Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Avurstralya'da 16 yaşındaki Alex Player adlı bir high schoollunun çektiği görüntüleri ve kendini bu konuda bilgili addeden birisinin analizi.

Ne kadar gerçek bilemiyorum ama sinirlerim bozuldu cidden...

Here it is...

Video üzerine konu hakkında incelemelerde bulunduğunu iddia eden birisinin analizi...

Sosyal ağlarda paylaş

kedi için

"it jumps up to the rail to defend its territory"

demiş. bi de tepedeki yıldızlara ufo falan diyor heh hayatımda bu kadar dandik bir analiz görmedim afedersin. uzaylıların morse alfabesi kullanacağını düşünmesi ise paha biçilmez.

ama video enteresanımsı. yine de bunun bir setup olabileceği gerçeğini değiştirmez. biri arkadaşları ile böyle bir video çekmek istese bence çok zorlanmaz heh
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Avurstralya'da 16 yaşındaki Alex Player adlı bir high schoollunun çektiği görüntüleri ve kendini bu konuda bilgili addeden birisinin analizi.

Ne kadar gerçek bilemiyorum ama sinirlerim bozuldu cidden...

Here it is...

Video üzerine konu hakkında incelemelerde bulunduğunu iddia eden birisinin analizi...

eet buydu kaldirdigim video rezalet diye
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahhaa :D çok logical bi analiz olmuş gerçekten, oldukça da başarısız bir fake o video. Hele ikinci zoomlayışında kayboluşu sanki biri var kuklayı tutuyo da yere yatırıyor izlenimi verdi. İlk zoomda da sağa sola hareketleri falan direk biri kartondan bir maketi ynatırmış gibiydi. Her türlü çok kolpa zaten, hele yukarıdaki ışıklara UFO demesi iyice komikti analizcinin. Esas video kötü, analiz daha kötü sdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

oldukça da başarısız bir fake o video.

ya video bi kere rezalet. Gerçek veya fake de demiyorum. Gerçek de olsa fake de olsa boktan yani. Bi kere gerçek olmasına inanmak çok zor dediğin bazı nedenlerden ötürü. Ama adamlar o kadar fake bir video yapmak için uğraşıp böyle boktan kalitede bişey çekmeleri de çok mantıksız yani. Hani tamam out of focus yapıp ne olduğunu saklamaya çlışıo kukla görünmesin diye de, niye kendi etrafında dönüyo vs.. Açıkçası fake olabileceği gerçeğini en çok destekleyen sesi olmaması.

Ama videonun profesyonel analizi yapılmadıkça videoya direk fake veya gerçek denmesi son derece yanlılş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfürler falan da çok zorlama geliyor. Sanki korkmuş gibi olsun gerçekçi olsun diye küfür etmiş ama abartmış yani, inandırıcı gelmedi hiç.

Üzerine gitmesi falan da çok saçma, normalde korkar donar kalır yada kaçar ne bileyim. İnsan sandığındna kovalıyor diyor ama insan sansa "it disappeared" demez yani "he" falan der ve giderken "numara yapmayın lan" falan diye bağırır analizdeki gibi bir durum olsa

Öte yandan süper fake'ler varken bu kadar kalitesiz bir video olması da düşündürücü, haklısın. Ama belki bilerek öyle yapmışlardır, ödev geçirirken arada birkaç yanlış yapmak gibi (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

nil said:

Üzerine gitmesi falan da çok saçma, normalde korkar donar kalır yada kaçar ne bileyim. İnsan sandığındna kovalıyor diyor ama insan sansa "it disappeared" demez yani "he" falan der ve giderken "numara yapmayın lan" falan diye bağırır analizdeki gibi bir durum olsa

Burdaki reasoning çok yanlış. Bu kesinlikle spekülasyon. Şimdi senin spesifik bir olaya verebileceğini düşündüğün tepki, ve tanıdıklarının çoğunun verebileceklerini düşündükleri tepkiler aynı olsa dahi bambaşka bir kültürde ve ülkede doğmuş büyümüş, karakteri hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığın bir insanın spesifik bir olay karşsıında vereceği tepkiyi hiçbir şekilde bilemezsin. Yani bu yazdıkların kusura bakma ama spekülasyonun allahı. Çoğu UFO videosunu da insanlar bu gibi nedenlerden dolayı ellerinin tersiyle itiyorlar mesela.

O ne abi, adam bilmemne bilmemne yapmış, ben olsam böyle tepki verirdim, insan öyle tepki verir mi, bağırır çağırır bişey yapar -----> KESIN FAKE!!

Böyle bir nedenleme yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...