Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine burda birisimi koymustu unuttum neyse minyon tipli bi kız vardı keman çalıyodu seside blonde redheade benziyodu.Lisa mıydı neydi unuttum.Söyleyen bayan bu arada
Mesaj tarihi:

bi şarkı vardı bulamadım çıldırdım. :)

when youuu love someoneee falan diye bi kadın söylüyodu, böyle arkada ayakların yere vurulma sesi çıkıyodu sonrada replace with my tears falan diyodu sanırım ama atıyoda olabilirim. Güçlü bir şarkıydı ve şarkının bi yerinde kadın vokal tek başına do you still love me diyordu sanırım.

nolur bulun bunu :)

edit: buldum :)

Mesaj tarihi:
Tek "going somewhere, going somewhere" kısmını biliyorum. Phil Collins'in sesine benziyordu :(

Şarkı klasik olması lazım ama aklıma gelmiyor adı
Mesaj tarihi:
kanal 1 test yayını sırasında yayınladığı eski klipler vardı o kliplerden birini arıyorum . şarkıyı ses tonu the cranberies solistine benzeyen sarışın bir kadın söylüyordu. parça slow. şarkıcı sahnede şarkısını söylerken eski günleri hatırlıyor bir tiyatro sahnesi gibi kowboy olan küçük bir çocuk var bir kız var kız çocuğu seviyor falan filan bu klipten sonra I cant play gitar gibi bir parça çıkıyordu. hatırlayanınız bileniniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
bu aralar virgin de caliyor paso, one two three one two three diye nakarati var. Brityney spears inki degil daha slow bir sarki. Bir daha yakalarsam shazamliyacam ama bilen var :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
klibinde çölün ortasında kadın arabayı suruyo bi sure sora tuğla koyuyo gaza ayağa kalkıo falan. neydi grubun şarkının adı? dilimin ucunda çıkmadı 2 saattir.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

klibinde çölün ortasında kadın arabayı suruyo bi sure sora tuğla koyuyo gaza ayağa kalkıo falan. neydi grubun şarkının adı? dilimin ucunda çıkmadı 2 saattir.

Mesaj tarihi:
moncici said:

ya bi şarkı arıyorum, film müziği de olabilir. çok ufak bi bölümünü hatırlıyorum onu da çaldım kaydettim. http://soundcloud.com/dudemarketing/neydibu-1#

giriş yapmadan dinlenemiyo mu=/
Mesaj tarihi:
rock fmde cikiyor bu siralar ama bulamadim sakiyi

sözleri söyle

yokus assagi bosaldi zincirim, kopuyorum gibi

grup galiba dört x dört müs ama sarkiyi bulamadim bi türlü.
Mesaj tarihi:
Mach said:

rock fmde cikiyor bu siralar ama bulamadim sakiyi

sözleri söyle

yokus assagi bosaldi zincirim, kopuyorum gibi

grup galiba dört x dört müs ama sarkiyi bulamadim bi türlü.

Buldum dort x dort - zincir
Mesaj tarihi:
Ben eski bi reklam hatırlıyorum araba reklamı sanırsam, arabada böyle yeşil uzaylılar var. Gidiyolar benzin alıyolar falan arkadada elektronik bi müzik gibi bişey çalıyo sanırım, baya popülerdi bi ara o reklam. Hatırlayan ?
Mesaj tarihi:
animasyon bir klibe sahipti, bir kız çocuğu her gün bisikletiyle babasının denize açıldığı yere gidiyordu, sonra bir gün deniz çekilince yürüyüp, babasının kayıgını buluyordu. redd, pilli bebek gibi bir grubun şarkısıydı.

bilene benden tadelle.

böyle redd'in her neyse özledim seni gibi birşeydi.
  • Yeni Oluştur...