soulberry Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 vader dinleyen var mı burda? bi şarkıları vardı, tersten çalma efektiyle giriyodu bikaç saniye, sonra gümbür gümbür ana riff geliyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.metropolitancoffee.com/?gclid=CO-qx-rz050CFdOJzAod5HRtFQ Ana sayfada çalan parça nedir? Acil pls help :) edik: yuh bana googleda varmış meğer http://www.chlond.demon.co.uk/ink.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7CAVm6BvqwE&feature=related Şu klibin şarkısını 2 yıl önce falan aramış bulamamıştım. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bunneh said: Flassh said: yunanca bilen arıyorum bnde bi şarkı var yunan şarkısı ismi falan herşeyi yunanca kim söyluyor bilmek istiyorum şarkı adı bu, ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ 'ΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΙΟΤΟ sanatçı kısmında da bu yazıyor, Πρόδρομος Τσαουσάκης - Ρένα Στάμου Baptist Tsaousakis - Rena Stamou dedi google translate ikincisine ilkine ise yetemedi. Tsaousakis aha adam bu sanırım youtube dan bi şarkısını buldum ayrıca ama hakkında düzgün bilgi bulamadım yarın bi araştırım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dufrasne said: Şu klibin şarkısını 2 yıl önce falan aramış bulamamıştım. Bilen var mı? pakito - philosophy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 leş gibi şarkıymış ama bazı melodileri güzel işte. dıdıdı dıdıdı dıdıdı dıdıdı dıttıdıttıttı. berhudar ol. edit: tom snare versiyonu daha iyiymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 almanyada kaçırılan bir kız üzerine yazılan bir şarkı varmış arkadaşlar. şarkının sadece nakarat kısmı ingilizce geri kısmı almanca. jine mi jane mi neymiş şarkının adı. bi adam söylüyomuş. 10 sene öncesinden falan şarkı. çıkarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 tamam uzun uraşlar sonucu bulduk. falco - jeanny adamlar 3 partlı şarkı ypamış lan lol= ahşu 80ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oha CENEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 radyoda bi şarkı duydum onu arıyorum; şarkıyı söyleyen bağyan, nakaratın sonunda "you do do it, you do do it anyway" gibi bişey diyor var mıdır bilen duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 soulberry said: vader dinleyen var mı burda? bi şarkıları vardı, tersten çalma efektiyle giriyodu bikaç saniye, sonra gümbür gümbür ana riff geliyodu.. vader - immortal rites'miş şarkımın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Arkadaşlar çıldırmak üzereyim.Cnbc-e'de yayınlanan without a trace dizisinin tanıtımında çalan müziği bilen birisi var mı?Çalan müziğin sanırım diziyle hiç bir alakası yok.Cnbc-e izleyen bilirler, bir dizi başlamadan önce ufak bi tanıtım girer ve ''birazdan without a trace'' diye bir anons geçer, bu tanıtım esnasında çalan müziği arıyorum.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 selam geçen hafta dreamtv izlenen ortamda bulundum bir kaç kere de reklam çıkıor böle bi programın büyük ihtimalle deep purple çalıo eski bi şarkı gitar riffi var böle ünlü de bişey hala çıkıo mu o reklam bilmiyorum ne reklamı oldugunu da hatırlamıyorum ama eski rock gruplarıyla ilgili konser monser idi heral. çok zor ama bulursanız sevincem bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 son zamanlarda heryerde ikidebir duyduğum bi techno şarkı var ama adı madı hakkında hiçbi fikrim yok. söz geçmiyo içindede. nasıl bişeydide hiç hatırlamıyorum. ne olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 mr bombastic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 forçen said: son zamanlarda heryerde ikidebir duyduğum bi techno şarkı var ama adı madı hakkında hiçbi fikrim yok. söz geçmiyo içindede. nasıl bişeydide hiç hatırlamıyorum. ne olabilir acaba? Privacy Reklam Müziği - Sidekick Deep Fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Black-ice said: selam geçen hafta dreamtv izlenen ortamda bulundum bir kaç kere de reklam çıkıor böle bi programın büyük ihtimalle deep purple çalıo eski bi şarkı gitar riffi var böle ünlü de bişey hala çıkıo mu o reklam bilmiyorum ne reklamı oldugunu da hatırlamıyorum ama eski rock gruplarıyla ilgili konser monser idi heral. çok zor ama bulursanız sevincem bayağı perfect strangers mı sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yok yahu değil belki deep purple değildir. ama o ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 SpiderS_DangeR said: forçen said: son zamanlarda heryerde ikidebir duyduğum bi techno şarkı var ama adı madı hakkında hiçbi fikrim yok. söz geçmiyo içindede. nasıl bişeydide hiç hatırlamıyorum. ne olabilir acaba? Privacy Reklam Müziği - Sidekick Deep Fear oha valla oymuş. ty ty ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aslinda 2 sene oncesinin $arki, yeni degil. bi de tekno degil trance gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bi hatun vardı bulgar sarışın deli dehşet bi hatundu. Şarkısı vardı güzel bi klibi vardı limuzinle geliyorlardı klibin başında zenci bi adam falan vardı. Forumda bi ara çok dolaştı ama şimdi bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 zenci varsa klipte mutlaka luks arabalar ve cıvır hatunlar vardır daha spesifik olman lazim. bu arada coldcut ın autumn leaves coverinde sarkıyı soyleyen kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bulgar dedigin preslava var. taş ama sarışın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ya yok sarışın bi hatundu. Chris le mi ne başlıyordu ismi. Topak açılmıştı hatta klibine. Çok deli dehşet bi hatundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evreka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar