Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ay diyip durmayin kari gibi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Şimdi şunu sorayım bari, Ay'ın arka yüzünü sadece ABD mi biliyor şuan? Çünkü Dünya çevresinden ve yüzeyinden göremiyoruz değil mi? "Oraya giden bilir hacı!" modunda mıyız yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 o konuda da konuşmuştuk.. caponlar bile uydu ile taradı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ay dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Cuce said: abi mesafe cok fazla ayla dünya arasında, öle kafanı yana kaydırıp ayın yan tarafını göremezsin yanı.. ben hafif uzatıyorum kafamı dünyanın kenarından ucundan azcık görüyorum ayın karanlık tarafını (rakı içinde daha iyi gözüküyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bence Ay'in orda bulunmasi, kendi cevresinde dönmemesi ve dünya'ya olan bonuslari yüzünden bana fazla gizemli geliyo. Isi ufolara baglamiyorum ama bi is var bu ay'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 heee dünya etrafında dönme süresiyle kendi etrafında dönme süresi aynıymış o yüzden heb aynı yüzmüş ulan ben fotoalrda farklı yüzler görüyodum hep? bütün dünya aynı yüzü mü görüyo yani. inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 BlackRose said: kooskoca Pink Floyd'un albümü bile var dark side of the moon diye hatta ;) teşekkürler öğrendiğim iyi oldu hemen indiriyorum!!! ilk kez duydum çok güzel albümmüş pink floyd uzaylı grubu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sürekli pembe alien suit giyen floyd diye bi homo var, banjo ile elektronik post rockı harmanlıyor. selda bağcan ile müthiş bi düeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://www.youtubedoubler.com/?video1=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DCnpzEzZM9A8&start1=0&video2=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DtkJNyQfAprY&start2=&authorName=Not+Sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şu silah yasası çıkarsa görürüm ben uzaylıları ahah, invasionu shotgunlarla durdurmakla kalmayız bide gemileri ele geçirip home planetlerine haçlı düzenleriz, fondada kurtlar vadisi müzikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 goldbären said: BlackRose said: kooskoca Pink Floyd'un albümü bile var dark side of the moon diye hatta ;) teşekkürler öğrendiğim iyi oldu hemen indiriyorum!!! ilk kez duydum çok güzel albümmüş pink floyd uzaylı grubu mu dalga mı geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 su uzaylılar cok guzel kadın ırkı olsa kske ya burda bulamadık uzayda cıkar kısmetimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 rezalet bi video kaldrdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Avurstralya'da 16 yaşındaki Alex Player adlı bir high schoollunun çektiği görüntüleri ve kendini bu konuda bilgili addeden birisinin analizi. Ne kadar gerçek bilemiyorum ama sinirlerim bozuldu cidden... Here it is... Video üzerine konu hakkında incelemelerde bulunduğunu iddia eden birisinin analizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bana gerçekçi geldi önce kedileri çekmesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kedi için "it jumps up to the rail to defend its territory" demiş. bi de tepedeki yıldızlara ufo falan diyor heh hayatımda bu kadar dandik bir analiz görmedim afedersin. uzaylıların morse alfabesi kullanacağını düşünmesi ise paha biçilmez. ama video enteresanımsı. yine de bunun bir setup olabileceği gerçeğini değiştirmez. biri arkadaşları ile böyle bir video çekmek istese bence çok zorlanmaz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 vaperon said: Avurstralya'da 16 yaşındaki Alex Player adlı bir high schoollunun çektiği görüntüleri ve kendini bu konuda bilgili addeden birisinin analizi. Ne kadar gerçek bilemiyorum ama sinirlerim bozuldu cidden... Here it is... Video üzerine konu hakkında incelemelerde bulunduğunu iddia eden birisinin analizi... eet buydu kaldirdigim video rezalet diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ahahhaa :D çok logical bi analiz olmuş gerçekten, oldukça da başarısız bir fake o video. Hele ikinci zoomlayışında kayboluşu sanki biri var kuklayı tutuyo da yere yatırıyor izlenimi verdi. İlk zoomda da sağa sola hareketleri falan direk biri kartondan bir maketi ynatırmış gibiydi. Her türlü çok kolpa zaten, hele yukarıdaki ışıklara UFO demesi iyice komikti analizcinin. Esas video kötü, analiz daha kötü sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nileppezdel said: oldukça da başarısız bir fake o video. ya video bi kere rezalet. Gerçek veya fake de demiyorum. Gerçek de olsa fake de olsa boktan yani. Bi kere gerçek olmasına inanmak çok zor dediğin bazı nedenlerden ötürü. Ama adamlar o kadar fake bir video yapmak için uğraşıp böyle boktan kalitede bişey çekmeleri de çok mantıksız yani. Hani tamam out of focus yapıp ne olduğunu saklamaya çlışıo kukla görünmesin diye de, niye kendi etrafında dönüyo vs.. Açıkçası fake olabileceği gerçeğini en çok destekleyen sesi olmaması. Ama videonun profesyonel analizi yapılmadıkça videoya direk fake veya gerçek denmesi son derece yanlılş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 youtube versiyonunda ses var Sove fakat kapalı mekanda kaydedilmiş gibi geliyor ses, yani adamın sesi değişmiyor bahçeye çıksada evin girişinde dursada. Çok net falan olsa ne manyak olurdu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 el chupacabras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Küfürler falan da çok zorlama geliyor. Sanki korkmuş gibi olsun gerçekçi olsun diye küfür etmiş ama abartmış yani, inandırıcı gelmedi hiç. Üzerine gitmesi falan da çok saçma, normalde korkar donar kalır yada kaçar ne bileyim. İnsan sandığındna kovalıyor diyor ama insan sansa "it disappeared" demez yani "he" falan der ve giderken "numara yapmayın lan" falan diye bağırır analizdeki gibi bir durum olsa Öte yandan süper fake'ler varken bu kadar kalitesiz bir video olması da düşündürücü, haklısın. Ama belki bilerek öyle yapmışlardır, ödev geçirirken arada birkaç yanlış yapmak gibi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nil said: Üzerine gitmesi falan da çok saçma, normalde korkar donar kalır yada kaçar ne bileyim. İnsan sandığındna kovalıyor diyor ama insan sansa "it disappeared" demez yani "he" falan der ve giderken "numara yapmayın lan" falan diye bağırır analizdeki gibi bir durum olsa Burdaki reasoning çok yanlış. Bu kesinlikle spekülasyon. Şimdi senin spesifik bir olaya verebileceğini düşündüğün tepki, ve tanıdıklarının çoğunun verebileceklerini düşündükleri tepkiler aynı olsa dahi bambaşka bir kültürde ve ülkede doğmuş büyümüş, karakteri hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığın bir insanın spesifik bir olay karşsıında vereceği tepkiyi hiçbir şekilde bilemezsin. Yani bu yazdıkların kusura bakma ama spekülasyonun allahı. Çoğu UFO videosunu da insanlar bu gibi nedenlerden dolayı ellerinin tersiyle itiyorlar mesela. O ne abi, adam bilmemne bilmemne yapmış, ben olsam böyle tepki verirdim, insan öyle tepki verir mi, bağırır çağırır bişey yapar -----> KESIN FAKE!! Böyle bir nedenleme yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 reasoning diyo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar