Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

bende şu uzaylıların varlıgını canla başla savunanlara şaşırıyorum

belki gerçekten varlar.ama hala adam gibi bir kanıt yok.hep böyle kmlerce öteden çekilmiş ışık videoları.3 tane dallamanın hacı böyle ışıklı şeyleri uçuralım ufo sansın kekolar demediğini ne biliyoruz.

amerika herşeyi biliyor ama gizli tutuyor klişeside kurtarmıyor artık

ne zaman bu ufoları new yorkun göbeğinde istanbulun göbeğinde milyonlarca kişi şahit oalcak şekilde görürüz.yada adamlar çok samimi ve sempatik iseeler belki canlı yayına katılırlar hepimiz görürüz.o zaman bence uzaylılar var diyebiliriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

LathspeLL said:

Burda paylaşılan videolardan en önemli olanı (ki ben önemli olanları ayıklayıp paylaşmıştım ama dinleyen ve hatırlayan yok ciddiye alınmayınca) Tinley Park olayı idi. Bu videoda uzakta ki ışıkların önünden helikopter geçiyor. Ve tabi yerini ve yüksekliğinide tespit edebiliyorlar bir çok kaynaktan çekilmesi nedeniyle.

Buna KİMSE karşı gelemiyor, gelemez. Göz yanılgısı değil çünkü olmadığı İSPATLI. Ama işte Unidentified Flying Object.

abi ben hala anlamadım havada fırıl fırıl ışıkların hareket etmesi ne manaya geliyor? hem video hem de sadece ışık yani sadece ışık yahu binlerce sebebi olabilir ve hatta bence dünya kaynaklı sebepleri de olabilir. dediğim gibi yeterince uzaksa o ışıklar sana, o ışıklar 10cmlik bir mesafede durup da geri dönse bile sana aniden dönmüş gibi gelir.

Abi şu yazdığın mesaj tamamen boş bir mesaj. Onca koyduğumuz video senin dediğin tanımlara uymadığı için konuluyor. Yani "havada ışık"'tan çok daha fazlası olduğu için, dünya içinde bir çok tanıma uymadığı için, UNIDENTIFIED FLYGIN' FUCKING THING olduğu için konuluyor. İşte yine 10cm ötede olup omadığı belli olmayan şeyleride eliyoruz burda. Daha kesin, daha enteresan olayları dile getiriyorum.

Kaldıki ailemden 8 kişi Şile'de 2 farklı evde aynı anda 3 büyük nesne gördüler, ve oldukça net ve yakından gördüler, bir tanesinde renkli landing gear varmış üstüne. "ne olduğu belirsiz, abidik ışık" tanımlamasından çıkıyor bunlar. Bende İzmirde asker izlenimlerine ve sonunda kendi tanık olduğum bir olaydan sonra tanımlanamazın ötesine geçiyor bu olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

lol her tarlaya sürülen biçerdöveri uzaylı işi diye kabul etmedik diye uzaylıların olabileceğini reddetmiş sayıldık ya.

işte bu absürd mentalite nedeniyle boş bir başlık. uzaylıların olmaması bilimsel olarak neredeyse imkansız, ama bu gri/yeşil adam, uçan fincan tabağı olayları da böyle fanatikçe inanılacak şeyler değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Kaldıki ailemden 8 kişi Şile'de 2 farklı evde aynı anda 3 büyük nesne gördüler, ve oldukça net ve yakından gördüler, bir tanesinde renkli landing gear varmış üstüne. "ne olduğu belirsiz, abidik ışık" tanımlamasından çıkıyor bunlar. Bende İzmirde asker izlenimlerine ve sonunda kendi tanık olduğum bir olaydan sonra tanımlanamazın ötesine geçiyor bu olaylar.

Öncelikle burda konulan videoların çoğu bizim tanıklık etmediğimiz ışıkların videoları benim asıl lafım onlara. Yani youtubeda herhangi bir adamın çektiği bir ışık videosunu buraya uzaylı kanıdı diye koymak komik mi değil mi? Belirlenememiş uçan obje olduğu fikrine her şekilde katılırım ama şimdi doğru konuşalım, buraya koyulan her ışık videosu "dünya dışı canlıların uzay aracı bu" fikri ile konuluyor. biz bizeyiz burda şimdi yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

lol her tarlaya sürülen biçerdöveri uzaylı işi diye kabul etmedik diye uzaylıların olabileceğini reddetmiş sayıldık ya.

işte bu absürd mentalite nedeniyle boş bir başlık. uzaylıların olmaması bilimsel olarak neredeyse imkansız, ama bu gri/yeşil adam, uçan fincan tabağı olayları da böyle fanatikçe inanılacak şeyler değiller.

