LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 UFO Hunters'in ilk sezonu yalan. Birkac bolumu cok iyi. Hele 3. sezon yapmaciktan bir skeptik almislar programa deli ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Baggio, bu kadar rahatsız oluyorsun benim mesajlarımdan, bu kadar eminsen bütün problemlerin kaynağının benim olduğundan, o zaman burdan yetkililere sesleniyorum: Benim ve Baggio'nun son 20 mesajımızı karşılaştıralım bakalım kim problem yaratıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Quel-Thul said: british ufo mystery diye bi belgesele rastladım 46 dakikalık; daha önce linklenmiş olabilir sovereign yada lath tarafından, arattım british ufo mystery diye çıkmadı, konulduysa daha once özür. Rendlesham Forest ve RAF Cosford/Shawbury'de yaşanan olaylar üzerine ingiltere ministry of defence'de çalışan Nick Pope adlı elemanın yürüttügü araştırmaları anlatan bir belgesel. 5 parça halinde vidyo, ilk parçasını linkliyorum http://www.youtube.com/watch?v=pYzSP02U0vU watch?v=pYzSP02U0vU Bu programda 1993'te gorulen Triangle UFO olayini isliyor. Al bir ornek daha. Irlanda'da gorulmus. Rapor edenler arasinda Polis officer'lari, Army personeli var. UFO'nun butun tarifleri Tinley park ve diger vakalara cok benziyor. Bunlarin baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bu konuda hani inanmamak için çok sebep bulunabilir. Ordular prototipleri denerken bu hikayeden hoşnut oluyor olabilirler, işte atmosferik olaylar bilgisiz insanlarda ufo gördüm etkisi de yaratıyor olabilir ya da konu zaten dünya çapında belki de en çok hoax taşıyan konulardan olduğundan çoğu insana vakit harcamaya değmeyecek kadar ucuz görünüyor olabilir. Cidden hepsini anlarım. Çünkü mantıklı sebepler. Ama anlayamadığım birşey var. Bazı programlarda veya belgesellerde rastlıyorum; şu savaş uçağı pilotlarının "ufo gördüm ben" demesi çok enteresan bir olay. Hani geçtim bu adamların aldığı inanılmaz eğitimleri, gözlem becerilerini, fiziksel kabiliyetlerini; ben ufo gördüm demesi bir kere bir pilot için üstlerinden tepki olarak geri dönebilecek birşey. Adam gördüğünden o kadar emin ki telsizden "kuyruğumda ufo var" falan diyebiliyor. Ondan son yazdığım husus çok ilginç geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Evet o askeri personelin, yillarini ucarak gecirmis pilotlarin tanik oldugu olaylar yadsinamaz. Zaten "Sightings" basligi cok muamma genelde. O yuzden zaten bugune kadar kimse dikkat etmiyordu. Ama iste pilotlar, askeri personeller falan cikip soyleyince is degisiyor. Cunku adamin isi gozlem. Neyin ne oldugunu ayirt etmek. Ki cesitli fighter pilotlarinin UFO'lara saldirdigi olaylari itiraf eden 2 tarafta var, hem pilotlar itiraf ediyor hemde Kanada eski Ministary of Defence'ide "hata yaptik, saldir emrini verdik" falan diyor. Ama yukarda da dedigim gibi bence en gercek olaylardan biri bu Triangle ufo mevzusu. Nedeni ise butun dunyada gorulmesi. Ilk video kaydi 89'da belcikaya ait. Avustralya, ingiltere, amerika gibi yerlerde de onlarca video var. Hepside bariz ayni araca ait. Flight pattern'i ayni. Ben ilk Tinley park olayini inceledigim zaman demistim ki "cok dusuk ihtimal dahi olsa Askeri bir arac testi olabilir" demistim. Ama sonra diger vakalari ve videolarida gorunce olamayacagi bariz bir sekilde ortaya cikti. Geriye baska hicbir aciklama yapilamaz bu Triangle UFOs vakalarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 daha birçok vaka var üçgen ufolar gibi de Perfectionist'in kafasına takılan olaya değineyim: Bize öğretilen veya verilen bilgilere ve genel olarak toplumun bu konulara olan reaksiyonu yüzünden senin aklın da benzer bir şekilde çalışınca UFO gördüm diyenler akla komik geliyor ilk başta. Bir sürü sighting zaten uydularla/gezegenlerle/uçaklarla falan açıklanabiliyor, bunun nedeni çok UFO görmek isteyen insanların her nadir olarak gördükleri ışığı UFO zannetmeleri. Ama arada yine de tonla denilebilinecek kadar çok hakiki sightingler de var. Bir üst paragrafta anlattığım sebepler yüzünden bu hakiki sightingler de arada güme gidiyor malesef. Ama eğitimli ve geçmişi güçlü insanlar çıkıp aynı şeyleri söyleyince işin gerçek kısmını hafiften görmeye başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bir kere insanlarda bastan konuyu alaya alma egilimi var. Ben kisilere "bakin bazi olaylardan bahsedicem, gerceklerin altini cizicem, videolari gostericem, siz karar verin" diyemeden kafaya almaya basliyorlar. Durup dusunen, bir bakayim diyen zar zor cikiyor. Ilk tepki dalga gecmek. Ne zaman ki dinlemeyi kabul ediyorlar, uzerinde dusunmeye aciliyorlar o zaman akillarinda ilk sorular beliriyor, kapilar aralaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 perfectsionistin dediği gibi pilotların, subayların, havacıların kimi zaman astronotların ufo gördüm demesi işin en ilginci ve yatsınamaz oluşu.çünkü sıradan kişiler değiller ve bu bile insanın aklına şüphe düşürmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sovereign said: Hükümetin gerçekleri saklamaya çalışma çırpınışlarından bir örnek daha. Bu videoda Fox kanalına "9/11 conspiracy supporter" olarak çıkarılan bu satın alınmış adam çok ciddi bir şekilde 9/11'in gerçeklerini çarpıtıp abartarak anlatıyor ve 9/11 gerçeklerini araştıran insanların ismine büyük darbe vurmaya çalışıyor. Bu tür disinformation taktikleri sayesinde 9/11'in gerçekten terörist saldırıları olduğunu zanneden halk kesiminin gözünde 9/11'i araştıran topluluk manyak/hayalci o ezik komplo teorici stereotipi halinde gösteriliyor. http://www.youtube.com/watch?v=reQZT9Hzvt8 watch?v=reQZT9Hzvt8 Baska evdeyken bu mesaji kacirmisim, videoyu izlememisim. Disinformation'in cok buyuk bir kaniti bu. Sove yazmis cok guzel bir sekilde. Boyle abuk sabuk noktalardan savunanlar yuzunden insanlar gerceklerin pesinden kosanlari ciddiye almamaya basliyor. UFO olayida oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 içini boşaltıyolar konseptin işte, cok güzel bir disinformation ve deconstruction örnegi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Enteresan bir gelisme yasanmis. AREA-51 Disclassified edilmis. Simdi icinde calisanlar konusabilirmis falan. 5 kisi "ufo dediginiz sey suydu:" diyorlar. http://gadgets.boingboing.net/gimages/3195065303_71cab0d092_b.jpg Bizde yedik tesekkur ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.latimes.com/la-mag-april052009-backstory,0,786384.story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 LathspeLL said: Enteresan bir gelisme yasanmis. AREA-51 Disclassified edilmis. Simdi icinde calisanlar konusabilirmis falan. 5 kisi "ufo dediginiz sey suydu:" diyorlar. http://gadgets.boingboing.net/gimages/3195065303_71cab0d092_b.jpg Bizde yedik tesekkur ederiz. Çok eğitimli pilotlar ufo var diyince yeniliyorda, aynı çok eğitimli pilotlar bu ufoydu denilince neden yalan oluyor? Ben bu mesajından dolayı konuya ideolojik olarak veya inanç açısından baktığınızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ben oyle degilim ama senin mesajina bakinca surda anlattiklarimiza ZERRE bakmadigini gorebiliyorum. Bir grup adam cikiyor inanilmaz mantiksizca "gordugunuz ufolar var ya aha bu ucak" diyor. Halbuki gorulen vakalarda ki hicbir cismin davranisi bu ucagin yapabildikleri ile ortusmuyor. Bu ucak havada asili kaliyor mu? Bu ucagin iki kanati 6-7 boing 747 ile es deger mi? Bu ucak kendi ekseni etrafinda donebiliyor mu havada asilitken, birden acaip hizlara cikabiliyor mu? Butun bunlar cesitli videolarda, yada gorgu taniklariyla gozlemlenirken binlerce yildir, adam gelip bunu diince direk inanacak miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Nie yukarda yazmıssınız aynı adam ufo var beni izliyor diyince inanıyorsunuz ya. Zerre kadar okumadıgımı yazmıstım zaten daha önce,bunlardan çok daha önemli işlerle meşgulum,zamanım olsa seve seve göz atardım. Sadece birbirinizle çelişen yazıları gördükçe komik bulduğum için bazı şeyler soruyorum,aynı adam arkamda ufo var beni izliyor diyince çok tecrübeli pilot bile goruyor vay anasını tarzı geyik dönmüş yukarıda,şimdi orda yıllarını vermiş 5 kişi yok buydu kanka dediklerinde hemen yalan ağa onlar demeniz komiğime gidiyor. Ayrıca bir olay ile diğerini açıklamaya çalışman daha da ilginç oluyor,bahsettiğin olaylardakiler bunlar mı demiş bu pilotlar,yer zaman mı vermişler hemen o olaya bağladın? Biz okuyamıyoruz sen bilgilendir işte bizi misyon edinmişsiniz madem o zaman habire niye okumuyorsunuz deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Area 51'in hangi konuyla dünyaca ünlü olduğunu biliyorsun umarım GEd. Defalarca kanıtlanmış birşeyi 5 kişi çıkıp gördüğünüz ufolar bu 30 yıllık hantal SR-71'dı diyince komik duruma düşen Amerikan hükümeti, bu 5 tane görevli ve andavallara inanan insanlar oluyor. Amerikan hükümeti Area-51'ın varlığını yalanlıyordu yakın zamana kadar. Şimdi okumadan gelip mesaj atmak yasak değil.. ama neyin ne olduğunu bilmeden yazdıklarınız bana komik geliyor demek saygısızlıktır, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesajlarınız arasındaki çelişkinin adı komiklik değilse ne oluyor? Tüm mesajlara değil bahsedilen konudaki mesajlara.(Tecrübeli elemanların yorumları ile ilgili) Durumun neden komik olduğunu net bir şekilde yazdım,hala anlamak istemiyorsanız yapabileceğim bir şey yok. Onlar yalancı olurken diğer görenler oha nasıl iş olursa ben duruma komik derim,başka adı varsa sizi kırmamak için onu yazıyım.Çelişkili mesela? Ayrıca neyin ne olduğunu bilmeme durumu var belki bahsettiğin gibi uçak çok hantal imkansız bir şeye aha bunu gördünüz diyorlar olabilir,ama bu hala tecrübeli pilotlar bile görüyorsa bu işte bir iş var arkadaş yorumunu mantıklı kılmıyor,daha bir önceki sayfada yazılmış bu yorumlar. Kısaca diğer mesajlarınızdayım aslında bir önceki sayfada yazılanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Yapilan her aciklamaya inandigimiz sonucuna mi vardin? Okumuyorsan burda niye cebelleniyorsun? Gidip cok onemli islerinle ugras, gelip buraya post atma? Yapilan gozlemlerin, yada direk olaylarin belirli ozellikleri olursa inandirici olur. Tek adam cikip gordum derse herkes skeptik yaklasir, 60 adam gelir ayni seyi soylerse enteresanlasir. Birbiriyle celisen seyler yazmiyoruz, orneg vermeni derhal rica ediyorum :). Ben bir derece acikliyorum, sovereign neredeyse her kaynaga bakiyor. O genel olarak inaniyor ve bana gonderiyor kaynaklari, ben okuyorum bazilarini inanilir bazilarini abarti buluyorum. Yukarda verilen ingiliz ufo belgeselinde konu edilen Nick Pope ile mail'lasiyorum. Adam benim gibi acaip skeptik. Mesela Disclosure Project'e cikan adamlardan konusanlarin bazilarina inanmiyor kendide o projenin icinde bu adam. Sonucta biz oturup havdan mesaj atmiyoruz buraya. Arastiriyoruz, konusuyoruz uzerinde. Ben burda bazi gunler yapilan cesitli free mind group talklara katilmaya basliyorum daha fazla paylasim icin. Ama sunu anladim, insan yurt disina cikinca bu konulari daha konusabilir oluyor, daha ozgur hissediyor kendini. Istanbulda konus deli muamelesi gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sr-71'e hantal derken başkan? 3,2mach kendisi.. hâlâ daha hızlı uçan uçak yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 LathspeLL said: Okumuyorsan burda niye cebelleniyorsun? Gidip cok onemli islerinle ugras, gelip buraya post atma? Daha fazla post atmaya niyetim yok istenmediği ortada zaten bunun, ama şunu belirtiyim konu hakkında okumak bilgilenmek ile buraya post atmak arasındaki zaman giderini değerlendirip bu kısmını tekrar düşünüp sonra mesajı gönder tuşuna basmanı tavsiye ederim. Burda mesaj yazma sebebimi yazarsam alınıyorsunuz bu nedenle arada ilginç gelen mesajlarınıza değişik bir açıdan bakıyorum diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu çıkan 5 tane adama niye inanmadığımızın binbir tane çok yerinde sebebi var. Biraz bariz olduğu için yazmadık. Genellikle bu konularda çıkıp konuşan insanlara kötü şeyler oluyor: tehdit, vurulma, öldürülme, yakınların tehditi ve öldürülmesi ve bunun gibi. Bu adamlar daha geçen sene varlığı bile kabul edilmeyen dünyanın en gizli ve güvenli askeri üslerinden çıkıp medyaya demeç veriyor. Sadece 1 tane bile değil.. tam BEŞ tane. Bu tür şeyleri yapmamaları için özel kurallar var: gizlilik anlaşmasını bozan Amerikan hükümeti çalışanları en az 10 bin dolar değerinde para cezasına çarptırılıyor ve kariyerleri tamamen mahvoluyor. Çok merak ediyorum bu 5 tane adama ne oldu veya ne olucak. Bu topik boyunca defalarca kez örneğini verdiğimiz disinformation taktiğine milyonlar yatıran bir hükümet 5 tane adama biraz ekstra para verip gidip basına yalan söylemelerini sağlamaları pek zor değil. Söylediğim herşeyin arkasındayım ve söylediğimiz hiçbir şey çelişmiyor ama konunun arka planı hakkında en ufak bir fikri olmayan insanlara çelişiyor gibi gelebilir. Neymiş efendim Rus miglerini reverse engineer yapıyorlarmış AHAHAHAAHAHAHAAH hakkaten neremle güleceğimi bilemiyorum bu yalana.. Buna inananlara da hakkaten acıyorum.. Niye acıyorum? Çünkü hükümetin her söylediğinin yüzde 90 doğru olduğunu zannediyorlar. Bu çıkan 5 tane adamın dediklerinin doğru olabilmesi için bir neden gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dasaaa said: sr-71'e hantal derken başkan? 3,2mach kendisi.. hâlâ daha hızlı uçan uçak yok.. Yes, you are absolutely correct. Ama 3.2 mach'la giderken ani duruş veya 90 derece dönüş gerçekleştiremiyor :) Bknz. Hantal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Hantal'a bakarken hentai olarak görüyorum kelimeyi cık cık cık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7ttjALMhXTo watch?v=7ttjALMhXTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 3 küsurda uçan fighterlar verelim istersen.. bak onlar feci classified olurlar zamanına göre. aslında bunlar rus uçakları... ama belki de hakikaten reverse engineering yapılmıştır zamanında sdsdfsdfsdf mig25 3,2mach'a çıkabilir. kanatları da acaip afilidir aslında. aynı ailenin eski üyeleri (deneme modelleri yani) ye-266 ve ye-266m de var. mig ailesinden mig31 de bayağı hızlıdır. son dönemlerde de bu seriden mig 35 mi mig39 mu ne çıkarttılar. adını unutmak mümkün değil, küfür gibi: mikoyan! ehehe neyse geçmişe geri dönelim. o dönemlerde, o dönem dediğim işte hızlı gitme yarışlarının azıttığı dönem amerika'da zf108'lerle uğraşıyordu. beceremediler mi ne oldu bilmiyorum artık 50 sonlarında a-12'leri kurcaladılar. hakikaten uzaydan gelmiş gibi araçtır. zamanına göre de süperdir meret. üzerine yetmedi yf12ler ve şimdikiler geldi. her neyse teee 1940larda mig 15'le başlayan ve 80'lere (mig31'lere kadar işte) kadar gelen bi dönemde fighter ailesindeki uçaklarda rus hakimiyeti buram buram sinmiştir. hani bi reverse eng.e bu dönemde ters yaklaşmak haksızlık olacaktır. o derece hakimler manyaklar olaya. 60'larda kanada bile yüksek hızlı fighterlar olarak cf-100serisini çıkartmıştı. aslında güzel uçaktı bak. yine 60'larda xb70'ler de harika uçaklar. aslında 60-80 arasında görülenlerin hakikaten büyük bi kısmı teknolojik uçaklar olabilirmiş.. ehehe adamlar acaip çalışmışlar vallahi. bi de öle garip şekilliler! ciddden üstün bi çalışma olmuş o dönemde! hani jet teknolojinin adım adım ilerlemesine tanıklık etmiş oldunuz bak sizde bu post ile. her neyse, diyeceğim adamlar cidden kasmışlardır rus uçakları üzerine veya benzerlerine. ben hâlâ yüksek teknolojide çok daha hızlı ve çevik uçaklar geliştirdiklerini sanıyorum. Aurora Project olarak black triangle saçma geliyor gerçi ama fighter ve bomber olarak yeni ürünler geliştirdiklerini düşünüyorum. elbette %90'ı tek prototip veya max 5kopya üretilecektir -nereden sıkıyorsun derseniz eski deneme modellerine bakarak bu sonuca varıyorum- edit:du lam sukoi'leri unuttuk! su27 ve 35 deli gibi manevra kabiliyetine sahiptir! ama öle böle değil. her neyse efendim, bu sukhoi'nin çektiği cobra ve supercobra numaraları vardır. videolardan falan izleyebilirsiniz. şimdi bu olayın aynısını f22'lere koymuşlar. bu angle of attack su'larda 120' idi (OHA!) f22'lerde şu an 70' (e bu da OHA!) bayağı kral uçaklar yalnız bunlar.. netekim uçaklar güzel şeyler muzaffer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar