Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bana farkmaz vallai, geek sitelerinde çıktıydı bunlar haftasonu felan, ayarlanmış helyum balonu falan demişler np olabilir turistlere eğlence çıkmış işte asd zaten arap ülkesine giden ufodan iş çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Norak said: zaten arap ülkesine giden ufodan iş çıkmaz kutsal kitap olarak sonuçlanabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu videolara kasacağınıza iki-üç proğramlama kitabı okuyaydınız şimdi app.lerden deli gibi para kırıyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 müslüman mı çıkmışlar, sübhallah kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yeni zelanda ordusu aralık ayı içinde 1952-2009 aralığındaki 2000 ufo raporunu açıklamış. tam metinler : http://www.stuff.co.nz/national/4486327/Original-files-NZs-UFO-sightings ilgili haber : http://www.dailymail.co.uk/news/article-1341094/New-Zealand-UFO-files-alien-size-440-shoes.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hep hidrojen olmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 said: who told him that on death man ascends to space as hydrogen atoms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ingiltere arşivlerindeki ufo belgeleri yayınlanmış: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şuan cnntürkte saba tümerde bi eleman var.yeni ufo goruntuleri falan cıkmıs japonyada baya geziniolarmış suan inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 radyasyona gelmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dur yeni açtım, bakalım neler diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 en son gösterdiği resim hakkatne kühahya porselendi sanırım ama onun harici goruntuler gerçek gibi.inansammı karar veremiyorum ufo survivalına hazırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bir tane gün ışığında gösterdi, çok ilginç buldum, orjinali nerde acaba. Zoom yapıyor, sağa sola dönüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ya adam yine balon'u gösterdi ya off. Yine boktan görüntüler, 120x25 çözünürlüklü videolar. Burdan türk halkına sesleniyorum, sigara içmeyinde kendinize kamera alın adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hakkaten.ya bu ufocanların teknolojileri o kadar iyiki hep 1km öteden dandik telefonu kamerası olanları tespit edip oraya gidiolar bi goruntu net olsun bi tanesi yakın olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 roswell olayına ilişkin bir rapor: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1375203/The-memo-proves-aliens-landed-Roswell--released-online-FBI.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yukardaki yazi ile ilgili bir cift lafim var Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 O belge uzun süredir sitede varmış ve zaten bişey açıklamıyor, bir FBI ajanının görgü tanığının söylediklerini yazması olay, başka bişey değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 öyle ama fbi'ın bu belgeye sitesinde yer vermesi belgenin geçerliliğini kabul ettiği anlamına gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 belge birisinin ifadesiyse, o ifade gerçek demek değildir illaki. adamlar böyle böyle dedi diye koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 FBI gerçekliğini kabul ediyorsa bir şeyin,..işte o nokta benim şüphe duymaya başladığım noktadır!! kumathros said: öyle ama fbi'ın bu belgeye sitesinde yer vermesi belgenin geçerliliğini kabul ettiği anlamına gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ben Roswell'in gerçek olduğuna inanıyorum, AREA51'de yapılan gizli "reverse engineering" olayına da inanıyorum. Zaten AREA51'in varlığını kabul ettiler geçen sene, yavaş adımlarla ilerliyoruz ama ilerliyoruz sfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bi de şöyle bir şey var, elle tutulur cinsten olmasa da kamuoyu nabzı artırma olarak görüyorum ben: http://www.youtube.com/watch?v=o-m_sdrAMYc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Edgar Mithcell'dan bahsediyor, Nasa "var" demiyor, Mitchell kendi başına var diyor. Ben astronotlara inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vPwQS895DfM&feature=related Maussan geçenlerde olan Jerusalem UFO olayını incelemiş. Bu adama güvenirim. Benim gibi skeptik biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar