Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.habermolasi.com/haber/gizem-asar-ve-bolo-yetenek-sizsiniz-2-tur-izle/103326/

şurdaki köpekle kız dans yaparken 4.30 larda çalan şarkı?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Romantik komedi 2 de yiğit'in sand ettiği bir sahne var. orda james brown'ın sesine benzeyen birinin söylediği bi şarkı var. bilen varmı? ;)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
açayip aklıma takıldı.
Şarkıyı yanlış hatırlamıyorsam amerikan bir grup söylüyordu, gruptan bir tenesi baaayandı.

...from the sea? deep from the sea? ''sea'' si kesin gerisini hatırlayamıyorum...

şarkının klibinde böyle yaşlı denizci bir amca gemiyi demirinden tutup çekiyor böyle işte sonra gu grup üyeleri ateşin başında şarkı markı falan öyle birşeylerdi..

kendimi yedim bitirdim bulamıyorum şarkıyı
Mesaj tarihi:
ya klipte adam gramafonun önüne oturup plak'ı takıp şarkıyı söylüyodu dans ediyolardı kadınlar tek hatırladığım sözü o da doğruysa tabi 'tel aviv lalala' arap bir adamdı.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir şarkı vardı, klibinde şu v for vendetta maskesini takan tipler, başkalarının karşısına geçip dans ediyordu.Basslı bir şarkıydı neydi adı günlerdir hatırlamaya çalışıyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Suraya sorsam nası olur

Yeni samsung smart tv reklamında çalan şarkıyı arıyorum bilen varmıdır internette videoyu da bulamadım soundhound falan bakayım

Hani şu eliyle kumandasız kanal değiştirdiği dinazorlu falan reklam sdfd
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ta Beerport ve Kaset'te ikidir eskilerden bir şarkı duyuyorum. Nakaratında "something in your eyes something in your smile" tarzı birşeyler diyor, bilebilen çıkar mı acaba?
  • Yeni Oluştur...