roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bir internet fenomeni ercik hakkında hiç bir şey bilmediğimi fark ettim. Sürekli muhabbeti dönüyor ve hiç bişi anlamıyorum. Sanırım kendisi benim dial up faturalarının fazla geldiği dönemde interneti kapattırdığım döneme denk gelmiş. Evet, nereden başlayayoım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ERC 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mal fenerli ve kuku dansını izledim. Bütün olayı bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 kuku dansı nedir sahgsahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 [email protected] ayrıca ercik işletme diye arat yutuptan falna izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya işte biri demiş sen cok komiksin internete düşmelisin.buda mal mal hareketler yapaarak internette şöhret kovalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 "DJ kulaklığım" "Bass gerçekten inanılmaz,odayı bile inletiyor" "Bu da benim yatağım" "Nortbook" Ezberle bunları bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zauhuaha işletme olayı süpermiş gece gece yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bune ya peki http://www.youtube.com/watch?v=Rl5-2QIW9JI&feature=channel_page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 medeni cesaretinden ötürü kendisinden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Korax said: bune ya peki http://www.youtube.com/watch?v=Rl5-2QIW9JI&feature=channel_pageABIIIIIIIIIIII =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fede said: medeni cesaretinden ötürü kendisinden nefret ediyorum ahahaha+1 ayrıca ttnet'e rica etsek bunu internetini keserler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi birak internetini kesmeyi,internete girme yasagi falan versinler su herife ya.muzik dinleyemiyorum su videoyu izledigimden beri,curudum,meslek hayatim sona erdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çocuk olmuş mu, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 "Erciğe Giriş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 vakit kaybı !1 sonda çalan şarkılara güldüm sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Korax said: bune ya peki http://www.youtube.com/watch?v=Rl5-2QIW9JI&feature=channel_page http://i58.photobucket.com/albums/g274/Marneus767/LOLWUT5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu ne ya offff. lan bu ne ya of hande yener daha iyidir o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BEN BAŞLAMADK İSTERİMYROUM BELKİ!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bende merak ediyodum şurda okuduklarımdan sora bütün merakım geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ben ? Yoh ben ! HaHahahaha _______________ Oha videonun sonu bombaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bu adam patiradoyaya cıktı ve rekor kırıldı ayrıca.arat ercik radyoda falan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hNe292gQcPo&feature=channel_page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 geçen gün rüyamda erciği dövüyodum ama öyle böyle değil ben vurdukca salak bişi söylüyodu dahada dövüyodum:D feci dövdüm ama çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar