lunatari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bugün bi şarkı dinledim. ingilizce özürlü olduğum için kelimeleri pek anlayamadım. ince sesli bi kız söylüyodu. hızlı hareketli bi pop şarkısı. tek anladığım şarkının içinde kızın sürekli sexy sexy demesi. ilginç bi tarif oldu. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Pati bana yardım et.Aylardır kafayı taktım ama bulamıyorum.Şimdi burası geldi aklıma Bir rockn roll parça arıyorum fakat ne sözlerini nede tınısını tarif edebileceğim.Tek farkında olduğum şey full metal jacketda ki marching song bu parçanın içinde geçiyordu. http://www.youtube.com/watch?v=TLmlgCteCMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Radiohead - Creep şarkısınnı bi coverını arıyorum kadın söylüyo baya ağır, slow gidiyo parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bugun power fm de bi sarkı calıyodu. parcanın isminde love gecio arac kullanıyodum odaklanamadım anonsta soyledi ismini. patilerden var mıdır bilen, youtube da aramadıgım top 50 ler top 10 lar kalmadı bulamadım ya. kafaya taktım smdi. bi de klasik single tarzı yavas gidior hızlanıyor, erkek soyluyo he he. buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Şimdi şöyle ki şarkı fransızca idi rap vardı içinde sanki.. şarkıyı hatırlamıyorum da klibini hatırlıyorum. klipte, deniz kıyısında bir ev vardı. Mutsuz bir aile yaşıyordu. evdeki çocuklar evden kaçmayı kafasına koymuşlardı. Bir sabah karşıdan geçen bir transatlantik gibi bir gemiye yüzüp oralardan kaçmaya çalışıyorlardı falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 metro fm'de duydum geçen gün ama bulamadım bir türlü. jaz z söylüyor sanırım içersinde zurna melodisi var. baya güzeldi ama bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ya bir şarkı vardı, ben incir reçelinin soundtrack'lerinden biri sanıyordum ama sanırım degilmiş. böyle damar hüzünlü bir şarkı, bir kadın söylüyodu, sözlerinden hatırladığım "sus söyleme blabalabala senin yerin onun yanı blabla" gibi birşeydi, kafayı yicem bulamıyorum şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 totemic said: metro fm'de duydum geçen gün ama bulamadım bir türlü. jaz z söylüyor sanırım içersinde zurna melodisi var. baya güzeldi ama bir türlü bulamadım. jason derulo - talk dirty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 diaboliq said: off çok saol ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 radyo fenomen ve shazam sağolsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya sanırım avicii nin bi parçasıydı sözsüzdü. dubstep olabilir tarzı. şarkıda böyle sanki içi boş bi tahtaya vuruyomuşsun gibi bi ses kullanılmıştı. hatta tomorrowland after movie de çalan bi şarkı. bu aralar heryerde çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu sıralar burgerkingde çalan bi şarkı. bi hatun söylüyor. aradan "i just want close my eyes and follow you" sözünü seçebildim. nakaratı ise "bıdıbıdıbıd last time, it was a good time" gibi bişeyden oluşuyor. hareketli bi parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 diaboliq said: buldum 1.25 - 2.00 arası testos basmayan erkeğim demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bi sarki vardi just wait gibi nelly get like me gibi r&b tarzi ama sarkiya dair hc bir sey hatirlamiyorum cok acil yardim lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şarkı değil de bi grup ismi hatırlamaya çalışıyorum, şehir ismiydi bükreş mi ne çok bilindik ya bitmiş hafızam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 beirut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kahpe bizansta aksiyon sahnelerinde falan çalan hani cem davran oktan falan hızlı koşuyodu ya oralarda çalan bi müzik vardı neydi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi sarki var bu aralar radyolarda. i listen to the radio.. oooo ooo reeedioo... diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Pearl Jam'in "ınınını ını nın" diye başlayan bi şarkısı vardı. neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 black (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yok o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ali desidero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 tamam yav Immortalitymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 arkidişler yardım bekliyorum, mağazalarda radyolarda çalıyor. bakın melodisi aklımda kaldı onu kaydettim bu kadar yardımcı oluyorum. 70'ler şarkısı gibi bir şey, ekolu vokali falan da var. https://soundcloud.com/tailllee/untitled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar