denwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Buyse said: nileppezdel said: Sonsuz/temiz enerji ve hastalıklara çareler muhtemelen çoktan bulundu zaten. Buna ciddi ciddi inanıyorum. kim bulduysa söylesin olm bak. birbirimizi kesip duruyoruz ayıp oluyor beyler. Turkler bu yuzden gelisemiyor iste hep bir CMYLMZ vari espri ile baltalama girisimi aykiri dusunuyorsun sen sus girisimleri falan filan bence eger inanmiyorsaniz bile bu tip gercekten CMYLMZ in belirli sehir subeleri gibi cevaplar vermeyelim cunku gercekten super teknoloji bazi gizli orgutlerin ellerinde mevcut yoksa nasil bir bluetooth yada ipad denilen cihazlar yapiliyorda sadece halka sunuluyor saf olmak lazim sifir dusunce yasamak icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yazdım uzun uzun sildim sora. vıtıf diyim o zaman sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 O zaman baltalamamaya çalışarak şunu söyleyeceğim. Tamam farzedelim "bir takım" "süpergüç"lerin elinde inanılmaz icatlar var, Tesla'da yaklaşık 100 (150 yıl önce kendisi 4 yaşındaydı) yıl önce acaip şeyler buldu evet kabul etmiyoruz , direk biliyoruz zaten bunu. Süpergüçlerin elinde ne varsa var, biz burada "Evet! şerefsizler! paylaşın lan onu!" dedikçe bir şey değişmeyecek, "yok yea nereye süper icat var" dedikçe de birşey değişmeyecek. Konu dönüp dolaşıp zenginin malı züğürdün çenesini yorar lafına geliyor aslında. Rahat olun beyler, UFO lar büyük ihtimal var ama böyle yok şurada şunu gördük 2 yıl araştırma yaptım yakın zamanda hükümetler çökecek demenin yeri burası değil, başka bir platformda değil. ha yarın öbürgün arkadaşlar ile toplanır içersiniz herkes belli bir seviyeden sonra ne desen inanır hale gelir o zaman istediğin kadar de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oh noez, not again =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 uzaylılara inanırsın, inanmazsın, şüpheci yaklaşırsın bunlar hiç sorun değil. niye bütün uzaylı konularının arkasından komplo teorileri geliyor bunu anlamıyorum ben. filmler, romanlar hep "devlet bu işlerin üstünü örter, ufocular gerçekleri kovalar" tezi üstüne. yarın obama çıkıp dese, "evet biz uzaylılarla temas halindeyiz." yemin ediyorum hiç birimiz inanmayacak haldeyiz. "hadi lan öyle şey mi olur, sen şeytan hükümetsin öyle birşey olsa bize söylemezsin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi görmediğin şeye inanmamak nasıl common sense ise, ki bu durumda Tanrı'ya inanmaması lazım insanların common sense çapında, neyse işte common sense'den gidersek devletlerin bu bilgileri açıklamaması ve yalanlaması da common sense'dir. Çok ciddi sosyolojik etkileri olur uzaylıların varlığının ve onlarla temasın açıklanmasının. Bi kere dinlere çok ciddi etkileri olabilir bu da dünya düzeninin öpülmesi için yeterlidir. Cidden buraya listelemenin komik olacağı bir sürü sonucu olur ve kaos olur muhtemelen ilk etapta. UFO gören masum köylümüz taşlarken uzaylılarla temas açıklansa "işgale geldileeer" diyip yağmaya başlayacak milyonlarca insan vardır dünyada. Yani komplo teorilerinin bu konuyla beraber gelmesi konunun gerektirdiği bir durum Keyfi bir şey değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 koskoca uzaylı işi mi yok işgal edecek dünyayı? hem unutma uzaylı da olsa insan insandır. cem yılmaz esprimizi de yaptık, benim başka söyleyecek birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi uzaylı da insansa zaten direk işgal eder. Düşün ya uzaylılar Amerikan'sa? Dünya'ya demokrasi getirme amacında gelmişlerse? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nileppezdel said: Abi görmediğin şeye inanmamak nasıl common sense ise, ki bu durumda Tanrı'ya inanmaması lazım insanların common sense çapında, mantıklı bir şey söylemişken bence topici kapatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 denwa said: Buyse said: nileppezdel said: Sonsuz/temiz enerji ve hastalıklara çareler muhtemelen çoktan bulundu zaten. Buna ciddi ciddi inanıyorum. kim bulduysa söylesin olm bak. birbirimizi kesip duruyoruz ayıp oluyor beyler. Turkler bu yuzden gelisemiyor iste hep bir CMYLMZ vari espri ile baltalama girisimi aykiri dusunuyorsun sen sus girisimleri falan filan bence eger inanmiyorsaniz bile bu tip gercekten CMYLMZ in belirli sehir subeleri gibi cevaplar vermeyelim cunku gercekten super teknoloji bazi gizli orgutlerin ellerinde mevcut yoksa nasil bir bluetooth yada ipad denilen cihazlar yapiliyorda sadece halka sunuluyor saf olmak lazim sifir dusunce yasamak icin... Komiklik denince aklına CMYLMZ'dan başka bir şey gelmeyen sığ insanlar bence daha büyük problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hastalıklara çareler bulunsa zenginler ölmezdi merak etmeyin.herşeyin bir fiyatı var değil mi ?.öyle birşeyler bulupta saklamaz kimse.milyar dolarlık adam gider alır. bunun cem yılmazla alakası ise enteresanmış.olmayan şeyler hakkında tabiki espri yapılır(olan şey hakkında da yapılır gerçi ahha ).ayrıca cem yılmaz esprisi diye birşey yok.kendi hikayeleri var ama yaptıgı espirleri genelde halk arasından dönen esprilerdir uzaylılar kanıtlanmadı.bari cemyılmaz,şahan,beyaz okan tartışalım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya adam ciddi ciddi düşünmüş ve bunları yazmış, inanmıyorum inanamıyorum sana nilep. sonra laf edince biz kötü oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 E evet? Allah'a inananlarla da böyle maytap geçiyo musun? Bence Tanrı'dan on yüz bin milyon kat daha olası şurada geçenler, Sove'nin yazdıkları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aynı şey değil.allahın varlıgını yada yoklugunu tarışmanın anlamı yok.ama sonuçta dünyanın cogunun inandıgı ve kabul ettiğin birşeyle dalga geçmezsin.ama inanmayabilirsin.saygı duyarsın senin deiğin şey ise steven spielbergden ibaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet aynı derecede saçma buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cevap vericek şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 @Red: Kaç kişinin inandığı önemli değildir saygı duyma meselesinde abi. Bir kişi bile inanıyorsa o inanca saygı duymak ve dalga geçmemek durumundasın. Bence tabi. O da bir olgunluktur kanımca. Dünyada tüm bilgilerin insanlarla paylaşıldığına inanacak kadar saf olmanız beni üzüyor :( edit: Tabii ki vericem. Kendi kendine eziyosun orda sonra cevap verecek diyosun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ahaha ufo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dünyadan bilgileri insanlarla paylaşıcak olan kişiler insan değil mi yani ? 55. bölgede millet uzaylılarla parti yapıyor.sora eve gidince karısına söylemiyor saklıyor ölümsüzlüğü bulan bilim adamları kimseye söylemeden öyle kendi kendine ölüyor.ölümsüzlük iksirinide gömüyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 burda sorun bizim bütün bilgilerin paylaşılıcağına inancımız diil, öyle bişeye kimse inanmıyo zaten. sorun, temiz enerji, herkese sağlık, şehrazat 1 ytl olucak gibi fantastik şeylere ortada kanıt olmamasına rağmen, bilgiler paylaşılmıyo bizimle saf mısınız siz :(:(:(:(:(:(:( gibi saçma sapan bi mantık örgüsüyle inanıyor olman. ciddi ciddi bu kadar yazıp açıklamak zorunda hissetmem bile bence başlı başına bi ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ölümsüzlükten bahseden mi oldu abi? =D Bazı şeyler ddevlet sırrıdır. Bilimsel bazı buluşlar soğuk savaş döneminde ve space race dönemlerinde falan Amerika ve Rusya tarafından halktan saklandı. Hayır örneği de var tarihte yani, çok mu imkansız şu anda böyle bir şey olması? E kanıt olsa zaten insanlarla paylaşılmama durumu olmazdı. Kanıtlara ulaşımın engelleniyor, kanıtlar sana gösterilmiyor. Olay o zaten. Görgü tanıkları falan var hepsi de şizofren yada attention whore zaten di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ölümsüzlük veya sonsuz enerji.butun hastalıkların tedavisi demişsin mesela bi nevi ölümsüzlük.o zaman zenginler ölmezdi :) çok dizi film izlemekten oluyor o.derin devlet herşeyi saklıyor falan filan insanların oldugu yerde hiç bir şey o kadar saklanamaz :).insan yani bu.herturlu şeyin döndüren varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İnsanların olduğu yerde bir çok şeyler zaten saklandı, tarihte örneği var diyorum size =) Ah Sove 10 sayfa soğuk savaş dönemi dökümanıyla gelirdi şimdi. Neredesin Sovereign?!! =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 görgü tanıklarına 20er bin dolar rüşvet ile görgü tanıklıgı yaptırtılmadıgını söyleyebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Wow betasından bile leak çıkıyor devlet ne ki arkadaş. Baksana adamlarda sınırsız enerji var ama halk ürkmesin diye elaleme savaş açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar