücüyle yaratacak felan, normal insanın gözünü döndürecek böyle bi mucize seviyesinde bi olay onlar için nefes almak gibi sıradan birşeyde olabilir ki ben akvaryumdaki bi balıkla ne kadar seçim gündemi tartışabiliyorsam bizimde iletişim ve anlama düzeyimiz o kadar olcaktır adamları bu durumda sdf.
misal biz ölünce oo cennet huriler falan diye beklerken yok hacı level atlıyorsunuz sadece, oda atlayabilirseniz, böle sonsuz level var boyut boyut yukarı gidiyor hep çalışıp çabalayacaksınız cennet filan hikaye derlerse adamlar o gün vatikan ve diyanet için baya kötü bi gün olur mesela :p

tabi bunların hepsi ufolarıyla amacsız bi şekilde sağa sola uçup birden kaybolmayı bırakırlarsa olabilir ehe yiyorsa irana insinler :D
Mesaj tarihi:
ne uzun yolmuş.

adamlar hâlâ gelemediler be.

adam gibi bi pr şirketine insinler amerikadan, obama'dan önce.

elemanların tanıtımı 2-3blurry videodan ibaret.

in babalar gibi 1mayıs'ta taksim meydanına. işçi kardeşlerinin yanında dur. ondan sonra konuşalım.

ama nerdeeeeee.

uzaylıların hepsi böle at gözlüğü takmış canlılar işte!
açıkfikirli uzaylılara ihtiyaç var. bir sonraki jenerasyon daha açık fikirli olacak inşalla
Mesaj tarihi:
seyi merak ediyorum bide, uzaylilarin dini ne olabilir?
hani japonlarin ruhu yok diyip geciyoruz, hintlilere cinliye putperest diyoruzda garibim uyzaylilarin hicbirseyden haberi yok

allah uzaylilarada peygamber gondermis olabilirmi sizce? peki islam dini son din denir, uzyalilar muslumanmi yoksa dunyadaki gibi branchlar onlardada gerceklesmismidir, eger muslumanlarsa milyonlarca isik yili oteden kible yonunu nasil tespit ediyorlar?

peki uzaylilar yazik durumdan habersiz ise olunce ne oluyorlar? insanlarla cennetleri aynimi yoksa uzayli cenneti, insan cenneti diye bir ayirim varmi? uzaylilarada huri veriyorlarmi?

cok onemli sorular bunlar
Mesaj tarihi:
abi long long time ago din gelmiş onlara.
onlar da tek tanrılı, aynı tanrıya inanıyorlar. ama kıbleye dönme yok, tanrıya ibadetleri farklı şekilde zaten. bilinçsel manada, zihinsel bir ibadet emulasyonu yapılıyor bizim prefrontal cortexin benzeri olan bir bölgede.

tam insan gibi değiller bunlar ya ondan işte.

videolarını falan izledim ben bunun hep. anladığım budur.
Mesaj tarihi:
eğer bir yaratıcının varlığını ve bu yaratıcının dinleri gönderdiğini kabul ediyorsak, istediğine istediği dini göndermiştir ve senin sorduğun sorulara bir cevap vardır. mutlaka herkes müslüman olacak diye bir kaide yok yani, başka galakside mis gibi süt dini de olabilir.

yok varlığını kabul etmiyorsak zaten sorun yok
Mesaj tarihi:
Viktor said:

peki resimdeki gibi badem biyiklari varmi, kolormatik gozluk peki?

yok işte
zaten sakalları çıkmıyor. hepsi köse.

az bi bıyıkları olsa, simitçi bıyığı bile olsa inerdi dünyaya.

köse olunca çekiniyorlar biraz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...