Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 evt we wont get fooled again calıyo ny de, baba o riley miami de calıyo. the who tarafından tabükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-4k4r41a0NQ infosunda yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ABİ BU ŞARKI DEGİL İŞTE YA . Açın bakın akşam, vallahi billahi tillahi degil ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bak bakalım yukarıda sticky bi konu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 "How I Met Your Mother Cnbc-e" Efenim fragmanlarında çalan şarkı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Demin ntv de 0 dan 100 de arkaplanda çalan bi şarkı kafama takıldı hızlı bi nakarat bölümü var nakaratın en sonu we're gonna go, we're gonna live tonight diye bitiyor galiba ama hayli aradım bulamadım fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şimdi biraz aptalca bir soru olacak ama, lütfen bi yardım edin yaf. bugün rock fm (94.5 istanbul için) de bir şarkı dinledim. şarkı türkçe bir rock şarkısı. ama garip yani, solisti irkekti. athena mı dedim bulamadım, duman hiç değildi, pinhani zaten değil. aklıma başkası da gelmedi, kurban değil. rock fmde birkaç kez dinledim, böyle eğlenceli bir şarkıydı. bunalım değil, ama athenanın for real şarkısı gibi eller havaya punk da değil. bi yardım :( edit: buldum şarkıyı. tam yatacakken kendi kendime mırıldanmaya başladım baktım şarkı sözlerini biliyor muşum hehe. şarkı: haydut - kendin ol yeter. kesinlikle dinleyin youtube da yok ama facebook sayfalarını buldum epey araştırarak. orada mp3leri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ya geçen gün rock fmde içinde böyle revolution, test, east west falan gibi sözler geçen oryantal ezgili bir metalimsi rockımsı bişey çaldılar güzel şarkıydı ama hiç sözünü ezberlemedim aklımda kalanlar bu. google bile yardım edemedi bana hatırlayan var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 U2 nun bi şarkisini ariyorum arkada indianlar boyle aie aie aiaaa gibi sarki soyluyolar backde biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bugün canım ailemde aliyle seyhanın gardaki sahnesinde çalan şarkısını arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 troll fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 vallahi arıyorum. allah belamı versin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yok mu bilen yahu =// edit U2 olmayabilir sting desert rose da degil ama ona benziyo boyle arkadaki sesler boyle. ay help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben de arıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dory said: yok mu bilen yahu =// edit U2 olmayabilir sting desert rose da degil ama ona benziyo boyle arkadaki sesler boyle. ay help. o u2 değilde şu olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yes! thankkks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dory said: yes! thankkks =) no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 radyoda falan çalıyor son zamanlarda böyle çocuk şarkısı gibi "onu ilk gördüğümdeee" diye bir dişi giriyor, erkekle değişimli vokal. aşk şarkısı ama dediğim gibi çocuk dostu. dudağını kopardım attım kenara falan türünden değil. acil gerekiyor, tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dory said: U2 nun bi şarkisini ariyorum arkada indianlar boyle aie aie aiaaa gibi sarki soyluyolar backde biliyor musunuz? Bende Yeha Noha - Ayva diyecektim ama neyse.Indianlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ardeth said: ya geçen gün rock fmde içinde böyle revolution, test, east west falan gibi sözler geçen oryantal ezgili bir metalimsi rockımsı bişey çaldılar güzel şarkıydı ama hiç sözünü ezberlemedim aklımda kalanlar bu. google bile yardım edemedi bana hatırlayan var mı sdf ahem sayfa değişmiş bu da geçen sayfada kalanlar fede said: bugün canım ailemde aliyle seyhanın gardaki sahnesinde çalan şarkısını arıyorum Fly said: radyoda falan çalıyor son zamanlarda böyle çocuk şarkısı gibi "onu ilk gördüğümdeee" diye bir dişi giriyor, erkekle değişimli vokal. aşk şarkısı ama dediğim gibi çocuk dostu. dudağını kopardım attım kenara falan türünden değil. acil gerekiyor, tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 delirmek üzereyim klip vardı bir tane uçak gemisinde geçiyordu o uçak gemisinde mürettabat olan bir kadını takip ediyordu kamera böyle kızın düşünceleri alt yazıda fln geçiyordu "he's leaving two days after i arrrive" fln diye tambur vardı hatta şarkıda,doğru hatırlıyorsam lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lacrimosa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ardeth said: ya geçen gün rock fmde içinde böyle revolution, test, east west falan gibi sözler geçen oryantal ezgili bir metalimsi rockımsı bişey çaldılar güzel şarkıydı ama hiç sözünü ezberlemedim aklımda kalanlar bu. google bile yardım edemedi bana hatırlayan var mı sdf Oryantal ezgili metalimsi diyince aklıma ilk gelen Orphaned Land oldu.Alternatifler 1- http://www.youtube.com/watch?v=oF_hrt_zUpw 2- http://www.youtube.com/watch?v=VJI8fmxfaBE&feature=related mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya bi şarkı vardı böyle zenci bi abi söylüyodu muhtemelen (sesten onu çıkardım) love extraordinary falan sözleri tam hatırlamıyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Nat King Cole - L.O.V.E buymuş. YAŞASIN OKUNAN PATİ STİKİLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar