Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben askerdeyken halam, babaannem ve yuzlerce kisi Sile'de UFO gormusler. 3 tane isik sile aciklarinda oldukca alcaktan, yavas ucarak, sifir ses yaparak gecmis, once isiklar ortaya cikmis teker teker, ilerlemis ve birden yok olmuslar. Oldukca yakinlarmis.
Mesaj tarihi:
http://img193.imageshack.us/img193/8478/5683133401.jpg

said:
This image, taken as Saturn approaches its August 2009 equinox, shows a shadow being cast by a narrow, vertically extended feature in the F ring.

Imaging scientists are working to understand the origin of structures such as this one, but they think this image may show the shadow of an object on an inclined orbit which has punched through the F ring and dragged material along in its path.

said:
The image was taken in visible light with the Cassini spacecraft narrow-angle camera on June 11, 2009. The view was acquired at a distance of approximately 866,000 kilometers (538,000 miles) from Saturn and at a Sun-Saturn-spacecraft, or phase, angle of 30 degrees. Image scale is 5 kilometers (3 miles) per pixel.
Mesaj tarihi:
Tabiki bizden başka akıllı canlılar vardır bu devasa evrende ama biz görmedik;ufo dediklerimiz,bizim uydurduğumuz şeyler.

Tanımlanamayan bir obje,F16lar tarafından kovalanır dakikalarca.Adamlar ışık yılı uzaktan geliyorlar ama f16lar onu kovalayabiliyor.Adamlar dibimize kadar giriyor ve biz bunların frekanslarını algılayamıyoruz.

Dahası uzaylı denilen canlılar niye,insanın kısa-gelişmemiş bir versiyonu gibi.İlla akıllı canlı imajı niye insana benzesin?
Ben klasik uzaylı dışında bir uzaylı figürü görmedim.

Bu devasa evrende uzaylı olduğuna inanıyoruzda,1 cins mi uzaylı var?Hep ufolar yuvarlak,uzaylılar gelişmemiş insan.
Mesaj tarihi:
Uzaylılar gelişmemiş insan? Cehaletine veriyorum neyse :)

Klasik uzaylı figürü dediğin ne onu da anlamadım. Griler, yeşiller falan tamam da holivud ürünü desen Alien izle bak bakalım onlara benizyorlar mı? :D Ya da işte böceğimsi yaratıklar falan da var..

Makinaları kullanabilmek için ideal vücut insan vücudu ve benzeri vücutlar sonuçta. Binlerce tentacle'ı olan vıcık vıcık bi canlının butonlara basması, bilgisayar panellerini kontrol etmesi falan çok kolay olmazdı değil mi?

Ayrıca stealth sistemlerini bazı araştırmalar yaparken kapatmaları çok normal bu gemilerin. O zaman F-16'lar kovalayabiliyor :)

Ufolar da hep yuvarlak değil. En ünlüsünden puro ve üçgen şekilli ufolar da var. Azıcık araştırın ondan sonra laf edin lütfen
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Uzaylılar gelişmemiş insan? Cehaletine veriyorum neyse :)
"insanın kısa-gelişmemiş bir versiyonu gibi"
kısa-... derken şekilsel olarak bahsettiğimi anlamadın sanırım ki zaten birisinin bir mesajına bakarak cahil demek,ne kadar akıllı olduğunu gösterir.

Herneyse,klasik uzaylı figürü evet hem filmlerde aynı,hem fake resimlerde,hem demeçlerde.

Drake equationa http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation veya C.Sagandan gidersek,evet evrende bizden başka canlı vardır,ve bunların bazıları akıllıda olabilir.
Fakat bize anlatılan ufo hikayesi,hep tek bir uzaylı kolonisi xP hakkında süregeliyor.Hep benzeri araçlar,benzeri tip uzaylılar.Neden?İdeal insan vücut ısısı,buton gibi şeyleri niye düşündün ki,uzayda bizim bildiğimiz/bilmediğimiz birsürü değişik kimyasal var.

Benimde karşı olduğum olay bu,adam uzaylı.Uzaylı yok diyeni hayalgücü yoksunu olarak değerlendir,sonra uzaylıyıda insansal bir canlı olarak bekle.

Dahası halen stealthtan bahsediyorsun,adam seni bulmuş,ışık yılı uzaktan gelmiş,sen onu f16yla kovalıyorsun?
Mesaj tarihi:
Adam stealth'i bozuyor diyorum sen ne diyosun hala? :D

Ayrıca çok cicisin çünkü tek bir uzaylı ırkından bahsedildiğini düşünüyorsun. Cicisin çünkü bütün UFO'ları uçan daireler zannediyorsun. Ki sana örnek olarak başka ırk da yazdım başka şekilli UFO'lar da.

Yine cicisin ki uzaylıların hepsinin insana benzediği flan düşünülmüyor. Direk bakteri seviyesinde yaşam formları da aranıyor. Bir çok araştırmalar var farklı yaşam formalarına dair.

Ha ama elde edilen araçlardan kullanılması için belli uzuvlar gerektiğini çıkartabiliyoruz. Değişik kimyasallarla tuşlara basmak için kullanılan uzuvlar arasındaki ilişkiyi nasıl kurduğunu da anlayamadım. Saygılar :)
Mesaj tarihi:
Yapılan araştırmalar ve insanlara yansıtılan uzaylıların sadece küçük griler ve uzay gemilerinin de uçan daireler olduğunu iddia etmesi cehalettir abi. Uzaylılar var ya da yok denmiyor ki orada. Adam insanlara sürekli bu uzaylılar bu gemiler anlatılıyor demiş. Ama çok farklı türlerde uzaylılar da gemiler de hem hollywood tarafından, hem araştırmacılar tarafından hem de görgü tanıkları tarafından anlatılıyor. Hatta son 10 senede üçgen şekilli ufo gözlemlerinde patlama var. Bunları araştırmadan "hep aynı uzaylılardan ve gemilerden bahsediyorsunuz" diyen extraterrestrial concept hakkında cahildir. Cici değildir. :D
Mesaj tarihi:
en son (en son dediğim 2001 felan) bilinen 38 çeşit uzaylı neyin vardı, birbirleriyle de çiftleşseler bunlar baya bi çıkar herhal türlü türlü :).

gelsinler artık tayyibi uzaylılarla el sıkışırken görelim başbakanlığı bitmeden adamın. (yada biri photoshopta yapsın 2dkda pls).
Mesaj tarihi:
Boci said:

Bu gelip giden ufoların içinde uzaylı olduğunu nerden biliyoruz?

Nerden biliyoruz da, bunu kullanmak için uzuv gereklidir falan diyoruz?

İnanıp inanmamak senin elinde de o araçlardan ele geçirilenleri insanlar da kullanabiliyo yani..
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Boci said:

Bu gelip giden ufoların içinde uzaylı olduğunu nerden biliyoruz?

Nerden biliyoruz da, bunu kullanmak için uzuv gereklidir falan diyoruz?

İnanıp inanmamak senin elinde de o araçlardan ele geçirilenleri insanlar da kullanabiliyo yani..

Hani nerde kullandıkları? Kaldıki insanların kullanması demek illede insan gibi olmalarını gerektirmez.
Mesaj tarihi:
İnsan gibi uzuvlara sahip olmaları gerektiği anlamına gelebilir.

Ayrıca hepsi öyle diyen de yok yani o arkadaşın kendi ciciliği :)

Kullandıkları nerde ne demek? Açık açık mı uçurcaklar onları? ahaha :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...