Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Red said:

görgü tanıklarına 20er bin dolar rüşvet ile görgü tanıklıgı yaptırtılmadıgını söyleyebilir misin ?

E tamam devletler de disinformation yapıyor zaten. Hiç bi sır falan yok insanları kandırıyorlar diye çıkan askerlerin dürüst olduğunu gerçekten bilebilir misin?

Ha ayrıca kaç tane zengin ufo araştırmacısı var da 20 bin dolar rüşvet verecek görgü tanıklarına? Esas disinformation için devletler para harcıyor yalan tanıklık falan
Sosyal ağlarda paylaş

sen esra ceyhane cıkan ufo görenlerede inanıyosundur :)

neden sen ben gormuyoruz.çevremizde gören yok.neden reyhan karacayı kaçırıyorlar bizi değil ?

ufo üzerinden dolandırıcılık işte.dernekler falan varmış ya.din üzerinden sömürü yapan ufodan da yapar.uzaylıya erzak gondericez para lzm gibi.tanıklık yaptırt.senin gibiler inansın.yandaş toplasınlar.

bu topicte daha oncede dedim.uzaylının biri cnn e canlı yanına cıkmadan inanmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Red: O zaman inanmak değil bilmek olur zaten :)

Ayrıca etrafımda da UFO görmüş olan inan var konuştum pek çok insandan bu şekilde hikayeler dinledim. Çok azı inandırıcı geldi o ayrı.

Esra Ceyhan'a çıkıp anlatan adama inanmam. Ciddi ciddi meraklıysa, gördüğünü merak ediyorsa ki bir şey görmüşse MUFON'a falan ulaşır bi uzmanla görüşür.
Sosyal ağlarda paylaş

@nilep: Çoğu görüşüne katılırım da hakikaten uzaylılar hali hazırda insanlarla kontaga geçti olayına katılmıyorum;

Hadi insanların hepsi evil diyelim hiç bir şekilde kendi ırklarına uzaylıların varlığından bahsemiyorlar e peki uzaylıların hepsi hive mind mı? (Lan aslında hive mind olabilir =P)

Aynı şekilde insanlar başkalarının hayatlarını kolaylaştırabilecek bilimsel bilgileri saklıyor peki uzaylılar da mı böyle yapıyor yine hive mind olayına geliyor yani dünyayla kontaga geçmiş uzaylıların hive mind olma zorunluluğu var yoksa bir tanesi zaten bağımsız bir şekilde dünyaya kendi varlığını belli ederdi.

Niye uzaylılar gidip genelde sarhoş redneck'leri kaçırıyorlar? Bunun tek mantıklı açıklaması insan ırkına iyilik olsun diye onları hadım etmeleri diyebilirim de ne diye galaksinin yarısını birini hadım etmek için dolaşasın ki =P

Neyse sonuçta hayvan gibi galaksi var bu en azından aynı şekilde deli gibi farklı canlıların olduğunu gösteriyor da bunlardan herhangi birinin insanlarla kontaga geçtiğine inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben uzaylılarla insanların işbirliği yaptığına inanmıyorum mesela. Gelip gidiyorlar testler yapıyorlar, arada sırada bikaç tanesi arıza yapıyor oradan da Amerika, Rusya, Çin gibi güçler hemen bi ekip yoıllayıp incelemeye alıyolar. Yoksa Sove'nin inandığı bir şey vardı sanırım, bi uzaylı ırkıyla Amerika işte 50lerin sonunda mı ne anlaşma imzalamış falan. Ona inanmıyorum mesela, yok bence öyle bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Anlasildi inisiyenin dibine vurulmus bir aciklamayi bu derece bos muhabbetlerle trollenen bir ortamda '' Sn SOve/'' adina uzgun oldugumu belirtmek isterim (Acikfikirli insanlarin bakmasi rica olunur ) dendiginde bile bir kot pantolon kadar dar goruslulerin gelip gorus belirtmesi ve kimsenin ses etmemesi uzucu...

Neyse elbet birgun gercek suratiniza tokat gibi indiginde bugunleri umarim hatirlarsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İlkokul çocuklarının kendilerini biraz zorlasalar uydurabilecekleri bir senaryoya adam resmen inanarak yaşıyor. Bence bir sayfa önceki kırodan çok daha tehlikeli bir yaşam formu bu Sovereign.

Gerçekten bu konuyu tartışmak isteyen, anlamadığı noktaları olan, kafasında sorusu olan insanlar varsa "@ Sovereign" diye başlayacakları mesajlarına, ciddilerse eğer, seve seve cevap veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...