Yine boş mesaj attın Sam. Kim sana tarlaya sürülen biçerdöveri uzaylı işi diye gösterdi? En baştan beri azıcık ciddiye alıp incelemediğin için olayları hala aynı defansif savunmanı takınıyorsun. Böyle dalgacı tavırla gözardı etmeye çalışıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Öncelikle burda konulan videoların çoğu bizim tanıklık etmediğimiz ışıkların videoları benim asıl lafım onlara. Yani youtubeda herhangi bir adamın çektiği bir ışık videosunu buraya uzaylı kanıdı diye koymak komik mi değil mi? Belirlenememiş uçan obje olduğu fikrine her şekilde katılırım ama şimdi doğru konuşalım, buraya koyulan her ışık videosu "dünya dışı canlıların uzay aracı bu" fikri ile konuluyor. biz bizeyiz burda şimdi yapmayın

Dediğin doğru. Genel çerçeveye bakarsan komik görünüyor. Ama ben olayın içine düştüğümden ötürü tanımlanamayan uçan objeye bir tanım getiriyorum. Dediğim gibi olayın geçmişi 1 aylık değil 10.000 yıllık. Onun açıklamasını bizden önce başkaları yapmış ama işte official olamıyor bir türlü. Yani uzaylı aracı diye iddiamız olayın başka bir açıklama yapılamıyor olmasından kaynaklanıyor.

Her videoyada öyle yaklaşmadığımı artık anlamışsınızdır umarım. O kadar sceptic yaklaşıyorum ki Sovereign bile bana kızıyor, hatta küçümsüyor MSN'de falan. Yani olayları bir çok yönden inceledikten sonra onun "uzaylı aracı" olduğu sonucuna varıyorum. O sonuca sürekleyen katmanların hepsinide burda paylaştım daha önce.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Yine boş mesaj attın Sam. Kim sana tarlaya sürülen biçerdöveri uzaylı işi diye gösterdi? En baştan beri azıcık ciddiye alıp incelemediğin için olayları hala aynı defansif savunmanı takınıyorsun. Böyle dalgacı tavırla gözardı etmeye çalışıyorsun.

nesini inceleyeceğim daha, ufo tabir edilen ışıkları videoyu geçtim kendi gözümle gördüm. senin dediğin gibi eş-dost görmüş değil yani. merakım vardır takip ederim alüminyum folyo şapka takanlar derecesinde olmasa da. uzaylıların oralarda bir yerde olma ihtimali benim gözümde %99.99, dünyayı şu veya bu şekilde ziyaret etmiş olmaları da mümkün. ama bunu bizim 2100'e varmadan erişebileceğimiz teknolojilerle yapıyor olmaları ihtimali gözümde sıfıra yakın. dalgacı tavırla yaklaşıyorsam dalga geçilebilecek materyallerde ısrar edilmesi nedeniyle. eleştirenleri baştan savacağına oturup düşünsün ufocu arkadaşlar nerede hata yaptıklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Bende İzmirde asker izlenimlerine ve sonunda kendi tanık olduğum bir olaydan sonra tanımlanamazın ötesine geçiyor bu olaylar.

Cok sanslisin. Seni secmisler sana görünmüsler. Ben gözümle görmedim inanmiyorum. Belki de bizim sana inanmamamizin bir sebebi vardir. Sakinles ve he de gec. Esas sen savunmaya gecince komik duruma düsüyosun. Bazi insanlarin inanmasi icin o videolardan fazlasina ihtiyaci var. 2010 yilinda bu kamera teknolojisiyle havada duran cisimler ordan oraya giden parlayan nesneler pek de inandirici gelmiyo insanlara.

Laptop'umu alip afrikaya gitsem 2012 filmini HD olarak yerlilere izletsem onlar da ayni senin verdigin bu tepkiyi verir yani. O yüzden insanlari suclarcasina inanmamalarindan yakinacagina salla gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

fikirlerim iskambilden inşa edilmediyse neden meltemle yıkılsın ki?

ha forumda herkesin fikri tartışarak değişiyor da bir benimki mi değişmiyor, yoksa sam son zamanların arkadaş arasında eğlence konusu olmuş da ondan mı bu durduk yerde, alakasız ve sebepsiz sataşma, o da başlı başına bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

fikirlerim iskambilden inşa edilmediyse neden meltemle yıkılsın ki?

ha forumda herkesin fikri tartışarak değişiyor da bir benimki mi değişmiyor, yoksa sam son zamanların arkadaş arasında eğlence konusu olmuş da ondan mı bu durduk yerde, alakasız ve sebepsiz sataşma, o da başlı başına bir konu.

bak işte yine yaptın sdfscx
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

"dünyayı şu veya bu şekilde ziyaret etmiş olmaları da mümkün. ama bunu bizim 2100'e varmadan erişebileceğimiz teknolojilerle yapıyor olmaları ihtimali gözümde sıfıra yakın."

sam dünyayı ziyaret etmeleri için 2100 yılından sonra erişebileceğimiz teknolojilermi gerekli?

abi yanlış anlaşmışsınız. adam orda sadece biz 2100'e gelmeden onların buraya nasıl geldiklerini anlayamayız diyor. ama bu garip bir cümle değil tartışma ile de pek ilgisi yok. öte yandan bu arkadaş da haklı yani onların buraya gelmesi için bizim şuan 2100 senesinde olmamıza gerek yok.

boş bir tartışma içersindesiniz uyarayım dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...