vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 valla bende videonun altinda cikiodu hemen, sizde nie cikmio annamadim. youtube accountuyla alakasiz bisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kardeşim de öyle bişeyin olduğunu söylüyo ama valla çıkmıyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yine burda birisimi koymustu unuttum neyse minyon tipli bi kız vardı keman çalıyodu seside blonde redheade benziyodu.Lisa mıydı neydi unuttum.Söyleyen bayan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya bi şarkı vardı neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 izzet altınmeşe - çok uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya o değildi sanırım nakaratında dım dım dum bam güm diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bi şarkı vardı bulamadım çıldırdım. :) when youuu love someoneee falan diye bi kadın söylüyodu, böyle arkada ayakların yere vurulma sesi çıkıyodu sonrada replace with my tears falan diyodu sanırım ama atıyoda olabilirim. Güçlü bir şarkıydı ve şarkının bi yerinde kadın vokal tek başına do you still love me diyordu sanırım. nolur bulun bunu :) edit: buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Tek "going somewhere, going somewhere" kısmını biliyorum. Phil Collins'in sesine benziyordu :( Şarkı klasik olması lazım ama aklıma gelmiyor adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melis7 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kanal 1 test yayını sırasında yayınladığı eski klipler vardı o kliplerden birini arıyorum . şarkıyı ses tonu the cranberies solistine benzeyen sarışın bir kadın söylüyordu. parça slow. şarkıcı sahnede şarkısını söylerken eski günleri hatırlıyor bir tiyatro sahnesi gibi kowboy olan küçük bir çocuk var bir kız var kız çocuğu seviyor falan filan bu klipten sonra I cant play gitar gibi bir parça çıkıyordu. hatırlayanınız bileniniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu aralar virgin de caliyor paso, one two three one two three diye nakarati var. Brityney spears inki degil daha slow bir sarki. Bir daha yakalarsam shazamliyacam ama bilen var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 klibinde çölün ortasında kadın arabayı suruyo bi sure sora tuğla koyuyo gaza ayağa kalkıo falan. neydi grubun şarkının adı? dilimin ucunda çıkmadı 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bulutsuzluk özlemi- sözlerimi geri alamam. http://www.youtube.com/watch?v=IoznSa8ijos bu şarkının gerçek konser çekimini bulan bilen gören var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gN69lD4jvWw&feature=relmfu şu şarkının ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 reklam jinglei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 shazam'ı olan biri arasa aslında, I hate cingılz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o reklam için yapılmış bişi abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya bi şarkı arıyorum, film müziği de olabilir. çok ufak bi bölümünü hatırlıyorum onu da çaldım kaydettim. http://soundcloud.com/dudemarketing/neydibu-1# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mokoko said: klibinde çölün ortasında kadın arabayı suruyo bi sure sora tuğla koyuyo gaza ayağa kalkıo falan. neydi grubun şarkının adı? dilimin ucunda çıkmadı 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 moncici said: ya bi şarkı arıyorum, film müziği de olabilir. çok ufak bi bölümünü hatırlıyorum onu da çaldım kaydettim. http://soundcloud.com/dudemarketing/neydibu-1# giriş yapmadan dinlenemiyo mu=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dinlenir sayfa uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 rock fmde cikiyor bu siralar ama bulamadim sakiyi sözleri söyle yokus assagi bosaldi zincirim, kopuyorum gibi grup galiba dört x dört müs ama sarkiyi bulamadim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mach said: rock fmde cikiyor bu siralar ama bulamadim sakiyi sözleri söyle yokus assagi bosaldi zincirim, kopuyorum gibi grup galiba dört x dört müs ama sarkiyi bulamadim bi türlü. Buldum dort x dort - zincir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben eski bi reklam hatırlıyorum araba reklamı sanırsam, arabada böyle yeşil uzaylılar var. Gidiyolar benzin alıyolar falan arkadada elektronik bi müzik gibi bişey çalıyo sanırım, baya popülerdi bi ara o reklam. Hatırlayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 animasyon bir klibe sahipti, bir kız çocuğu her gün bisikletiyle babasının denize açıldığı yere gidiyordu, sonra bir gün deniz çekilince yürüyüp, babasının kayıgını buluyordu. redd, pilli bebek gibi bir grubun şarkısıydı. bilene benden tadelle. böyle redd'in her neyse özledim seni gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 this ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar