Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derFremdeSohn said:

Mesela benim en cok inanmayi istedigim sey bu dünyanin aslinda bir deney oldugu ve bizim dünya disi varliklar tarafindna gözlemlendigimiz.

boooooring!
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

derFremdeSohn said:

Mesela benim en cok inanmayi istedigim sey bu dünyanin aslinda bir deney oldugu ve bizim dünya disi varliklar tarafindna gözlemlendigimiz.

uzaylılar baya tırt havada karada alırız onları

ama uzayda alabilirmiyiz? asıl soru bence bu
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

LathspeLL said:

En muhteşem footage'lardan biri son günlerin:

http://www.youtube.com/watch?v=WAE5EnobP6E

cok iyiymiş bu

adam ufo yapıp buraya gelecek teknolojiyi kasmış, dünyaya gelip havada kuğu gölü balesi yapıyor. buysa uzaylı eğer gelmesin gerçekten kafasını ezerler
Mesaj tarihi:
Sovereign said:

İlginçtir, bu olayların doğru olduğunu bilenlerle inanmayanların konuya bakış açıları arasında büyük fark var.

İnanmayan insanlar konuyu o kadar ekstrem bir seviyede görüyor ki, önlerine düzgün ve heryerde kabul edilebilir kanıt konsa bile; "uzaylılar olamaz" veya "uzaylılar buraya gelip bizi ziyaret etmeleri çok mantıksız" düşüncelerinin çok ağır basması sonucu birçok detay bilinçaltı yoluyla gözardı ediliyor.

Bu olayın gerçekliğinin farkında olan insanlar bir kere o barajı aştıktan sonra farkına varmaya başlıyor birçok ipucunun. Birden herşey mantıklı gelmeye başlıyor.

Mesela benim sana bir sürü sorum olurdu senin konuya nazaran düşüncelerin hakkında. Belki düşünceleri küçük parçalara ayırıp konuya daha baz bir noktadan yaklaşabilirsek önyargıları kırabiliriz.

Niye "human farmland" gibi görüyorsun mesela? Düşüncelerinin hepsini şimdiye kadar duyup da bazılarını yalan bazılarını da doğru olarak kabul ettiğin bir takım bilgiler topluluğunun üzerine dayandırıyorsun.

Hem son yazdigin cümle, hem de kendi mantik süzgecimden gecirip, icine biraz da ne olsa güzel ve mantikli olurdu koydum ve inandigim "humanfarmland" gibi bisey.

1- Eger Uzaylilar Dünya'yi yüzyillardir ziyaret ediyorlar ve biz bunu bulutlardaki tanimlanamayan cisimlerden öte kanitlayamiyorsak, bize zarar vermiyorlar yada vermek istemiyorlar diye düsünüyorum.
2- Eger Dünyayi kendi uzay araclariyla ziyarete gelebiliyorlarsa teknolojide bizden kisaylanamaz bir sekilde önde olmalari gerekir. Peki bizim gelismemize neden katkida bulunmuyorlar? Yada bulundularmi? Bunu hala düsünüyorum.
3- Eger bizi ziyaret ediyor iseler neden hala hayattayiz? Dünya onlarin ihtiyaci olan kaynaklari barindirmiyor bu yüzden hayattayiz. Yada insanlar gibi saldirgan ve sömürgeci bi toplum degiller, bizi korkutmak ve dünyamizi altüst etmek istemediklerinden aradaki mesafeyi hep koruyorlar.
Hayattayiz cünkü bir tehdit olusturamayacak kadar aciziz.
4- Ben neden karinca yuvalarini izlemeyi severim? Öncelikle izleyebilirim cünkü böyle bi hakkim ve gücüm var. Benim izlememi engelleyemezler. Izliyorum cünkü bütün gün ordan oraya yemek bulmak icin kosusturmalari, o ufacik ceneleriyle ne kadar büyük yemek parcalari tasiyabilecekleri izlemeye deger ve eglenceli. Iste bu yüzden Karinca ve Ben arasindaki ucurumu Ben ve Uzayli olarak degistirdigimde ayni mantik hala gecerli oluyo.
5- Uzaylilar tarafindan kacirilip üzerinde deneyler yapilan insanlara inanmiyorum. Tamamen yalan oldugunu düsünüyorum. sene 2010 hala evinden kacililan insanlar yoktur yani. Eminim bizi yukarda yeterince cogaltmislardir.
Burdan sonrasi sci-fi ye kaydigindan cümlemi bitiriyorum.

Önyargili degilim gercekten. Hatta anne ve kardesime bi söz vermistim zamaninda Orta sona gidiyodum yada lise1. dedim ki, Eger bir gün uzaylilarin bizi ziyaret ettigine ben inanmaya baslarsam sakin inanmaktan cekinmeyin. Gönül rahatligiyla inanabilirsiniz. Aradan 8 sene gecti. Ben hala inanabilecgim kanit bulamadim. Ama bu benim ön yargili oldugumu göstermez. Bahse girerim bu konu haricinde en acik görüslü insanlardan biri benimdir aranizda.

@ dasaaa
Umarim seni bigün kacirip üzerinde deneyler yaparlar sonra da ben burada BORIIIIIIING cekerim. :)
Mesaj tarihi:
Yukardaki videolarda 6 dakka nerdeyse sokak lambasını izledim ulan amma yakında ufo ha bişi oldu olacak diye megersem o degil ilerdeki bit kadar ışıkmış bütün olay hehe.
Bana ışıklı uçurtma gibi geldiler.
Mesaj tarihi:
aa bu topic duruyor mu ?

geçen gaztede koredemi ne ufolar yuzunden iptal olan ucuşlar falan birşeyler yazıyordu.hakkaten geliyorlar sanırım
Mesaj tarihi:
arka sayfadaki video kolpadır herhalde

ya bende geçenlerde sabaha karşı 5 te falan adaların üzerinde bi cisim gördüm ışıklı.havada duruyodu.sonra kayboldu
Mesaj tarihi:
1- Dünya dışı uygarlıklar ve ziyaret ediliyoruz.fakat bu ziyaret daha çok izleme şeklinde gerçekleşiyor. binlerce yıldır ziyaret ediliyor. belkide eski mitolojilerdeki göklerden gelen tanrılar uzaylılarla ilgilidir. büyük ihtimal.

2- Dünya teknolojisine bir şekilde katkıda bulunduklarını düşünüyorum. özellikle 1950 yılından beridir yaşanan teknolojik sıçrama ve bu sıçramanın insanlık tarihindeki buluşların toplamından daha fazla olması beni bu düşünceye sevk etti.

3- Neden hala hayattayız? biraz üstteki arkadaşımızın dediği gibi bizi karınca yuvası olarak gözlemlediklerini düşünüyorum. bir çeşit deney alanı gibiyiz. canlı bir evrim gözlem alanı, sosyal gözlem alanı, ekonomik gözlem alanı. geçmişlerinde karanlık kalmış ortamları acaba zekaya sahip başka canlılarda böylemi davranıyorlar diye inceliyor olabilirler. kaynaklar açısından fakir değil zengin ve dna yapımızın hiç bozulmamış olarak zengin olduğunu düşünüyorum

4- Bizim üstümüzde teknolojik ve bilgi olarak çok üst seviyedeler. karınca insan örneği. bize dokunmamalarının veya başka bir işgalci ırkın gelmemsinin nedeni üzgünüm ama bize acımaları olabilir. belkide belirli bir seviyeye gelmeden yerleşim işgal problemi köleleşmeyi ve ezilmeyi getirdiği, amerikayı işgal eden beyazların getirdiği hastalıklarla kızılderilileri yok etmesi gibi bizide yok edebileceği gerçeği yüzünden daha yerleşim yapmak istemiyor olabilirler.

5- Uzaylilar tarafindan kacirilip üzerinde deneyler yapilan insanlara gelince evrimleşemeyen veya bir şekilde dna ları ile oynayıp kendilerine problem yaratan grey uygarlığına inanıyorum.bu kadar görgü şahiti hipnoz ile bile hep aynı varlık şeklinden bahsediyorsa bunun yalan ve toplumsal histeri olacağına inanamıyorum.

en son olarak reptalian veya draconian ırkı ile yapılan savaş iddiaları komik geliyor. bir ispatını göremedim çünkü. draconian ırkı ile ilgili sümer, çin ve inka tanrılarında bazı benzerlikler var. bizi ziyaret etmiş olabilirler. uzayda 600 bin yıllık savaşın bir kanıtı yok.
Mesaj tarihi:
Olay şöyle aslında.
MÖ bi tarihte bunlar geldiler yardım ettiler bize alet tutmayı falan öğrettiler sonra gözcü uçan aletler bıraskıp gittiler çooooooooooooooooooooook uzaktaki dünyalarına. Onlara göre atıyorum 3 ışık yılı uzaktaki gezegenlerine gidip gelmek 6-7 yıl tutacakken bize 1-2 bin yıl geliyor. Adamlar evlerine gidip ordaki yeni dunyaları ile tanısıp bizi anlatıp geri gelmeleri anca bugünlere denk geldi demekki :P
Bizim gördüklerimizde artık zamanı yaklaşmış hesaplanmış geri dönüş tarihlerine hazırlık yapan gözlem ufoları işte :P
Mesaj tarihi:
said:
1- Eger Uzaylilar Dünya'yi yüzyillardir ziyaret ediyorlar ve biz bunu bulutlardaki tanimlanamayan cisimlerden öte kanitlayamiyorsak, bize zarar vermiyorlar yada vermek istemiyorlar diye düsünüyorum.

OK güzel.

said:
2- Eger Dünyayi kendi uzay araclariyla ziyarete gelebiliyorlarsa teknolojide bizden kisaylanamaz bir sekilde önde olmalari gerekir. Peki bizim gelismemize neden katkida bulunmuyorlar? Yada bulundularmi? Bunu hala düsünüyorum.

Bulundularsa kime bulunurlardı? Hangi ülke bütün dünyayı temsil edebilecek olarak görüyor kendini? Veya eğerki bulundularsa, bulundukları ülke bu teknolojileri paylaşırmıydı veya açıklarmıydı?

Bulunmadılarsa sence neden bulunmuyorlar? Açıkçası aklımıza gelen ve dünyayı değiştirebilecek her türlü teknolojiden silah yapmaya uğraşan bir ırk olduğumuzu düşünürsek, ben onların yerinde olsam ben de bulunmazdım yardımda. Demekki zihinsel ve spiritüel bir gelişme lazım.

said:
3- Eger bizi ziyaret ediyor iseler neden hala hayattayiz? Dünya onlarin ihtiyaci olan kaynaklari barindirmiyor bu yüzden hayattayiz. Yada insanlar gibi saldirgan ve sömürgeci bi toplum degiller, bizi korkutmak ve dünyamizi altüst etmek istemediklerinden aradaki mesafeyi hep koruyorlar.
Hayattayiz cünkü bir tehdit olusturamayacak kadar aciziz.

Eğer varlarsa bi kere yüzyıllardır ziyaret ettikleri bir gerçek. Bunu gösteren binbir türlü kanıt var. Şimdi eğer agresif olsalardı ve hakkaten bize karşı kötü emeller besliyor olsalardı, şimdiye kadar neden beklerlerdiki? Hala hayatta olmamızın gösterdiği şeyler şunlar:

1) Ya hakkaten kötü değiller veya kötü olanların ilgilerini çekmiyoruz.
2) Ya hakkaten kötüler ve amaçlarını gizlice perde arkasından hükümetler aracılığıyla hallediyorlar.

Bir de daha farklı bir bakış açısı sunmak istiyorum. Bizden teknolojik olarak kat be kat ilerde olduklarını düşünürsek "kaynak" kullanmak zorunda olmayadabilirler yanlışmıyım? Hani ne bilim cold fusion gibi bir teknoloji geliştirmiş olmaları çok yüksek ihtimal. Ve bu sadece enerji alanında..

said:
4- Ben neden karinca yuvalarini izlemeyi severim? Öncelikle izleyebilirim cünkü böyle bi hakkim ve gücüm var. Benim izlememi engelleyemezler. Izliyorum cünkü bütün gün ordan oraya yemek bulmak icin kosusturmalari, o ufacik ceneleriyle ne kadar büyük yemek parcalari tasiyabilecekleri izlemeye deger ve eglenceli. Iste bu yüzden Karinca ve Ben arasindaki ucurumu Ben ve Uzayli olarak degistirdigimde ayni mantik hala gecerli oluyo.

Doğrudur.

said:
5- Uzaylilar tarafindan kacirilip üzerinde deneyler yapilan insanlara inanmiyorum. Tamamen yalan oldugunu düsünüyorum. sene 2010 hala evinden kacililan insanlar yoktur yani. Eminim bizi yukarda yeterince cogaltmislardir.
Burdan sonrasi sci-fi ye kaydigindan cümlemi bitiriyorum.

Harvard Üniversitesi'nin çok deneyimli profesörü John E. Mack de seninle aynı fikirdeydi. Kaçırıldığını iddia eden insanların neden bu denli hikayeler yaratmalarını anlamak amaçlı araştırmasına başlamadan evvel. Binlerce insanı ziyaret etti. Birçok teknik kullandı dinledi. 7'den 77'ye insanlarla konuştu ve tepkilerini inceledi. Sonunda anlattıklarının hepsinin gerçek olduğuna karar verdi. Fikir olsun diye söyledim. İnandırmaya çalışmıyorum, ilgini çekerse araştırırsın belki.

said:
Önyargili degilim gercekten. Hatta anne ve kardesime bi söz vermistim zamaninda Orta sona gidiyodum yada lise1. dedim ki, Eger bir gün uzaylilarin bizi ziyaret ettigine ben inanmaya baslarsam sakin inanmaktan cekinmeyin. Gönül rahatligiyla inanabilirsiniz. Aradan 8 sene gecti. Ben hala inanabilecgim kanit bulamadim. Ama bu benim ön yargili oldugumu göstermez. Bahse girerim bu konu haricinde en acik görüslü insanlardan biri benimdir aranizda.

Önyargılısın demiyorum da, kanıt bulamadım demişsin. Bence kanıta rastlamadın. Çünkü aramadın. Televizyonlarda gösterilen veya gazetelerde yazan bu konu hakkındaki haberlerin çoğu halkın gözünü boyamak amaçlıdır. Örnek vermek gerekirse giderler bir resim gösterirler ve bilim adamlarını hayrete düşürdü diyip hakkaten çok önemli bir resimmiş izlenimi verirler. Resime bakarsın hakkaten kuş mu ufo mu belli diil salakça bi resim. Halbuki internette yalan olmayan çekilmiş tonla video, tonla belge, tonla belgesel ve tonla resim vardır o resimden çok daha çok şey gösteren ve fake olmadığı kanıtlanmış. Araştıran bunun farkına varıyor. Bilgisini sadece televizyon/gazetelerden alanlar ise malesef kısıtlı kalıyor bu konuda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...