aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ulan fransa baska bi ise yaramzsin zaten.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Dediğim gibi, siteden alıntı yapıyorum sadece. Doğru olup olmadığını söylemem. Tamamen uydurma da olabilir. Şimdilik bir konfirmasyon bulamadım. Büyük ihtimalle yalan. Ama değilse Baggio çok yakında elimi öpücek :D http://www.allnewsweb.com/page6916915.php said: UFO disclosure June 2009 timetable revealed Michael Cohen [email protected] In regards to my previous article I have been inundated with emails, mostly of a positive nature from readers noting that my version of events gels with theirs. Some have been sceptical or downright negative. I should clarify that by 'Invasion' I do not mean an 'Independence Day' scenario. The bottom-line reality is that the world stands at the cusp of open first contact. Admittance of definitive knowledge of an alien presence on earth by the governments of the world's major nations is literally days away. And that is a certainty. Disclosure, however, will be gradual. It is, in fact, already happening. Over the next few days these events will occur: * NASA will finally admit that it has 'some evidence' that aliens might be monitoring earth and that it is seriously researching UFO events. * There will be an admittance by another government agency or relevant organization that there is reason to believe that some signals that have been picked up by radio telescope are probably of alien origin * The government of a major European nation will outright admit having knowledge of UFOs visiting our planet. We are living in very exciting times. Yes, many are fearful of what open contact might mean. however others look to the very near future with anticipation and intense curiosity. We are about to discover things about ourselves and the universe that are going to completely alter our very sense of being and existence.
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Neden uzaylilar illa ki bizden ileri teknolojide olmali ki. Belki daha tekerlegi bulamadi salaklar dolaniyolar oyle, ama heyecani kalmiyor o sekil iste, mutlak sartla bizden cok ileri seviyede/teknolojide boyutta felan olmali. 22 saattir uyumadim, ark etti beynimde birden yazdım.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Oyle olanlar da vardir belki. Sadece en gelismis olanlar geliyordur buraya. Gelismisler onlara da gidiyorlardir vs.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sovereign said: Büyük ihtimalle yalan. Ama değilse Baggio çok yakında elimi öpücek :D Ego manyağı deyince laf edenlere armağan ediyorum bu quote'u da eheh.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aquila said: ulan fransa baska bi ise yaramzsin zaten.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Baggio said: Sovereign said: Büyük ihtimalle yalan. Ama değilse Baggio çok yakında elimi öpücek :D Ego manyağı deyince laf edenlere armağan ediyorum bu quote'u da eheh. Ufak bir espriden çıkartılan anlamlar! Ama tabiki sen istediğini anlamak da özgürsün :)
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yahu birbirinize msn versenize siz! :D oradan atışırsınız bi güzel.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 buraya meraktan girip de zerre bilgi edinemedim arkadas birisi cikiyo vardir diyo, oburu cikiyo yoktur diyo, bunlar aralarinda tartisiyo
Ozanbey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Olivies said: Neden uzaylilar illa ki bizden ileri teknolojide olmali ki. Belki daha tekerlegi bulamadi salaklar dolaniyolar oyle, ama heyecani kalmiyor o sekil iste, mutlak sartla bizden cok ileri seviyede/teknolojide boyutta felan olmali. 22 saattir uyumadim, ark etti beynimde birden yazdım. biz onlara gidemezken onlar bize gelebiliyorsa daha ileri bir teknoloji sahibi olmazlarmı zaten? tabi bu önerme "varlar mı" çerçevesindeki uzaylılar için değil "geliyorlar mı" çerçevesindeki uzaylılar için tutarlı olur. bir çok uzaylı ırkı varsa bizi ziyaret edemeyenlerin belki de bir kısmı bizden az gelişmiş olabilir. ama gelebilecek teknolojiye sahipseler helal onlara:P
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bodos mantik diyorki: Dunya gibi yasamaya elverisli gezegen olma sansi gazilyon kere omgzilyon' da bir, kadar ufak bir rakam olsa bile, evren sonsuz oldugundan dolayi, evrende sonsuz tane bizimki gibi gezegenler vardir. Prof. Ibel Ive
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 NoTwisT said: Bodos mantik diyorki: Dunya gibi yasamaya elverisli gezegen olma sansi gazilyon kere omgzilyon' da bir, kadar ufak bir rakam olsa bile, evren sonsuz oldugundan dolayi, evrende sonsuz tane bizimki gibi gezegenler vardir. Prof. Ibel Ive sonsuz deil evren. aylavyu ibel
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 donsuz olmasin da, sonu lazim degil. ayyyyy evrende yerim yok bu laftan sonra.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 InneR_ChaoS said: buraya meraktan girip de zerre bilgi edinemedim arkadas birisi cikiyo vardir diyo, oburu cikiyo yoktur diyo, bunlar aralarinda tartisiyo aynen ya..anca kafam karıştı
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "Kesin yoktur" diyen yok ortada, varlıklarına dair kanıt göremeyenler var. Diğer tarafta ise "vardır kesin evet gitmesek de görmesek de" diyenler var.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet ben kesin yoktur demiyorum hatta olması olası diyor olmama rağmen bu konuda sunulan şeyler çok enteresan gelmiyor bana. reddetmeye eğilimli bile değilim yani sdf
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Baggio said: "Kesin yoktur" diyen yok ortada, varlıklarına dair kanıt göremeyenler var. Diğer tarafta ise "vardır kesin evet gitmesek de görmesek de" diyenler var. inancimla ezerim diyolar yani :(
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oyle diyolar, sonra gidip allah mi ashahahshdas yok ki olm allah diyolar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben bu başlığın bir yerinde "yörüngede yapılan savaşlar" diye birşey okumuştum, o günden beri geceleri huzurla göğe bakamaz oldum. gerçi "yörüngede yapılan savaşlar"da hafiften bir "ayda sevişenler" tadı var ama....
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 artık pek savaş mavaş göreceğini zannetmiyorum. Yörüngede tek bir power var artık, ve Amerika'nın yaptığı gemiler onların gemileri yanında battleship vs. sandal gibi duruyor. Bir noktaya kadar sandallar formasyona geçip saldırıda bulunuyorlardı ama birşey yapamadıklarını anlamış olmaları lazım artık. O yüzden pek birşey görebileceğini sanmıyorum. Kaldıki şehirlerden zaten hiçbir şey göremezsin: 1) UFO görmeye hazır olmayan binlerce insan olduğu için 2) Şehir ışıkları gece görüntüsünü yüksek derecede bozar, çok daha az yıldız gözükür.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Söylemeyi unuttuğum: Buna exceptionlar var tabiki, genel olarak dedim ben.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Tatildeydim, suan otobusle donuyorum, yoldan atiyorum mesaji sdfsd. Haktan Akdogan yeni kumburgaz ufo olayi ile cikis yaptiginda izledim videoyu ve soyledigim ilk sey su oldu: "Demekki kumburgaz ufo videolarinin hepsi fake'mis". Yeni video bariz ilkinin aynisi. Insan biraz degistirir. Hadi tarihi degistirmedi diyelim, bari aciyi degistir, isigi degistir. Insan fake yapacaksa biraz daha ozen gosterir yani. Bende mi girsem fake video yapip dunyayi konferans konferans gezme isine acaba. Yarinki kongre'de dile getirecegim bunu.
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sovereign said: artık pek savaş mavaş göreceğini zannetmiyorum. Yörüngede tek bir power var artık, ve Amerika'nın yaptığı gemiler onların gemileri yanında battleship vs. sandal gibi duruyor. Bir noktaya kadar sandallar formasyona geçip saldırıda bulunuyorlardı ama birşey yapamadıklarını anlamış olmaları lazım artık. O yüzden pek birşey görebileceğini sanmıyorum. Kaldıki şehirlerden zaten hiçbir şey göremezsin: 1) UFO görmeye hazır olmayan binlerce insan olduğu için 2) Şehir ışıkları gece görüntüsünü yüksek derecede bozar, çok daha az yıldız gözükür. Çocuk mu kandırıyosunuz ya hala ? Dünyanın her yerinden milyar tane teleskop uzayı gözetlerken hiçkimse mi farkına varmadı? O kadar savaş olsa dünyaya milyar tane parça serpilir, hiç mi düşünmüyorsunuz bunları? "KAPAT HANIM IŞIKLARI, ÜFO IZLEYECEM" diyen herkes bekliyor da bir biz mi salağız göremedik hiçbirini? Yazık ama Paticik ahalisine, kimsenin aptal yerine konma lüksü yoktur, hatırlatırım...
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Usta cek bir inegol! Simdi banada abarti geliyor bu uzayda savas olayi falan fakat Kanada savunma bakaninin soyledigi "zamaninda aptaldik, ates actik" demesi ve bir cok farkli hukumet calisaninin benzer seyler soylemesi ve bazi fighter pilotlarinin "engage" yaptigini belirtmesi olayi olasi hale getiriyor. Ama halen uzayda savas olayi biraz mantiksiz geliyor.
Öne çıkan mesajlar