Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Abi şarkı namına hiç bir şey hatırlamıyorum ama klibinde dans eden süt kutuları, ağzı yüzü olan sosis ekmek ketçap hardal filan vardı. 2 tip vardı biri afro saçlı bıyıklıydı yanlış hatırlamıyorsam. en sonunda da kunduzun biri dünyayı patlatıyodu. Neydi bu kafayı yicem. Her sorduğumda aynı karadeliğe kapılıyo bulamıyo. kurtarın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Junior Senior - Move Your Feet miş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yaa türkçe yeni bişi, şarkı hakkında hiç bi fikrim yok. Yeni çıktı, böle hareketli girişinde çalan alet çok deişik güzel bi ses çıkarıo. nıy nı nıy nı nıy nı nıynnınının aydilge olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Model - Buzdan şato imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 böyle kafaları güzel sahnelere çıkarlardı. böyle anathema tarzı bir gruptu. saykodelik falan şarkıları vardı. klipleri genellikle çizgi film gibi olurdu. melankoli falan takılan bi gruptu. lsd yle çok bağdaştırırlardı şarkılarını dinleyiciler falan. neydi o Tool Tool Tool. oh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 şu klibi bilen varsa çok güzel olur bi adam vardı, yemek yenilen bir yerin önüne gidiyordu. şafaktan günbatımına kadar o yerin önünde dansediyor, sonra da gidiyordu. klipte "sevgilisi ölmüş, o yüzden her sene aynı gün danseder" mi ne öyle bişiler diyorlardı en sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 niye olsun abi sevgilisi http://www.youtube.com/watch?v=eIyVABf1rtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ha evet o klip (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedream81 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QdkJPSG8u68 Videodaki şarkını adı ne acaba?? Kafayı yiyecemmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 panjabi mc - jogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedream81 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Valla sağolasın.1 saatten beri arıyorum. Hırs yapmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j6dBVPFgY_M bu şarkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o şarkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi videosunu bulamıyorum ama cnbc-e de man men reklamında çalan bi şarkı var,nedir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya şarkının ne melodisi ne de ismi fln aklımda. yalnız klibi kalmış aklımda. böyle klibin ilk yarısında hatunun biri ayna karşısında süsleniyo, diğer bi eleman kahvaltı fln hazırlıyo, daha başka karakterler bişiler bişiler yapıyolar işte (ayrı yerlerde). neyse klibin nakarat kısmında mı artık ikinci yarısında mı ne artık bunlar melankoliye bağlıyo, süslenen hatun klasik triple ruju önce yüzüne soora aynaya fln sürüyo, kahvaltı yapan eleman işte masayı deviriyo fln. diğer bi tanesi çıkıp damdan böyle avazı çıktığınca bağırıyo fln. birisi eşyaları düzenliyodu o da eşyaları balkondan fln atıyodu galiba. hüzünlü, melankolik bi şarkıydı, türkçe ydi bu arada bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi delirecem, su videonun basindaki sarki nedir, nasil bulunur en ufak bi fikrim yok ama acayip hosuma gitti, bi el atsaniz da bana yardim etseniz? sabahtan beri ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bugün berberde bir şarkı dinledim, ama adını çıkartamadım. dale don dale, dragostea din tei, baby cakes gibi dönemin popüler club şarkısıydı bu. ama onlardan farklı olarak daha yumuşak ve daha electronic/trance havası var. ayrıca sözleri yok, sözleri varsa bile anlamsız birşeyler söylüyorlarmış gibi. bıdı bıdı dıdı bıdı felan diyor. baby cakes gibi bir lyrics'i yok sanırım. 2000'den sonra, özellikle 2005'ten sonra çıkmış bir parça olması lazım. istiyorsanız böyle dale don dale, baby cakes gibi diskolarda clublarda popüler olmuş şarkıları söyleyin ben arasından bulmaya çalışayım. bulana veya bulmama yardımcı olana bir bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bir şarkı vardı aslında çok eski, sanki elvis amca söylüyor ama değil yada ben bulamadım. has is the broken thats a feeling inn my hearttt gibi sözleri var neydi lan kafayı yicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya bir ara disko kralında falanda performans sergilemişlerdi bir hatun vardı vokalde birde adam hatun sadece you are my heart you are my soul tarzı bişiyler diyordu adamda you are my womaaan gibisinden yerli grup olabiliritesi yüksek. slow bir parçaydı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?12,3809388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya bir ara disko kralında falanda performans sergilemişlerdi bir hatun vardı vokalde birde adam hatun sadece you are my heart you are my soul tarzı bişiyler diyordu adamda you are my womaaan gibisinden yerli grup olabiliritesi yüksek. slow bir parçaydı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kS1OAzJ-Xao bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 HAYIR BU http://www.youtube.com/watch?v=CIWIf_HwgRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu arada my woman da baya overrated bi şarkı söylemeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar